ADSENSE hakkında bir kaç soru

• Kullanıcı Oscar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Oscar

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtube kanalıma baglı olan adsense hesabımı eft ile bagladım hesap dogrulandı şimdi soracagım bir kaç tane sorum olacak yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

***Güvenlik gerekçesiyle Kanal ismini kaldırıldı***(M00nsp3ll)
Not: Burda herkes birbirini aşa yukarı tanıyor ama Yinede kanal bilgilerinizi paylaşmayın.

soru 1.
adsense'de kişisel ayarlar bölümünde kendi gmail adresimi ve adımı kullanıyorum
fakat herhangi bir kredi kartı vs kullanmadıgım için hesap bilgileri kısmında alacaklı adını hesap bilgilerini kullandıgım yakınımın ismini ekledim yani para bu kişinin hesabına yatacak ve parayı yine kendisi alacak bu adsense hesabına engel teşkil edermi bu konuda tecrübe etmiş arkadaşlarımın cevaplarını bekliyorum.

soru 2.
Google adsense'yi eft ile bagladıktan sonra (hesap onaylandı) yinede google tarafından gönderilecek pin kodunu girmek gerekirmi. ve merak ettigim bir konuda hesabın onaylanmasına ragmen adsense sayfasını açtıgımda 1 uyarı veriyor şu şekilde.

UYARI : ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin gerçekleşmesi için yapmanız gereken işlemler var şeklinde, uyarının alt kısmında çıkan daha fazla detay kısmını tıkladıgımda beni pin kodu dogrulama sayfasına atıyor pin kodunu girdigimde sizce bu sorun çözülecek mi ?

NOT: hesabım ödeme alabilmek için gerekli para sınırını geçmiştir

HERKESE BOL KAZANÇLAR DİLERİM...

arkadaşlar youtube kanalıma baglı olan adsense hesabımı eft ile bagladım hesap dogrulandı şimdi soracagım bir kaç tane sorum olacak yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kanal bilgisi güvenlik gerekçesiyle kaldırıldı(M00nsp3ll)

soru 1.
adsense'de kişisel ayarlar bölümünde kendi gmail adresimi ve adımı kullanıyorum
fakat herhangi bir kredi kartı vs kullanmadıgım için hesap bilgileri kısmında alacaklı adını hesap bilgilerini kullandıgım yakınımın ismini ekledim yani para bu kişinin hesabına yatacak ve parayı yine kendisi alacak bu adsense hesabına engel teşkil edermi bu konuda tecrübe etmiş arkadaşlarımın cevaplarını bekliyorum.

soru 2.
Google adsense'yi eft ile bagladıktan sonra (hesap onaylandı) yinede google tarafından gönderilecek pin kodunu girmek gerekirmi. ve merak ettigim bir konuda hesabın onaylanmasına ragmen adsense sayfasını açtıgımda 1 uyarı veriyor şu şekilde.

UYARI : ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin gerçekleşmesi için yapmanız gereken işlemler var şeklinde, uyarının alt kısmında çıkan daha fazla detay kısmını tıkladıgımda beni pin kodu dogrulama sayfasına atıyor pin kodunu girdigimde sizce bu sorun çözülecek mi ?

NOT: hesabım ödeme alabilmek için gerekli para sınırını geçmiştir

HERKESE BOL KAZANÇLAR DİLERİM...

cevap 1: adsense hesabınızda bulunan adsenseyi kayıt ettiginiz kişi ve alacaklı adı aynı olmak zorundadır . alacaklı adıyla kişi adını aynı olacak şekilde değiştiriniz. yanı belirttiginiz üzere yakınınızın adını girin.para onun hesabına güvenli bir şekilde yatar.

cevap 2 : adsenseden kesinleşmiş kazanclarınızı alabilmek için belli 2 kriteri aşmanız gerekir .
1:10 doları gecip banka hesabınızı dogrulatmak , ki siz bu aşamayı yapmışsınız 2:google şirketinin sizin adresinize yollayacagı mektubu beklemek. bu mektubun içerisinde sizin kullanımınıza acılmış 6 haneli bir pin konu olacak , o pin kodunu adsense hesabınızda gerekli kısma girdikten sonra adsensenizdeki uyarı kalkacaktır. ve herayın sonundaki kesinleşmiş kazanclarınızı bir sonraki ayın eft döneminde alabilirsiniz.

oscar arkadaşa yaptığın yardımdan dolayı teşekkür ederim benimde aynı konuda sıkıntı var dediklerini bende deneyeceğim fakat eft ile ilişkilendirme olayı nasıl oluyor onu bilimiyorum.yardımcı olur musun.?

arkadaşlar şimdi ben adsense girdiğimde reklamlarım bölümüne girdiğimde hiçbir veri yok diyo bi sorun mu var ???

arkadaşlar burdaki boş yerleri nasıl dolduracak tamam IBAN şube şu bu tamam da ya diğerleri

hesap takma adı?
BIC?

arkadaşlar burdaki boş yerleri nasıl dolduracak tamam IBAN şube şu bu tamam da ya diğerleri

hesap takma adı?
BIC?

Hesap takma adı hesabına vericegin takma isimdir mesela garanti bankasında hesabın var garanti bankası TL hesabı dersin. BİC kodunuda googleden bankanı yazarak o bankaya ait bic kodunu bulabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri