Adsense Hakkında Soru ve Sorunlarınız.

Sabırlı

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar
Bu konuyu açmamdaki amaç, sizlere adsense ile ilgili tüm sorunlarınıza cevap verebilmek ve en kısa sürede sorunlarınızı çözebilmek.
Sizleden istedigim yeni konu açmaktansa, adsense ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı bu konun altında paylaşmanız.En kısa sürede sorunuza cevap bilgim dahilinde verilecektir.
Adsense konusunda bilmek istediginiz her şeyi bilgim dahilinde cevaplamaya çalışacağım.Cevabını bilmedigim sorularla karşılaşırsam, en kısa sürede gerekli arşatırmaları yapıp, cevap yazacagımı bilmenizi isterim.
Sizlerden öncelikli istegim, daha önce açılmış konularda, sorunuzun cevabını arayın, daha sonra konuma yazabilirsiniz.
''Bilgi Paylaştıkça Degerlidir'' İlkemizden esinlenerek, tüm arkadaşlara bol kazançlar dillerim.:)

Ban Sebepleri Nelerdir. ?

Ban Sebepleri Nelerdir. ?

Adsense hesabını açmış oldugunuz IP adresinden videolarınızı izlemek ve reklamları tıklamak, diğer kişileri reklam tıklaması için teşvik etmek.VPN kullanmak yani, IP degiştirerek videolarınıza izleme yapmak ve reklalara tıklamak.
Adsense ban sebeplerinin %95 lik kısmı yukarıdaki saydığım nedenlerden dolayı gerçekleşmektedir.

Adsense hesabını açmış oldugunuz IP adresinden videolarınızı izlemek ve reklamları tıklamak, diğer kişileri reklam tıklaması için teşvik etmek.VPN kullanmak yani, IP degiştirerek videolarınıza izleme yapmak ve reklalara tıklamak.
Adsense ban sebeplerinin %95 lik kısmı yukarıdaki saydığım nedenlerden dolayı gerçekleşmektedir.

Teşekkürler Hocam.da Videoları İzlemek Ban Sebebimi Reklama Tıklamadan ?

adsenseye baglı kanal yotubede fes edildi ama mail kilit durumda girip silemiyrsun bu adsenseye zarer verirmi formen arkadaşın konusu.?

Arkadaşım reklama tıklamak için videoyu izlemeniz gerekmiyormu? Eğer siz videoyu izlemeden reklama tıklayabiliyorsanız ban sebebi degil katılıyorum. Lütfen samimi olarak yazadıgımız cevaplardan, farklı manalar çıkarıp cevapları çarpıtmayalım.
Saygılar...

Arkadaşım reklama tıklamak için videoyu izlemeniz gerekmiyormu? Eğer siz videoyu izlemeden reklama tıklayabiliyorsanız ban sebebi degil katılıyorum. Lütfen samimi olarak yazadıgımız cevaplardan, farklı manalar çıkarıp cevapları çarpıtmayalım.
Saygılar...

Hocam yanlış anlamışsınız sanırım. Arkadaş reklama tıklayacam demiyor.Sadece videoyu izlesem sorun olur mu diyor :) Anladığım kadarı ile..

adsenseye baglı kanal yotubede fes edildi ama mail kilit durumda girip silemiyrsun bu adsenseye zarer verirmi formen arkadaşın konusu.?

Sorudan anladıgım adsenseye bagladıgınız bir kanal gmail ile birlikte kapatılmış yani adsense maili degil farklı bir kanaldan bahsediyorsunuz.
Şimdi kanalın ve gmail in neden kapatıldıgını biliyorsanız bir yorumda bulunabilirm ama etkilemiyecegini düşünüyorum.Net cevap için biraz daha detay lazım arkadaşım...

Merhaba Arkadaşlar
Bu konuyu açmamdaki amaç, sizlere adsense ile ilgili tüm sorunlarınıza cevap verebilmek ve en kısa sürede sorunlarınızı çözebilmek.
Sizleden istedigim yeni konu açmaktansa, adsense ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı bu konun altında paylaşmanız.En kısa sürede sorunuza cevap bilgim dahilinde verilecektir.
Adsense konusunda bilmek istediginiz her şeyi bilgim dahilinde cevaplamaya çalışacağım.Cevabını bilmedigim sorularla karşılaşırsam, en kısa sürede gerekli arşatırmaları yapıp, cevap yazacagımı bilmenizi isterim.
Sizlerden öncelikli istegim, daha önce açılmış konularda, sorunuzun cevabını arayın, daha sonra konuma yazabilirsiniz.
''Bilgi Paylaştıkça Degerlidir'' İlkemizden esinlenerek, tüm arkadaşlara bol kazançlar dillerim.:)

kardeş ben geçenlerde tüm kanallarımı kaybettim. ..sonra tüm kanalları sildim gmailleri duruo .

sildiğim kanallardan birinin yerine yeni kanal actım izlenimler youtube yansıo ama dolar 0 yazıo 4 gun oldu fakat adsense de 4 gun geçmesine ragmen hiçbi numara yok görünümler tıklar bile yansımıo videolarda reklam var halbuki? sence neden olur? bi ara team yapabilinmi kardeş benim pc ye .... ?

saygılar

kardeş ben geçenlerde tüm kanallarımı kaybettim. ..sonra tüm kanalları sildim gmailleri duruo .

sildiğim kanallardan birinin yerine yeni kanal actım izlenimler youtube yansıo ama dolar 0 yazıo 4 gun oldu fakat adsense de 4 gun geçmesine ragmen hiçbi numara yok görünümler tıklar bile yansımıo videolarda reklam var halbuki? sence neden olur? bi ara team yapabilinmi kardeş benim pc ye .... ?

saygılar

Dostum yardımcı olurum elbet, yanlız bu konu ile ilgili yarın özel mesaj at bir bakalım, çözeriz diye umut ediyorum.
Yarın görüşmek üzere...

Sorudan anladıgım adsenseye bagladıgınız bir kanal gmail ile birlikte kapatılmış yani adsense maili degil farklı bir kanaldan bahsediyorsunuz.
Şimdi kanalın ve gmail in neden kapatıldıgını biliyorsanız bir yorumda bulunabilirm ama etkilemiyecegini düşünüyorum.Net cevap için biraz daha detay lazım arkadaşım...

şimdi hocam bir mail açdık diyelim ve yotubede ana kanal olarak açdık, ama kanal birşekilde kapatıldı yani fes edildi ama mailin içine girip veri araçlarından silemiyorum email ve şifre girince dogrulama kodu istiyor dogrulama kodu olarak hangi tel girersen gir bu numara çok kullanıldı diyor. ama aslında hiç kullanılmayan sıfır numraada bile aynısıı diyor , ve bu kanal adsenseye bağlıydı şimdi demek istedigim bu adsenseye baglı kanal kapandı ama mailine giremedigim için halen açık adsenseye baglanan kanallara etki edermi hocam tşk

isim ve adres aynı ama eski adsense şu anda bana kayıtlı değil

Sorun olacagını sanmıyorum ama, eger ulaşma imkanın varsa eski adsensedeki adresin degiştirlmesini sagla daha sağlıklı olur.Yok zaten başka isme geçtiginde degiştirildi dersen sorun yaşamassın dostum.:)

Öncelik 5 adsense hesabına aynı IPden girmende sakınca yok ama bir hesabının banlanması sonucunda diger hesaplarıda kaybetme durumun çok yüksek.Bu durumu bizzat yaşadım bilmeni isterim.

hepsi birlikte nasıl banlandı hocam tam olarak nasıl olduğunu açıklayabilir misiniz

hepsi birlikte nasıl banlandı hocam tam olarak nasıl olduğunu açıklayabilir misiniz

Toplamda 3 adet adsensem vardı ayrı pc lerden ve faklı adres ve isimlerden açmıştım.Yanlız tek pc den girerek konturol ediyordum.Bir adsensede bir grup kurarak tıklama işi taptık 2 ay güzel para aldık sonra benim ve diger arkadaşların adsense hesapları bir sabah komple banlandı.Akşam saat 22.05 gibi de diger adsenselerde gitti.Onlarda hiçbir şekilde illegal bir işlem yoktu.Ben aynı IP den konturola baglıyorum bu durumu.Tabiki kesin emin degilim ama başka mantıklı cevap gelmiyor aklıma....

Toplamda 3 adet adsensem vardı ayrı pc lerden ve faklı adres ve isimlerden açmıştım.Yanlız tek pc den girerek konturol ediyordum.Bir adsensede bir grup kurarak tıklama işi taptık 2 ay güzel para aldık sonra benim ve diger arkadaşların adsense hesapları bir sabah komple banlandı.Akşam saat 22.05 gibi de diger adsenselerde gitti.Onlarda hiçbir şekilde illegal bir işlem yoktu.Ben aynı IP den konturola baglıyorum bu durumu.Tabiki kesin emin degilim ama başka mantıklı cevap gelmiyor aklıma....

ben bunu kesinlikle tıklama işi yapmanıza bağlıyorum sizce de öyle değil mi?

Hocam merhaba.

Geçen ay pinlediğim kendime ait adsense hesabım var. Benim sorum kardeşimin üzerine de adsense açtım. Adresi aynı yazdım bir tek kapı numarasını no:2 değilde no:1 yaptım ve ödeme için kardeşimin banka hesabını gireceğim. Problem olur mu ? Birde kendi üzerime aynı adrese kendi banka hesabımdan farklı bir hesap oluşturup farklı iban ile hesap eklesem olur mu ? Kısacası aynı kişinin sorunsuz bir şekilde bir den fazla adsense hesabı açması durumunu açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler. :)

ben bunu kesinlikle tıklama işi yapmanıza bağlıyorum sizce de öyle değil mi?

Evet aynen öyle dostum.Tıklama işi beni 2 ay geri götürdü ama akıllandık tabii.:)

---------- Mesaj saat 20:31:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:25:06 civarında gönderildi. ----------

Hocam merhaba.

Geçen ay pinlediğim kendime ait adsense hesabım var. Benim sorum kardeşimin üzerine de adsense açtım. Adresi aynı yazdım bir tek kapı numarasını no:2 değilde no:1 yaptım ve ödeme için kardeşimin banka hesabını gireceğim. Problem olur mu ? Birde kendi üzerime aynı adrese kendi banka hesabımdan farklı bir hesap oluşturup farklı iban ile hesap eklesem olur mu ? Kısacası aynı kişinin sorunsuz bir şekilde bir den fazla adsense hesabı açması durumunu açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler. :)

Öncelikle kardeşinizin adına açtıgınız adsense hesabında sıkıntı olmaz.Kapı numarasını farklı girmeniz adres çakışmasını önler ve sıkıntı yaratmaz.Aynı kişi adına farklı banka hesapları girerek adsense hesabı açma konusunda da, aynı öneride bulunuyorum adres farklı, banka aynı olsa bile farklı ıban numarası ile adınıza açtıgınız 2. adsensede size sıkıntı yaratmayacaktır.AYNI ŞEKİLDE BENİMDE 2 ADSENSE HESABIM VAR.İsim ve banka aynı adres ve ıban farklı, 3. ödememi aldım sıkıntı yaşamadım.Bilginiz olsun...
Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri