Adsense Hakkında

SomaliFakiri

Kayıtlı Üye
Dostlar herkese tekrardan merhabalar,iyi bayramlar.Bu erasmus dalgasından 2 haftadır foruma giremedim. Birazcık sorularım var, cevaplar için şimdiden teşekkürler.

1) Gördüğüm kadarıyla yeni bir ödeme sistemine geçilmiş. Ben eski sistemde bir hesap tanımlamıştım. O hesabı Adsense'de bulamadım. Tekrar yeni bir hesap tanımlamak durumunda mıyız?

2) 1 saat önce Türkiye'yi aradım, pinim gelmiş kodu da öğrendim. Ama pini girecek herhangi bir yer göremedim, o da mı değişti yoksa hesap tanımladıktan sonra mı çıkacak?

3) Bu sorum partnerlikle ilgili. Bir kanalıma partnerlikle ilgili bir mesaj gelmiş, katıl bize tarzı. Sıkıntı şu benim PayPal hesabım yok. Adama cevap attım PayPal hesabım yok diye o da Western Union ile ödeyebiliriz dedi. Ama bildiğim kadarıyla partnerlik ödemeleri PayPal ile yapılıyor. Düzmece olabilir mi?

Merhaba,

Sorularinizin cevabi sirasiyla asagidadir.

1- adsense'e girdiginizde sirasiyla anasayfa-odemeler ve odeme yontemleri seceneginde kayitli hesap numaranizi kontrol edebilirsiniz.

2- pin kodunuzu yine anasayfa ekraninda buyuk ihtimalle kirmizi harflerle ASKIDA yazisinin ustune tiklayarak acilan ekrandan girebilirsiniz.

3- Partnerlik olayinda,hangi partnerle calisacaginiz cok onemli.Bu konuda google'da veya forumda partner sirketin adiyla arama yaparsaniz ortalama bir sonuca varabilirsiniz..

Hayirli olsun,Bol kazanclar

Hayirli bayramlar

Re: Cevap: Adsense Hakkında

Merhaba,

Sorularinizin cevabi sirasiyla asagidadir.

1- adsense'e girdiginizde sirasiyla anasayfa-odemeler ve odeme yontemleri seceneginde kayitli hesap numaranizi kontrol edebilirsiniz.

2- pin kodunuzu yine anasayfa ekraninda buyuk ihtimalle kirmizi harflerle ASKIDA yazisinin ustune tiklayarak acilan ekrandan girebilirsiniz.

3- Partnerlik olayinda,hangi partnerle calisacaginiz cok onemli.Bu konuda google'da veya forumda partner sirketin adiyla arama yaparsaniz ortalama bir sonuca varabilirsiniz..

Hayirli olsun,Bol kazanclar

Hayirli bayramlar

Selam dostum, yukardaki kırmızı yazıya tıkladığımda dediğin gibi hepsinin gelmesi lazım ama karşılaştığım ekranda göremiyorum hiçbirini. Ekte ScreenShot'ı yolluyorum bi bak istersen.

Cevap: Re: Cevap: Adsense Hakkında

Selam dostum, yukardaki kırmızı yazıya tıkladığımda dediğin gibi hepsinin gelmesi lazım ama karşılaştığım ekranda göremiyorum hiçbirini. Ekte ScreenShot'ı yolluyorum bi bak istersen.

"ASKIDA" veya odemeleriniz bekletilmektedir gibi bir yazi yaziyor mu peki?

Re: Cevap: Re: Cevap: Adsense Hakkında

"ASKIDA" veya odemeleriniz bekletilmektedir gibi bir yazi yaziyor mu peki?

Dostum tekrar ekte yolluyorum. Ordan ilkine tıkladığımın her zamanki işlemlerin gelmesi gerek ama bi önceki yolladığım ekran çıkıyor. Ordan da hiçbir işlemi halledemiyorum.

Normalde "daha fazla ayrinti" yazan yere tikladiginizda asagida pin kodunun girilecegi bir yer olmasi lazim.Sizde neden gorunmuyor anlamadim acikcasi.

Re: Cevap: Adsense Hakkında

Normalde "daha fazla ayrinti" yazan yere tikladiginizda asagida pin kodunun girilecegi bir yer olmasi lazim.Sizde neden gorunmuyor anlamadim acikcasi.

Evet şu an pini girebileceğim hiçbir yer yok. Ne etcez bilemedim :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri