Adsense hatası

• Kullanıcı Dalette
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Dalette

Kayıtlı Üye
Beyler ay sonra izlenim ve abone aldım bugün pk başvurdum adense bana bu mesaj attı

AdSense'e ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız yaptıkları inceleme sonucunda başvurunuzun programımızın ölçütlerini karşılamadığına karar verdi. Maalesef sizi programımıza kabul edemiyoruz.

Ama başvurum hepsi yeşil yanıyor anlayan biri yardımcı olur mu?

7anXoP.png

Aldığınız abone ve izlenimden kaynaklı olabilir hocam nerden aldınız hizmeti

mesajı bizimle paylaşırmısın, benım kanal eskı hıc karsılasmadım.

qdkBk3.png

Beyler ay sonra izlenim ve abone aldım bugün pk başvurdum adense bana bu mesaj attı

AdSense'e ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız yaptıkları inceleme sonucunda başvurunuzun programımızın ölçütlerini karşılamadığına karar verdi. Maalesef sizi programımıza kabul edemiyoruz.

Ama başvurum hepsi yeşil yanıyor anlayan biri yardımcı olur mu?

7anXoP.png

adsense hesabınızı bu hesabın başvuru sayfasından 0'dan mı oluşturdunuz, yoksa varolan bir adsense hesabınız var mıydı? Adsense hesabınızla youtube kanalınızın maili aynı mı?

adsense hesabınızı bu hesabın başvuru sayfasından 0'dan mı oluşturdunuz, yoksa varolan bir adsense hesabınız var mıydı? Adsense hesabınızla youtube kanalınızın maili aynı mı?

Eski adsense'in bağlanması ve maillerin farklı olması sıkıntı yapar mı hocam?

Eski adsense'in bağlanması ve maillerin farklı olması sıkıntı yapar mı hocam?

Hayır hiç bir problem olmaz aksine bence daha iyi bir şey. Öğrenmek istediğim böyle bir maili tam olarak nereden aldı? Kanal için mi aldı adsense için mi aldı.

Hayır hiç bir problem olmaz aksine bence daha iyi bir şey. Öğrenmek istediğim böyle bir maili tam olarak nereden aldı? Kanal için mi aldı adsense için mi aldı.

sıfır kanal açtım daha yeni ilkez eski hesap falan yok

sende aynı sorun var ? işin garibi başvuru sayfasında sorun yok hepsi yeşil ama mesaj geldi bana ve sizce pk açılır mı?

daha önceden red cevap almıştım, içerik değiştirdim başvurdum. Herhangibi mail vs gelmedi. Beklemekteyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri