adsense hemen bağlamalımıyım ?

• Kullanıcı paragöz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

paragöz

Yasaklanmış
arkadaşlar merhaba yeni açtıgınız kanalı direk adsense ye baglıyormusunuz ben genelde videoları atıp 1 gün sonra baglıyorum sebep telif vs geleni hiç bağlamıyorum fakat burda canımı sıkan mesela dün açtıgım kanallarda izlenmeler iyi suan ama adsenseye yarın bağlıycam hemen bağlasam sıkıntı olurmu

---------- Mesaj saat 13:32:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:05:21 civarında gönderildi. ----------

sağolun :)

Siz bağladıktan en az 2 gün sonra zaten tıklar yansımaya başlıyor, kendi tecrübelerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim, ben kanalı açıp videoları yükledikten hemen sonra bağlıyorum adsense, herhangi bir bekleme yapmıyorum, bu durumdan dolayı da herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Siz bağladıktan en az 2 gün sonra zaten tıklar yansımaya başlıyor, kendi tecrübelerimden yola çıkarak şunu söyleyebilirim, ben kanalı açıp videoları yükledikten hemen sonra bağlıyorum adsense, herhangi bir bekleme yapmıyorum, bu durumdan dolayı da herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Bu durumda size şöyle birşey söyleyeyim.Evet Tıklar en az 1-2 gün sonra yansıyor.Fakat o süre içinde mesela ilk 2 gün yasımayan tıklar 3.günde toplu olarak yansıyor.En mantıklsı hemen bağlamak o yüzden

Bende hemen bağlıyorum..Sonraki gün izlenme başladığı için mecburiyetten ama :(

Bu durumda size şöyle birşey söyleyeyim.Evet Tıklar en az 1-2 gün sonra yansıyor.Fakat o süre içinde mesela ilk 2 gün yasımayan tıklar 3.günde toplu olarak yansıyor.En mantıklsı hemen bağlamak o yüzden

hemen bağlamam daki sebep yada belki yanlış bilmiyorum arkadaslar bi anda 10 kanal acıp video basıyorum mesela hepsine aynı süreçte telif yada topluluk gelse 3 kanala aynı anda para kazanmaya kapatabilirler adsenseyi diye ne yapmalıyım sakıncası varmı sizce

Ben hemen bağlıyorum zaten kanalın izlenmenleri 2 gün sonra yansıyor adsenseye 1 gün beklesek aç kalırız :D

Peki o heba olan günlerin telafisini yapıyor mu youtube? Bu konuda bilgisi olan var mı? Aslında bu soruyu sorduğum zaman kendime, diyorum ki eğer ki o gün yansımadı ise ertesi gün bir önceki güne tıklanmalar düşer. Peki tecrübe edinen arkadaşların tecrübelerini alabilir miyim?

adsnese bağlamadan para kazanma açıldığında youtube nin anlaşılması zor bir politikası var. Bazen adsense bağlamadan önceki tıkları da ekliyor bazen eklemiyor.

Kanal açtım para kazanma aktif yaptım adsenseyi 1 hafta sonra bağladım. Adsenseye yansıyan 20 tl kesinleşen 22 tl çıktı ama başka kanallarımda ise yansıyan 100 tl kesinleşen 80 tl. Duruma göre değişiyor anlamak zor.

adsnese bağlamadan para kazanma açıldığında youtube nin anlaşılması zor bir politikası var. Bazen adsense bağlamadan önceki tıkları da ekliyor bazen eklemiyor.

Kanal açtım para kazanma aktif yaptım adsenseyi 1 hafta sonra bağladım. Adsenseye yansıyan 20 tl kesinleşen 22 tl çıktı ama başka kanallarımda ise yansıyan 100 tl kesinleşen 80 tl. Duruma göre değişiyor anlamak zor.
Sanırım para kazanma açık ancak adsense'e bağlı olmayan günler için bir hediye veriyor. Muhtemelen bu olsa gerek.

Sanırım para kazanma açık ancak adsense'e bağlı olmayan günler için bir hediye veriyor. Muhtemelen bu olsa gerek.

şuan youtube ye host dosyasında işlem yapıp giriyorum arkadaslar fakat adsense baglamak için hesaba giremiyorum sizde durum nedir ???

yarin baglayabilirsin bir sikinti olmaz istersen bir hafta sonra bagla para kazanman acik olduktan sonra bir problem yok kanalini adsense se bagladiktan sonra kazanmalarin yavas yavas yansir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri