Adsense hesabı buldum garip

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar annemin kredi kartı borçlarına bakmak için gmail hesabına girdim ve bi adsense hesabı buldum. Sanırsam ilk açtığım hesap, içinde 7 tl bulunuyor bu hesabı ne yapayım? Açarken isim soyisim salladım galiba ne yapmalıyım şimdi?

ve paypal hesabı tanımlayabilir miyim?

Konunla alakasız ama ben de ilk açtığım adsense hesabına giremiyorum.Maili biliyorum fakat kurtarma e-postasını vs girmemiştim tel no da yoktu mailde.Şifreyi sıfırlayamıyorum bunu nasıl geri alabilirim ?
Konu sahibi arkadaş konuna salça oldum ama istersen mesajı editlerim :)

Arkadaşlar annemin kredi kartı borçlarına bakmak için gmail hesabına girdim ve bi adsense hesabı buldum. Sanırsam ilk açtığım hesap, içinde 7 tl bulunuyor bu hesabı ne yapayım? Açarken isim soyisim salladım galiba ne yapmalıyım şimdi?

ve paypal hesabı tanımlayabilir miyim?

Adsense Paypala ödeme yapmıyor. Hesabın isim soy isimini değiştirebilirsin. Hesabı kullanmaya başlayabilirsin, Kime gelecekse para o kişinin ismi ve banka hesabını girersin kullanırsın.. 20 TL'yi geçtiğinde pin kodu gelirde hesabı doğrularsan, satmak istersende ben alırım ;)

Adsense Paypala ödeme yapmıyor. Hesabın isim soy isimini değiştirebilirsin. Hesabı kullanmaya başlayabilirsin, Kime gelecekse para o kişinin ismi ve banka hesabını girersin kullanırsın.. 20 TL'yi geçtiğinde pin kodu gelirde hesabı doğrularsan, satmak istersende ben alırım ;)

Peki reis bir kaç arkadaşın konusu vardı hatırlarsanız diyordu ki almanya bankası mı ne açılmış ben bunu proxyle açmış olabilirim ?

Peki reis bir kaç arkadaşın konusu vardı hatırlarsanız diyordu ki almanya bankası mı ne açılmış ben bunu proxyle açmış olabilirim ?

Adsense' hesabının ülkesi maalesef değişmiyor, hangi ülke adına açtıysan oraya ödeme alırsın, adsense'a giriş yapıp sağ üst köşede ayarlardan bak ülke neresi istiyorsan Skype ekle Psi Bertan team yada ammy verirsen bakayım hesabına

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri