Adsense hesabı ile yuoutube kanalı. Dikkat Herkes OKUSUN

sessizlikiyi

Kayıtlı Üye
Bir çok kişini sıkıntı yaşadıgı adsense hesabı ile youtube yayını yapan arkadaşlar, özellikle youtube hesabı 2 uyarı aldıklarında neyapacaklarını şaşırdıklarında çözüm aradıkları, fakat sonuca ulasamadıkları için 3. bir telif yememek için bütün videolarını sildikleri emeklerinin bosa gittigi bir durum.

tamamen adsense iletişimden adsense operatörleri ile yazısmalarım sonu aldıgım bilgiler ve bu bilgileri uygulayarak adsense hesabımız ile acdıgımız youtube hesbımızı ayırma yöntemi

çözüm:
adsense anasayfası
hesap ayarları
acılan sayfanın en altına inin
Erişim ve yetkilendirme bu bolumun altında
e posta girin davet edin diyoruz.
sonra ilişkilendirdigimiz mail hesabına gelen mail adresini dogruluyoruz.
yönetici olarak yetkilendirme yapıyoruz.
işlemem tamam.
şimdi yeni atadıgımız posta ile adsense giriş yapalım
sonra aynı yere yani
Erişim ve yetkilendirme gelelim.
orda eski adsense hesabımızın yetkisini kaldırıp. hemen yan tarafında x işaretine basarak adsense ile ilişkisini keselim.
oldu bitti maşşallah.

artık adsense hesabınız yenı atadıgınız posta adresidir.
hayırlı olsun

not: youtubeden kaynaklanan kapanma risklerine karşı geçerli bir yöntemdir. farklı sebeblerden dolayı adsense hesabınız kapana bilir.

Hocam orayı tam anlamadım. Eğer mail adresleri farklı olursa Youtube ban yese bile Adsense ayakta mı kalıyor dediklerinizi uygulayınca?

evet
artık adsense hesabınız yenı atadıgınız posta adresidir. eski adres ile adsense ilişkisi kesilmiş tir ve dogal olarak youtube ban yesede adsense hesabınız baska bır adrese tasıdıgınız için adsense hesabınıza birşey olmuyacaktır.

inşallah birilerine faydalı olur. binbir zorlukla çalısıp çabaladıkları emekleri boşa gitmez.

Üstad paylaşımın için teşekkürler öncelikle.Ama senin dediğin olayı almış olduğumuz farklı adsense hesabıyla yapıyoruz.Yani birden fazla youtube hesabını youtube da kullanmadığımız adsense e bağladığımız için zaten endişelenecek bir durum olmadığı kanısındayım.

arkadaş peki bu işlei yaparsak eski ban yiyen kanaldan elde ettiğimiz kazançlar ne oluyo . silinirmi yoksa?

arkadaslar bu yöntem tamamen adsenseye üye olmus aynı zamanda aynı mail ile youtube yayını yapan ve teliflerden dolayı 2 uyarı alan ve 3. uyarıda hesabın kapanmasıyla sonuçlanacak, adsense hasabınında kapanması riskini ortadan kaldırıyor. ilk mail adresiniz ile yayın yapmaya devam edebilirsiniz.

Bir çok kişini sıkıntı yaşadıgı adsense hesabı ile youtube yayını yapan arkadaşlar, özellikle youtube hesabı 2 uyarı aldıklarında neyapacaklarını şaşırdıklarında çözüm aradıkları, fakat sonuca ulasamadıkları için 3. bir telif yememek için bütün videolarını sildikleri emeklerinin bosa gittigi bir durum.

tamamen adsense iletişimden adsense operatörleri ile yazısmalarım sonu aldıgım bilgiler ve bu bilgileri uygulayarak adsense hesabımız ile acdıgımız youtube hesbımızı ayırma yöntemi

çözüm:
adsense anasayfası
hesap ayarları
acılan sayfanın en altına inin
Erişim ve yetkilendirme bu bolumun altında
e posta girin davet edin diyoruz.
sonra ilişkilendirdigimiz mail hesabına gelen mail adresini dogruluyoruz.
yönetici olarak yetkilendirme yapıyoruz.
işlemem tamam.
şimdi yeni atadıgımız posta ile adsense giriş yapalım
sonra aynı yere yani
Erişim ve yetkilendirme gelelim.
orda eski adsense hesabımızın yetkisini kaldırıp. hemen yan tarafında x işaretine basarak adsense ile ilişkisini keselim.
oldu bitti maşşallah.

artık adsense hesabınız yenı atadıgınız posta adresidir.
hayırlı olsun

not: youtubeden kaynaklanan kapanma risklerine karşı geçerli bir yöntemdir. farklı sebeblerden dolayı adsense hesabınız kapana bilir.

bu islemi yaparsaq onceden kazandigimiz paraya bis sey olmaz dimi?

Adsense hesabını youtube üzerinden almış ve adsense mailine bağlı youtube kanalında telif sorunu olanlar için faydalı olabilir.

güzel konu youtube hesabı ile alınan adsense için bu konu sabitlenmeli yönetim.

Dediğini yaptım. Eskisi maile geri dönmek istedim. İstek attım ama kabul edemiyorum yardım.

şimdi arkadasım. bu paylasımı tamamen google yetkilileriyle iletişimden yapmıs oldugum bilgiler oldugunu belirttim. ayırmısın ne güzel faydalıda olur ama sen önemsiz demişsin gerekçede. chorome ile adsense ve youtube hesabına aynı anda giremedigini söylemişsin. explorerden yada mozilladan açmayı denedinmi adsenseyi yada youtubeyi ayrı ayrı.
soruna gelince. hatanın ne oldugunu bilmiyorum ama birleştirrisin kanaatindeyim google yetikilileriyle yazıs cvp verirler ama insallah ilerde youtubeden kaynaklanan bir ban olayı olmaz hesabında.

Bu yöntemi yapıp sorun yaşamayan biri varmı ona göre deneyim hali hazırda mevcut kazanç yada değiştirdik diye bir ceza filan yermiyiz

yanlış......

arkadaşlar ssöyle bir ayrıntı var ve ne yazıkki hicbiriniz farkedemiyorsunuz.

adsense ye bagı olan youtube hesabı banlansa dahi o banlanan gmail hesabına giriş yapmak mümkün:)

tek yapmanız gereken. banlanan mail üzerinden adsenseye giriş yapmaya calışmak . giriş yaptıktan sonra girecektir hemen arkasından başka bir adresle gmail hesabı acıyoruz.

gmail actıktan sonra sag üstten kullanıcı deiştir diyor ve banlı gmaili seciyoruz ve gmailimiz acılıyor.

Hocam orayı tam anlamadım. Eğer mail adresleri farklı olursa Youtube ban yese bile Adsense ayakta mı kalıyor dediklerinizi uygulayınca?

adsense hesabinla youtube hesabin farkli olursa, yani

[email protected] youtube actin

[email protected] ile adsense actin

ikisni bir birine bagldin bunda sorun yok youtube hesabiniz telifden yana kapansada sorun yok, benim kanalim kapandi adsense ye birsey olmadi

kazanclar ise geliyor diye biliyorum ihtardan kapanan kanalin kazanci aktariliyor diye biliyorum

teşekkürler, ben yaptım. iyi odlu bu paylaşım.

valla bende temiz bir yere taşıdım adsensemi hiç elleşmeden tutacam orada bu iyi oldu :) teşekkürler kendi çektiğim bi kaç videoyuda atarım oraya olur biter

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri