Adsense hesabı para kazanmaya kapandıktan sonra açılan kanallardaki bcbg sorunu

genelkullanici

Kayıtlı Üye
Adsense hesabı para kazanmaya kapandıktan sonra açılan kanallardaki bcbg sorunu .
Neden acaba bcbg çok düşük seyrediyor. Bütün kanallarım para kazanmaya kapanmıştı. Ardından yeni kanallar açarak işe koyuldum . Bcbg 0,59 larda seyrediyor .Herkese bol kazançlar

Adsense hesabı para kazanmaya kapandıktan sonra açılan kanallardaki bcbg sorunu .
Neden acaba bcbg çok düşük seyrediyor. Bütün kanallarım para kazanmaya kapanmıştı. Ardından yeni kanallar açarak işe koyuldum . Bcbg 0,59 larda seyrediyor .Herkese bol kazançlar

Dostum 0,59'a mı az diyorsun? Yoksa ben yanlış mı anladım?

kardeşim ben bcbg yi yaklaşık olarak 5 -7 arası görüyorum genelde. o yüzden danışmak istedim

kardeşim ben bcbg yi yaklaşık olarak 5 -7 arası görüyorum genelde. o yüzden danışmak istedim

Çok pardon dostum. TBM olarak algıladım ben. Eğer ki BGBG 5-7 TL arasında ise tabi izlenim ve tıklama oranın da iyi ise bence kötü değil. Daha yeni kanalın para kazanmasını açıp 106 videoda 7 para kazanma açabilirsen işte BGBG'yi TBM olarak görüyorsun :)

:) sorun değil artık birbirimizi biliyoruz kardeşim . Şimda bu bcbg neden düşük sence ? 0,59 normal bir rakam değil bence yabancı içerik için

:) sorun değil artık birbirimizi biliyoruz kardeşim . Şimda bu bcbg neden düşük sence ? 0,59 normal bir rakam değil bence yabancı içerik için

Kardeşim eğer ki BGBG 0,59 ise zaten düşük değil, neredeyse hiç yok demek. Tıklanma olmadan bu rakam geliyorsa normal durum. Eğer tıklanma olduğu halde bu rakam geliyorsa muhtemelen ya berbat bir reklama tıklanmış (örneğin adsense :)) yada ziyadesi ile fişli bir IP'den tıklanmış.

yok ya bizim hile hurda ile işimiz olmaz :) ama ilginç olan kısım 4 adsensemin 3 ünde tıklanmalarda sorun yokken bunda sorun olması kafa karıştırıyor . Bu sorunu nasıl çözcez bakalım . teşekkür ederim ilgin için

acaba reklamların çıkmaması para kazanma gittiğinde adsense mailime şu mail geldi bununla alakalı olabilir mi
"
Darcy Alcala hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.
Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz. "

şimdi bu mail geldi diye ben bu hesaba 6 ay kanal bağlayamayacak mıyım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri