DAha önceende yükledigim videolarıma telif geliyordu bu neden oldu anlamadım lütfen yardımcı olurmusunuz 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adsenseniz askıya alınmamış 10$ geçmişsiniz. Banka ve pin onay yaptıktan sonra düzelir.
Sakin olPin gelince pini girip ödeme şekli belirliyeceksin.Telifle falan alakası yok hesap sağlam
![]()
pin nasıl onaylarım içinde biriken parayı çekmek istemiyorum hocam ?
hocam valla bende bian şaşırdımneyse pin nezaman gelir mail adresime geliyor dimi
Ne mail'iEve gelicek.Adsenseye yazdıgın adrese gelcek.
Pin bu ayın 12. sinde yola çıkmış 15 ekime kadar gelirse ve paranız 100$ geçmişse paranız banka hesabınıza yatar. Benimki 12 ağustosta yola çıktı hala gelecek![]()
hocam valla bende bian şaşırdımneyse pin nezaman gelir mail adresime geliyor dimi
adsense hesabımı açarken ben kendi adıma açmamıştım sadece kanalda biriken kazançları görmek için biraz sallama yapmıştım ya![]()
Pin yola cıktımı ?
Google pini e-posta ile yollamak yerine ptt-posta ile yolamayı tercih ediyor. Amerikadan gelmesi 1 - 2 - 3 ayı bulabilir.
evet 12 sinde çıkmış hocam
Bu ay başı pinin yola çıkmıştır. Eğer adres ve isim sallamaysa en azından alıcı adını düzenle banka onayı yapabilirsin. Eğer adresin sallama ise 2. pin göndermeden önce adresini düzelt bir ihtimal doğru adresine gelebilir ama gelmezse 3. pin isteği ile kimlik onayı yaparsın. Bu da 3 ay sonra paranı alırsın demek oluyor.
Geçmiş olsun.Adres nereyi gösterdin ?
---------- Mesaj saat 09:11:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:10:52 civarında gönderildi. ----------
Çok iyi özetledi arkadaşOlmazsa böyle yapıcaksın.
hmm baya beklicem yani 1 kere yanlışlıkla pini girdim 2 kez hakkım kaldı pin gelene kadar girmicem![]()
2. ve 3. pin isteklerini açıldıkları gibi kullan (2.pin isteği 4 ekim gibi açılır) 3. pin isteğinden hemen sonra kimlik onayını yapabilirsin.
Geçmiş olsun.Adres nereyi gösterdin ?
---------- Mesaj saat 09:11:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:10:52 civarında gönderildi. ----------
Çok iyi özetledi arkadaşOlmazsa böyle yapıcaksın.
hm hocam şimdi ben adresi felan sallama yapmıştım değiştireyim dimi ?
---------- Mesaj saat 09:18:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:15:05 civarında gönderildi. ----------
Adsense hesabımdaki adresi ismi felan güncellesem bile yine eski kayıtlı olana gönderecek onu biliyorum şimdi değiştirsem 2.pini yollarmı yeni adrese ?
2.pin isteği 4 ekim gibi açılır ancak o zaman yola çıkar. Güncel adrese yollanması gerekiyor. Ama tam bilgim yok istersen adsense supporta sorup güncel adrese gönderilip gönderilmeyeceğini öğrenebilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.