Adsense hesabım çalındı

• Kullanıcı teona08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

teona08

Kayıtlı Üye
adsense hesabıma girmeye çalıştığımda şöyle bi uyarı aldım.

Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.

mailime baktım banka bilgileri değiştirilmiş.benim e posta iptal edilmiş.adsenseyi ilk açtığımda devre dışı bırakılmış diye bi yazı geldi.sonra geri alma gibi bi seçenek vardı ona tıkladım.incelenecek falan yazıyodu.sonradan açmaya çalıştığımda yukarıdaki uyarıyı aldım.adsense ye bağlı bi mail vardı.ona da girmişler ve mail silinmiş.tekrar açtım adsense ye mail attım.adsense hesabını geri alabilirmiyim sizce.

Geri alma olayı zor diye biliyorum hocam geçmiş olsun.

Peki virüs mü yediniz durum neydi acaba tam olarak ?

Adsense bağlı kanallarınız varsa farklı bir hesaba taşıyın hocam.

adsense hesabında bazı değişiklikler yapılmış.reklam türleri sadece metin reklamlar seçiliydi,metin ve görüntülü reklamlar yaptım.doğrusu bumudur? ayarlarda bi anormallik varmı arkadaşlar bi bakarmısınız

http://i.hizliresim.com/xVZPDP.png

Kanalların içerisine girerek bakabilirsiniz ona hocam başka yolu yok.

kanallara baktığımda en son benim ilişkilendirdiğim tarih var.yeni bi ilişkilendirme olsa o tarih değişir demi? bildiğim kadarıyla kanal bağlandığı aydan sonra diğer hesaba yansımaya başlıyo gelirler.ondan sordum

kanallara baktığımda en son benim ilişkilendirdiğim tarih var.yeni bi ilişkilendirme olsa o tarih değişir demi? bildiğim kadarıyla kanal bağlandığı aydan sonra diğer hesaba yansımaya başlıyo gelirler.ondan sordum

Kanallardaki pub id'sini karşılaştırın sadece elinizdeki adsense ile aynımı diye.

eğer gelen mailde yenı banka hesabı bılgılerı var ıse bankaya ve polise git.bankadan kim oldugunu ogrenırsın zaten sonra suc duyurusu felan.eger bu asamaya gelrıse zaten sana ulasıp adsenseyı gerı vermek ıster adsensenı gerı alırsın ancak davadan vazgecmezsın.

eğer gelen mailde yenı banka hesabı bılgılerı var ıse bankaya ve polise git.bankadan kim oldugunu ogrenırsın zaten sonra suc duyurusu felan.eger bu asamaya gelrıse zaten sana ulasıp adsenseyı gerı vermek ıster adsensenı gerı alırsın ancak davadan vazgecmezsın.

ibanın sadece son dört rakamı gözüküyor.günümü mahfetti her kimse.sürekli mail değiştirildi uyarısı geldi maillerime.adsensedeki mailimin birini yöneticilikten çıkarmış diğerinin şifresini çalmış.onunda şifresini değiştirdi sürekli.sonra farklı bi mail ekedim adsense ye o maili çıkardım yöneticilikten kurtuldum.o mailde farklı bi telefonla ilişkilendirilmiş.sadece o no var elimde.

ibanın sadece son dört rakamı gözüküyor.günümü mahfetti her kimse.sürekli mail değiştirildi uyarısı geldi maillerime.adsensedeki mailimin birini yöneticilikten çıkarmış diğerinin şifresini çalmış.onunda şifresini değiştirdi sürekli.sonra farklı bi mail ekedim adsense ye o maili çıkardım yöneticilikten kurtuldum.o mailde farklı bi telefonla ilişkilendirilmiş.sadece o no var elimde.

hiç üşenme bilişim suçlarına git.hakkını ara.illaki maillerden adres ip vs çıkartırlar.

adsense den ödemeler duraklatıldı uyarısı aldım.mail gelmiş adsense bilgilerinin çalınmasıyla ilgili.şu an adsense ye erişebiliyormusunuz hesap ne zaman çalındı gibisinden sorular var.detaylı açıklamayı yazıp yolladım.umarım tekrar aktif ederler

hocam adsense mailiniz değiştirilse bile, aynı maile bir onay maili gelir onu onaylamanız gerekir, eğer onay verilmişse bile hemen bir e posta atın adsense ekibine mailim benim kontrolüm dışında başka bir maile taşındı diye hallederler diye düşünüyorum

hocam adsense mailiniz değiştirilse bile, aynı maile bir onay maili gelir onu onaylamanız gerekir, eğer onay verilmişse bile hemen bir e posta atın adsense ekibine mailim benim kontrolüm dışında başka bir maile taşındı diye hallederler diye düşünüyorum

adsenseye iki mail kayıtlıydı.bi tane maili ele geçirmiş diğerini yöneticilikten çıkarmış.herhangi bi onay mesajı gelmedi.geldiyse de ben görmedim.ele geçirdiği maile girdim tekrar şifre değişti.sonra tekrar aldım.adsense ye girdim yeni bi mail atadım ele geçirilen maili yöneticilikten çıkardım sonra bi mail daha ekledim.şu an adsense kontrolü bende.ondan sonra diğer maille uğraşmadı.adi herif onun yüzünden düştüğüm hallere bak.

hocam kimseye google kendi sitesinde bile diyor şifrenizi paylaşmayın, pcnizde deepfreez olması anlık olarak yüklediğiniz veya girdiğiniz bir siteden bilgilerinizin çalınamayacağı anlamına gelmez hocam. lütfen bilgisayarınızı virüs programı ile taratın ve gmaili 2 adımlı doğrulama yapın daha sonrasında girmek için şifreler oluşturun. mesela bende sadece tanımlı bilgisayar bu başka bir bilgisayardan şifremi bilip girse bile kod soruyor telefona onuda bilse ikinci kod var onu soruyor böyle güvenlik altına alabilirsiniz adsensenizi

hocam kimseye google kendi sitesinde bile diyor şifrenizi paylaşmayın, pcnizde deepfreez olması anlık olarak yüklediğiniz veya girdiğiniz bir siteden bilgilerinizin çalınamayacağı anlamına gelmez hocam. lütfen bilgisayarınızı virüs programı ile taratın ve gmaili 2 adımlı doğrulama yapın daha sonrasında girmek için şifreler oluşturun. mesela bende sadece tanımlı bilgisayar bu başka bir bilgisayardan şifremi bilip girse bile kod soruyor telefona onuda bilse ikinci kod var onu soruyor böyle güvenlik altına alabilirsiniz adsensenizi

teşekkürler önerilerin için.banka hesabında değişiklik yapıldığında mail atmıştı adsense.son dört rakamı belli yeni banka bilgilerinin.ama değişiklik iptal edildi sanırsam.son dört rakamı adsenseye göndersem bana kime ait olduğu bilgisini vverirmi acaba.

verebilir hocam ama kime ait olduğunu gidip bankalara sorun dicem ama son 6 olsa daha iyi olurdu bankalara da sormakta fayda var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri