Adsense Hesabım Kabul Edilip Banlandı

• Kullanıcı Hmzslymn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Adsense hesabım gece kabul edildi şimdi girdim banlamışlar artık adsense kullanamam heralde :)

epoQlo.png

---------- Mesaj saat 14:56:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:54:24 civarında gönderildi. ----------

Merhaba,

Bizim reklam programları ile, yayıncılar, reklamverenler ve faydaları kullanıcılarının online bir ekosistem oluşturmak için çalışıyoruz. Bu nedenle, bazen olumsuz ekosistem nasıl algılandığını etkileyebilir kullanıcılar veya reklamverenlere yönelik davranış göstermek hesaplarına karşı harekete geçmek zorunda. Senin durumunda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik tespit ettik ve bunu devre dışı bırakıldı.

Biz özel ihlali hakkında sağlayabilir bilgi miktarı sınırlı ediyoruz. Biz bu sizin için sinir bozucu olabilir anlıyorum, ama kasıtlı ihlal bizim algılama sistemlerini aşmak için bu bilgileri kullanabilirsiniz, çünkü biz bu tedbirleri aldık.

Tedibirinizede Sizede... :D

Sahte tık vs uyguladınızmı daha önceki adsense hesabınızda? :)

demin bende girdim adsense'e tel onayı istedi tekrar... bilmem ne tespit ettik diye..
aha dedim gitti hesap, girdim düzeldi :D

Ben bu olaya adsensenin fantezisi diyorum. 3 saat içinde ne değişiyorda banlıyor ben onu algılayamıyorum. Madem uygun değil politikana başka kabul etmesene :)

Çok pis fake atmışlar hocam, geçmiş olsun :(

Çok pis fake atmışlar hocam, geçmiş olsun :(

Sağol iyi geçirdiler :D

---------- Mesaj saat 15:26:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:24:31 civarında gönderildi. ----------

Geçmiş olsun.Bu tür olaylara girenlerin sonu böyle bitiyor genelde. :)

Aslında başta biraz para kastım maç yayınlarından organik sayfalarım silindi bu yolu denedim daha sonra aynı hesapla yt açtım %70 siteden banlanmışımdır ama bir kanalımdada para kazanma devre dışı olmuştu diğerlerinde para kazanma aktifti benimde aklım karıştı :D

Benimde yeni adsense hesabımı 3. gününde banladılar.Nerdeyse 1 haftadır boş boş takip ediyorum :(
Aynı kaderi paylaşıyoruz tek fark ben tıklama tıklattırma yapmadım kimseye.Herşey organikti :D

Evet şimdi hatırladım ip değiştirmeyle tbm yükseliyodu amerikadan tıklıyodum ama 4-5 defa :D 0,13 € veriyordu Amerikadan

Daha ne demeli ki hocam sizlere. Gereksiz konu açmayınız. Aksi takdirde cezalandırılacaksınız. Daha çok çalışmanız gerekecek. Kusura bakmayın bu kurnazlıklarla Google kimseye 0,01 $ bile yedirmez. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri