adsense hesabım onaylandığı halde bu yazı çıkıyor

kardeşim resime iyi bak adsense hesabınız onaylanmamış falan diyor ondan sonra başka aşamaya geçmiyor bağlanma aşamasına yani

basvruyu nezaman yaptin ?
ve hesabiniz onaylanmistir diye mail geldimiz ?
o karaladigin yerde ki gmail hesabi adsense hesabinami ait ?
youtube hesabin farkli mi ?

sorularin cevabini ben kismen biliyorum ama sana net cevab veriyim diye soruyorum

ozelden ulasarak ozel bilgilerinide verebilirsin hatami yoksa yanlis anlamami bakariz, resimde gordugum sey su.!!! basvurdugun adsense hesabin henuz onaylanmamis

onaylanmamış evet çünkü onaylamadın bu youtube kanalının maili farklı öyle bir adsense hesabın yok yani görüntüdeki kanal ile açtığın bir adsense yok farklı bir google hesabı kullana tıkladığında ne çıkıyor karşına ?

---------- Mesaj saat 20:33:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:32:37 civarında gönderildi. ----------

onayladım diyor ama nasıl oluyorsa artık.

sorularimi sordum onaylanmismi yoksa yanlis hesablar ustundemi anlayacagiz

yine aynı şeyler kardeşim anlayan yada bu srounu yaşayan başka arkadaşlar olmadımı ya koskoca forumda kaldım böyle

kardesim burda herkes sana yardim etmeye calsiyor diger arkadasda resimden anladigi sekilde cevab veriyor dalga gecer gibi bilen yokmu demek yerine sorununu duzgun anlat.!!!

Googlede oturum acmadan yotube uzerinden oturum actiysan ve hesabi bagla derken googlede oturum actigin gmail hesabini gorur ve boyle birsey cikar farkli hesab dersin adsenseye basvurdugun hesabi girersin daha sonra senin tekrar youtube ye yonlendirir tekrar youtube gmalini girer sin ve onaylandigini gorursun.

tam tersi, adsense ye basvurdugun adres oldugunu varsayalim onaylanmayan hesab dada bu pencere gelir

sukadar sey yazana kadar duzgun anlatsan sorununu sundan kaynakli denir konu kapanir.!!!!

yanliş hesaba baglama falan yok onceki hesabımdada ne yapıyorsam aynısını yaptım sorulara gelirsek youtube ile adsense hesabı ayrı basvuruyu dün yaprım onaylandı karaladığım yerdeki hesam adsense hesabım onay meili resimde

kardesim ozelden ulasirmisin bana yada skypeden, adsenseye basvurdugun gmail hesabi nedir ? burda guvenlik nedeniyle yazmaya bilirsin diger secenegide yapamyabilirsin ben teklif ediyorum.!!!

ama bu sekilde sorununa cozum bulunur fakat uzarda uzar.!!!

hocam alay değil arkadaşımıza söylüyorum ama resime dikkatli bakmıyor ve sürekli aynı şeyleri söylede bana ayıp ettiysem kusura bakma kardeşim özür dilerim

acaba hocam diğer adsense hesabımı grub olaylarında dolayı kapatılmıştı aynı bilgiler ile ama farklı tel nosu ile yeni hesab açtım onya maili gelid ve adsense hesabıma girebiliyorum burdan bir sorun olabilirmi

---------- Mesaj saat 20:44:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:43:51 civarında gönderildi. ----------

hocam bak aynen dediğim gibi sen olayı nerelere götürdün :d

bu onay mesajına benzemiyor ben pini ve bankaya gelen tutarı girerken mail almadım adsenseye kayıt olurken sana gelen maildir bu büyük ihtimalle.

adresine gelen pini ve banka hesabına yatar tutarı girdinmi ?

bunlar icin henuz erken, once hesap acilir onaylanir hesaba erise bilir youtube kanalini baglayabilir, arkadasda zaten yeni acmis henuz kanal baglamamis yani pin ve banka dogrulamasi icin henuz erken

acaba hocam diğer adsense hesabımı grub olaylarında dolayı kapatılmıştı aynı bilgiler ile ama farklı tel nosu ile yeni hesab açtım onya maili gelid ve adsense hesabıma girebiliyorum burdan bir sorun olabilirmi

olmaz bende aynı şeyi yaşadım ban yedim aynı bilgilerle bir tane daha açtım sorun çıkmadı şimdiye kadar.

---------- Mesaj saat 20:46:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:00 civarında gönderildi. ----------

bunlar icin henuz erken, once hesap acilir onaylanir hesaba erise bilir youtube kanalini baglayabilir, arkadasda zaten yeni acmis henuz kanal baglamamis yani pin ve banka dogrulamasi icin henuz erken

ozaman kanal ile ilgili bir durum var kanalda sorun olabilir.

---------- Mesaj saat 20:44:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:43:51 civarında gönderildi. ----------

hocam bak aynen dediğim gibi sen olayı nerelere götürdün :d

sorun olacak olsa hic onaylanmaz,

simdi mail hotmail hesabina gelmis...

adsenseye basvurdugun yontemi anlatirmisin, buna cevab alamadim henuz.

youtube uzerinden mi basvurdunuz ?
Gmail ilemi basvurdunuz ?
Iletisim adresi olarak hotmail mi verdiniz ?
gmail hesabinizin gelen kutusunu kontrol edermisiniz ( adsenseye basvurdugunuz gmail hesabi )

orda yazan adres gmail hesabi ise hic suphesiz onaylanmayan bir hesap
yada gozden kacirdigin bir hata.!! bu hatayida dogru anlatimlarla kisa surede buluruz

arkadaşlar kanal ile ilgilide olabilir diye düşünüyorum ama tel nomu kabul etmediği için yeni kanal açamıyorum ama annemin teli gelince anca o zaman açarım deneme amaçlı yine sorun çıkarırsa çok uğraştıracak bişey beni

olmaz bende aynı şeyi yaşadım ban yedim aynı bilgilerle bir tane daha açtım sorun çıkmadı şimdiye kadar.

---------- Mesaj saat 20:46:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:45:00 civarında gönderildi. ----------

ozaman kanal ile ilgili bir durum var kanalda sorun olabilir.

Kanalda da bir sorun olamaz oyle olsa suan ki asamada olmaz ve o resimdeki gibi gozukmez.!!! ya hesabi onaylanmadi yada arkadasin gozden kacirdigi onaylandi sandigi yada onaylanan hesablari karistirdigi bir durum soz konusu.!

youtube üzerinden başvurdum
diğer hesabımda olduğu gibi hotmail adresi ile kaydoldum
hotmaili verdim
hotmail adresimi kontrol ettim birşey yok

youtubeye gmail adresi ile giriyorum
karaladığım yerde adsense hesabımın email adresi yazıyor

youtubeye gmail adresi ile giriyorum
karaladığım yerde adsense hesabımın email adresi yazıyor

bakiste karisiklik burda, adsensenin maili hotmail adresine gelmis, youtube uzerinden basvurmussun ve gelen mailde de youtubeden para kazanmak icin onaylandi diyor,

sorun yok gelen mail onaylandigini soyluyor ama youtube kanalini baglamak istediginde de sana diyor ki bu hesap ile henuz onaylanmis bir adsense yok diyor.!!

bu hesabin onay maili basvurdugun o gmail hesabina gelir, ayrcia gmail hesabina giris yap ve urunler kismina bak adsenseyi gorebiliyormusun ?

sorunun yada cozumun sonucu hizlanmasi acisindan team ile pc ne baglanabilirim, birebr gormekle anlatmak arasinda cok fark vardir.!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri