Adsense Hesabım ve 10 Kanal satmak ıstıyorum

S
  • Kullanıcı sinan_491
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, sinan_491 le muhabbetim oldu forumdan. Bana çok yardımcı olmuştur kendisi. Şuan pm atsam sorsam kategori nedir diye söyleyeceğine eminim. kimse kimseye %100 kefil olamaz ama ben sinan_491 in güvenilirliğine şahsen inanmış durumdayım yani. Belirtmek istedim sadece, adsense i aynı fiyata satıp taktik için ekstra fiyat istememiş ki adam. Sadece destek olmak istiyorum demiş bu kadar üzerine gitmeyin :)

10 gun once uye olan kisiyle muhabbetin oldu ve sana bayagi yardimci oldu oylemi :)

Sanki adamin diger multi'si de ortaya cikti gibi

Forumun gündeminde kalması gereken bir konu olduğunu düşünmüyorum. Gereksiz önyargı yada güç gösterisine çevirmeye gerek de yok konuyu. Birşey bilirsin de bilmeyeni niye ezersin ben de onu anlamam yani sanki herkes bu işin içinde doğuyor. Ben de çok az biliyorum tamam ben de yeniyim ama insanlara ve kendine saygıyı kaybetmemek lazım bazı yerlerde. Para herşey değil abileriöm kardeşlerim yapmayın etmeyin. Bu forum bunun için yok.

Önyargı ya da üzerine gitme durumu yok kardeşim.

Arkadaşın muhtemelen multi üyeliği var (Kendisi söylüyor)
Yeni hesapla da Adsense satışı yapmaya çalışıyor.

Forumun kuralları var ve bu iki durumda yasak.

10 gun once uye olan kisiyle muhabbetin oldu ve sana bayagi yardimci oldu oylemi :)

Sanki adamin diger multi'si de ortaya cikti gibi

yav hocam, sana cevap vermeye gönlüm el vermiyor. Yarın [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] dan ricam bir baksın bakalım multi miymişiz hatta aynı şehirden giriyormuymuşuz. 1 gün olsa bile adam bana 1 kelime öğretse 1 dk sını alır isteyen 10 günde neler neler öğrenir. Daha da yazmıyorum beni bilen bilir tanıyan tanır.

Önyargı ya da üzerine gitme durumu yok kardeşim.

Arkadaşın muhtemelen multi üyeliği var (Kendisi söylüyor)
Yeni hesapla da Adsense satışı yapmaya çalışıyor.

Forumun kuralları var ve bu iki durumda yasak.

hocam ben size birşey demiyorum. Yalnızca üslubu beğenmiyorum insanlardaki. Yalnızca bu konu içinde değil; birçok arkadaş var forumda takip ettiğim insanlara bir yafta yapıştırma bir üzerine gitme. Gerçekten gerek yok bunlara. Az önce de bir arkadas bana birşeyler demiş yukarılarda. İnan ben böyle insanları görünce üzülüyorum. Bu insanlık nereye gidiyor böyle diye.

Arkadaslar adam sizlere zorlamı hesap satıyor. bu kadar uzerine gidilecek ne var. almazsınız olay biter. multiyse vs adminler yapar gerekeni yaptıgınız gercekten ayıp.

Arkadaslar adam sizlere zorlamı hesap satıyor. bu kadar uzerine gidilecek ne var. almazsınız olay biter. multiyse vs adminler yapar gerekeni yaptıgınız gercekten ayıp.
almayız olur biter ama böyle durumlara sessiz kalıpta burda şöyle oldu böyle oldu diye ağlayan canı yanan çok insan var..
hepimiz bu yüzden kaybediyoruz susalım kime ne olursa olsun olmaz işte anormallik varsa söylerim ben susmam banae diyip geçmem

almayız olur biter ama böyle durumlara sessiz kalıpta burda şöyle oldu böyle oldu diye ağlayan canı yanan çok insan var..
hepimiz bu yüzden kaybediyoruz susalım kime ne olursa olsun olmaz işte anormallik varsa söylerim ben susmam banae diyip geçmem

Hocam haklısınız ama o kadar ileri gitmeye gerek yokki.

Multi Uyelik: [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri