Adsense Hesabımda ki Kesinleşmemiş Miktar

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar tüm youtube kanallarımın para kazanması devre dışı ..

Adsense hesabımda ,kanallar kapatılmadan önce biriken parayı alabilir miyim , yani kanalların para kazanmasının kapanması v.s. umrumda değil, bu güne kadar biriken parayı alabilir miyim ? (Şubat ayı kesinleşmemiş miktar)

Daha önce bu durumu yaşamış tecrübeli arkadaşların cevAplarını bekliyorum

Teşekkürler..

Bir miktarını alıyorsun ama tamamını alman zor.

1 Konuda gördüm yardımı dokunacaktır

Sorunlu kanalın para kazanmasını acmadan sılersen o kanalın kazandıklarını alamazsın!

Sonra goruyoruz forumad benım neden bu kadar cok kesıntım var diye yapmayın bilmeden konusmayın net olarak arkadaslar!

SORUNLU KANALIN PARA KAZANMASINI AC SONRA HEMEN SIL

Ben sorunlu kanalların para kazanmasını geçen ay açmadım, gmail dahil sildim %21lik kesinti oldu hesabımda. Emsal teşkil eder mi bilmiyorum ama kanalı ve google+ sayfalarını komple sildiğimde benim param normal şekilde geldi hocam

hocam benım genelde %14 kesıntı olurdu her ay, ocak ayında para kazanmalarım kapanmıstı, sorunlu olan kanalı sılıp yoluma devam ettım o ay %20 kesildi tek fark bu oldu.

hocam benım genelde %14 kesıntı olurdu her ay, ocak ayında para kazanmalarım kapanmıstı, sorunlu olan kanalı sılıp yoluma devam ettım o ay %20 kesildi tek fark bu oldu.

Hocam ,sorunlu kanalı silip , diğer kanalların para kazanma özelliği devre dışı olarak bıraktınız ,yani adsense yi kaderine terk ettiniz ?, eğer doğru anladıysam bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum .hatta kanallardaki tüm videoları silmeyi düşünüyorum..Adsense yi gözden çıkardım ,içindeki parayı alsam yeter, yeni bir adsense ile yola devam edeceğim ,

Hocam ,sorunlu kanalı silip , diğer kanalların para kazanma özelliği devre dışı olarak bıraktınız ,yani adsense yi kaderine terk ettiniz ?, eğer doğru anladıysam bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum .hatta kanallardaki tüm videoları silmeyi düşünüyorum..Adsense yi gözden çıkardım ,içindeki parayı alsam yeter, yeni bir adsense ile yola devam edeceğim ,

yok hocam öyle değil, sorunlu kanalı sildim hemen.daha sonra kalan tum kanallarımı google+ 'a bağladım para kazanmaları geri açıldı sonra yoluma dewam ettım hala da dewam edıyorum

Arkadaşlar tüm youtube kanallarımın para kazanması devre dışı ..

Adsense hesabımda ,kanallar kapatılmadan önce biriken parayı alabilir miyim , yani kanalların para kazanmasının kapanması v.s. umrumda değil, bu güne kadar biriken parayı alabilir miyim ? (Şubat ayı kesinleşmemiş miktar)

Daha önce bu durumu yaşamış tecrübeli arkadaşların cevAplarını bekliyorum

Teşekkürler..

Hocam şöyle birşey söyleyim size benim hesabımda tam 760 tl vardı ve ayın tam 30 da para kazanma bir çaktı şok oldum :) ama ayın 11 de bir baktım 591 tl kesinleşmiş sen hesap et yani daha öncede buna benzer bir olay yaşamıştım 300 tl vardı 60 tl kesmişti para kazanma kapansada ödeme oluyor yok vermiyor diyen olursa yalan söylüyordur

Alt kanalımın para kazanması kapansa direk gmail silsem kesinti çokmu olur hiçmi alamazmıyım sizce ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri