Adsense hesabımı 200 TL'ye tamamlayacak biri lazım (50 TL eksik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cuslaw

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar , kesinleşmiş olarak 97 TL var bu ayda ortalama 60 TL falan kazandım , ortalama 50 TL eksiğim var bunu tamamlayacak arkadaşa ihtiyacım var gerekirse geri 60 TL öderim.Güvenceyi nasıl veririm bilemiyorum onuda konuşuruz bu ay sıkışığım paraya ihtiyacım var o yüzden böyle bir şey istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar , kesinleşmiş olarak 97 TL var bu ayda ortalama 60 TL falan kazandım , ortalama 50 TL eksiğim var bunu tamamlayacak arkadaşa ihtiyacım var gerekirse geri 60 TL öderim.Güvenceyi nasıl veririm bilemiyorum onuda konuşuruz bu ay sıkışığım paraya ihtiyacım var o yüzden böyle bir şey istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Sizce bunu kim kabul eder?

Bir kanalın tam 50 tl getirmesi nasıl garanti edilebilir? :) Böyle bi taktik var ise elle tutulur ücretler vermeye hazırım :)

Sizce bunu kim kabul eder?

Bir kanalın tam 50 tl getirmesi nasıl garanti edilebilir? :) Böyle bi taktik var ise elle tutulur ücretler vermeye hazırım :)

Bu yapılmayan bir şey değil , çok zor bir şey de değil , hali hazırda kanalı vardır adamın zaten kazandırıyordur , 1 günlüğüne benim adsensemi bağlar bana 50 TL kazandırdığında ilişiği keser bu kadar basit , sizin daha önce bunu duymamış olmanız böyle bir şey olmadığı anlamına gelmiyor.

Bu yapılmayan bir şey değil , çok zor bir şey de değil , hali hazırda kanalı vardır adamın zaten kazandırıyordur , 1 günlüğüne benim adsensemi bağlar bana 50 TL kazandırdığında ilişiği keser bu kadar basit , sizin daha önce bunu duymamış olmanız böyle bir şey olmadığı anlamına gelmiyor.

Kendi adsensesinden çıkarıp 1 günlüğüne sana verecek tekrar kendinkine bağlıyacak. Bu riski kimse almaz. Başka çareler bulmaya çalışmalısın.

Kendi adsensesinden çıkarıp 1 günlüğüne sana verecek tekrar kendinkine bağlıyacak. Bu riski kimse almaz. Başka çareler bulmaya çalışmalısın.

Yahu dostum sen yardımcı olmayacaksan kendi işine bakar mısın sanane kim bu riski alır almaz.

kimse böyle şeyle uğraşmaz kardeşim az çalışırsan tamamlarsın zaten

Öyle yapması farketmez ay sonunda tek bir adsensede kesinlesecek zaten para.Hiçbir işe yaramaz o sistem.Adamın bir kac cop kanalı varsa günlük 2-3 tl kazandıran o kanalları onun adsenseye bağlar hem o 200 tl sini çeker hemde diğer arkadaş bir ayda kazandığı parayı alır 200 TL sınırını beklemez.

İki tarafından güvenliği için konu kilitlenmiştir. Kişi adsensenizi spam bir kanala bağlar adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanması gidebilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri