Adsense Hesabımız Çalındı Yardım Edene 3000 TL

foxydeath

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumdan [MENTION=28410]ermannn35[/MENTION] nickli arkadaştan satın aldığımız hesap bilmediğimiz bir kişi tarafından çalındı. Kurtmarma e posta adresi Erman Öztürk'ün mail adresiydi. Fakat nasıl oldu bilmiyorum ama kurtarma e postası ve şifreleri ile birlikte değiştirildi. Erman Öztürk ile görüştüğümde bende hesaba ulaşamıyorum cevabını aldı.

Şimdi sorun şöyle;
Ödeme kişisi hesabı olarak çalınan mail ekli olduğu için biz ödeme yöntemini değiştiremiyoruz. Çalan kişi ödeme yöntemini değiştirmiş fakat hesap şuan askıda ödemeler yapılmıyor. Ödemeyi çalan hesapta alamıyor biz de alamıyoruz.

Hesabı geri almaya yardım edene 3000 TL ödeme yapılacaktır.

Siz kurtarma mail ekleyip şifre değiştirip iki adımlı doğrulama açsa idiniz belki çalınmazdi aldığınız kişiye yazın hocam

google ilk açan sahibi kimse onu tanır. eğer adam size bunu satan kişi isterse google'dan hesabını tekrar geri alabilir. sonuçta google hesap satışı devri gibi işlere bakmaz ilk kişi gerekli bilgileri verir hesabı alır. tek yapacağınız google ile sorunu çözmek, gerekli bilgileri toplayın google ile iletişime geçin. umarım sorununuz çözülür. hep derim hesap kanal gmail vs satın almayın ilk açan kişi isterse o hesabı her türlü geri alabilir..

Hesap gerçek bir kişi üzerine miydi? Değilse bilgileri hatırlıyor musunuz? Eski kurtarma mailine erişebiliyor musunuz? Hangi siteler vardı gibi detayları iletebilirseniz yardımcı olmak isterim.

Hesap gerçek bir kişi üzerine miydi? Değilse bilgileri hatırlıyor musunuz? Eski kurtarma mailine erişebiliyor musunuz? Hangi siteler vardı gibi detayları iletebilirseniz yardımcı olmak isterim.

Hangi siteler olduğunu biliyorum tabi. Fakat çalınan adsense hesabı değil. Mail adresi. Adsense hesabı yöneticiliği bizim mailimizde kaldı. Hesap ödeme kişisinde diğer mail kayıtlı olduğu için ödeme bilgilerini bizde o da giremiyor şuan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri