Adsense hesabına başka birine ait banka hesabı ekleme

• Kullanıcı mbk26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mbk26

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Benim sorum şu kendi adsense hesabıma başka birine ait banka hesabı ekleyebilir ve ödemeyi oraya alabilir miyim?

Bu konu hakkında bilgi ve deneyimi ya da fikri olan arkadaşlar aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

evet,alabilirsin.hatta ben bikeresinde 1 adsense hesabına gelen parayı 2 farklı bankaya birden gönderiyordum.hesaba her ay 10k tl para geliyor diyelim ortalama.5k parayı kendi adıma olan hesaba alıyordum,üstüne ne kalırsa işte gerisini kardeşimin adına alıyordum.

kısacası sorun olmaz,istedigin kişinin banka hesabını ekleyebilirsin.

evet,alabilirsin.hatta ben bikeresinde 1 adsense hesabına gelen parayı 2 farklı bankaya birden gönderiyordum.hesaba her ay 10k tl para geliyor diyelim ortalama.5k parayı kendi adıma olan hesaba alıyordum,üstüne ne kalırsa işte gerisini kardeşimin adına alıyordum.

kısacası sorun olmaz,istedigin kişinin banka hesabını ekleyebilirsin.

nasıl yapıyorsunuz aynı anda iki banka biraz tuhaf geldi açıklar mısınız rica etsem ?

nasıl yapıyorsunuz aynı anda iki banka biraz tuhaf geldi açıklar mısınız rica etsem ?

bu dedigim 4 yıl kadar önceydi,bi süre önce adsense paneli komple degiştigi için yerini bilemiyorum şuan.ama olay şöyleydi;2 farklı banka hesabı ekleyip,ödeme ayarlarındanda ayarlıyordum işte belirli bi miktara kadar olan kısmı birincil hesaba alıyordum,geri kalanıda 2.hesaba kalıyordu.ytden para kazanıyorduk o aralar,bi arkadaş ortak iş yapalım ve parayıda bu şekilde alalım dediginde ondan ögrenmiştim bende.ortak iş yapmadık ama tüm parayı tek hesaba almamayı ögrenmiş oldum o zaman.ytdeki kadar artık para kazanmadıgım için açıkcası yeni panelde varmı öyle bişey yada nerede var hiç merak edipde kurcalamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri