Adsense Hesabında Kullanmadığım Kanal Kapatıldı

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

aliq

Kayıtlı Üye
Adsense hesabım üzerinde bulunan bir kanalda sorun oluşmuş ve adsense hesaplarıma bağlı tüm kanallarımda para kazanma iptal olmuş durumda. Sorun yaratan kanalın kullanıcı adı ve şifresi elimde bulunmuyor ve kanalın içerisinde de herhangi bir video yer almamakta. Acaba adsense hesabımı tekrar nasıl aktif hale getirebilirim? Adsense hesabıma bağlı kanalları nasıl düzenleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

o kanalı bi şekilde kapattıracaksın.video yükleyebiiyorsan botla falan onbin tane video at spamdan kapanır.kurtulursun.yoksa adsense çöp

o kanalı bi şekilde kapattıracaksın.video yükleyebiiyorsan botla falan onbin tane video at spamdan kapanır.kurtulursun.yoksa adsense çöp

kanalın içinde hiç video bulunmuyor ayrıca kanal bilgilerini de hatırlamıyorum hocam. Nasıl iptal ettiricez bu hesabı başka çözüm yok mudur?

kanalın içinde hiç video bulunmuyor ayrıca kanal bilgilerini de hatırlamıyorum hocam. Nasıl iptal ettiricez bu hesabı başka çözüm yok mudur?
hiç sanmıyorum.bilenler belki vardır ama sanmam.geçmiş olsun derim kısacası.Tabi bilen çıkmazsa

hiç sanmıyorum.bilenler belki vardır ama sanmam.geçmiş olsun derim kısacası.Tabi bilen çıkmazsa

daha dün 4. yılımızı kutladık adsense ile şimdi yeni adsense açması da sorun olacak şikayet edeyim bari 10-15 hesaptan becerebilirsem.

Hocam aslında herhangi bir sorun yok. Videon gizli falan da olabilir. Gizli de olsa telif yer. Diyelim o da yok, adsense kafasına göre o hesabı iptal eder, o adsense bağlı tüm hesapların para kazanmasını kapatır sadece.

Yapman gereken diğer tüm kanallara tekrar girip, para kazanmayı aktif etmen gerekiyor.
Ama unutma bu birinci uyarı niteliğinde bişi bunun tekrarlanması halinde ban atabilir.

Hocam aslında herhangi bir sorun yok. Videon gizli falan da olabilir. Gizli de olsa telif yer. Diyelim o da yok, adsense kafasına göre o hesabı iptal eder, o adsense bağlı tüm hesapların para kazanmasını kapatır sadece.

Yapman gereken diğer tüm kanallara tekrar girip, para kazanmayı aktif etmen gerekiyor.
Ama unutma bu birinci uyarı niteliğinde bişi bunun tekrarlanması halinde ban atabilir.
ana kanal ana para kazanması kapanan kanaloı bilmiyor ve sorun yok diyorsun.Yenisiniz galiba

uyarı niteliğinde dediğiniz şey ise 5 kere para kazanma gitti adsensede ödemesini alıyoruz.Yanlış yönlendirmeyin insanları

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer XXXXX adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin

böyle alıyorum hatayı hocam

---------- Spam Engelliyici 10:43 ---------- Önceki Mesaj 10:42 ----------

ana kanal ana para kazanması kapanan kanaloı bilmiyor ve sorun yok diyorsun.Yenisiniz galiba

uyarı niteliğinde dediğiniz şey ise 5 kere para kazanma gitti adsensede ödemesini alıyoruz.Yanlış yönlendirmeyin insanları

Ana kanalım değil hocam adsense hesabımın gmail hesabımda kanal vs bulunmamakta. Kanalları sonradan adsenseye bağladım

şikayet etme.para kazanması kapalıyken hesap feshedilirse hiç bir şey yapamazsın.
kurtarma yöntemlerini dene.maili kendin açtıysan kurtarma no yada kurtarma tel varsa yada sorulara doğru cevap vererek kurtarabilirsin.gerçek noyla onayladıysan en azından maili bulabilirsin...

hemen ilk aklınıza gelen o yol oluyor nedense...

para kazanmasının kapanmasına sebep olan maili biliyor musun id pass ?

para kazanmasının kapanmasına sebep olan maili biliyor musun id pass ?

para kazanma kapandı o kanalın diye lanet olacası tüm bilgilerini silmiştim. Yapacak pek bir şey yok sanırım bu adsenseye bağlı youtube kanallarını göremiyor muyuz?

Adsense hesabıma bağlı tüm adsense hesaplarımı iptal etme imkanım yok mudur arkadaşlar? Ya da bu hesabı adsenseden atamaz mıyım?

Sorunlu olan hesabı kalıcı olarak silmeden birşey yapamassın.Eğer silersen şu yöntemle diğer kanalların para kazanmasını açabilirsin.http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------

Adsense hesabıma bağlı tüm adsense hesaplarımı iptal etme imkanım yok mudur arkadaşlar? Ya da bu hesabı adsenseden atamaz mıyım?
Malesef.Erişim yetkilendirmeden silsen bile o kanal adsenseye bağlı olduğundan etkisi olmucaktır.

Ne yap et o kanalı bul bir şekilde, yoksa adsense çöp. Para kazanma kapalıyken kapattırırsan bu sefer hiçbirşey yapamazsın. O kanalı girip silmedikçe birşey yapamazsın hocam ona göre davran alternatif arama boşuna.

Ne yap et o kanalı bul bir şekilde, yoksa adsense çöp. Para kazanma kapalıyken kapattırırsan bu sefer hiçbirşey yapamazsın. O kanalı girip silmedikçe birşey yapamazsın hocam ona göre davran alternatif arama boşuna.

Nasıl sildim bende bilsem hocam gmail şifreleme yapmak istiyorum para ile satın aldığımdan tam bilgilerini de bilmiyorum ki ama c ile başlayan .org ile biten 2. mail hesabı adresi var yani [email protected] adresi acaba ne olabilir ki bu mail sunucu adresi?

Nasıl sildim bende bilsem hocam gmail şifreleme yapmak istiyorum para ile satın aldığımdan tam bilgilerini de bilmiyorum ki ama c ile başlayan .org ile biten 2. mail hesabı adresi var yani [email protected] adresi acaba ne olabilir ki bu mail sunucu adresi?

aldığınız kişi ile iletişime geçin hocam, belki bulabilirsiniz yada belli taslaklara göre kurtarma maili oluşturuyor çoğu arkadaş belki oradan birşey çıkar.

aldığınız kişi ile iletişime geçin hocam, belki bulabilirsiniz yada belli taslaklara göre kurtarma maili oluşturuyor çoğu arkadaş belki oradan birşey çıkar.

hocam peki kanalı kapattırabilme imkanım yok mudur acaba içinde video da yok 10-15 tane bildiri yollattırsam

şikayet etme.para kazanması kapalıyken hesap feshedilirse hiç bir şey yapamazsın.
kurtarma yöntemlerini dene.maili kendin açtıysan kurtarma no yada kurtarma tel varsa yada sorulara doğru cevap vererek kurtarabilirsin.gerçek noyla onayladıysan en azından maili bulabilirsin...

hemen ilk aklınıza gelen o yol oluyor nedense...

Hocam kurtarma maili aynen şöyle:
t••••••••l@c••••••••••••.org

ben ilk kısmını biliyorum ama bu c...org kısmı nasıl bir sitedir bilmiyorum mail aldığım adamı da buldum oda biz böyle bir site kullanmıyoruz kurtarmada dedi. Ne yapacam bilemiyorum bilgisayarı taratmaya başladım kullanıcı adını bulmak için aklınıza gelen varsa bu siteyi bulup denemek istiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri