Adsense hesabını silemiyorum

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
D

Dean

Guest
Artık kafayı yemek üzereyim arkadaşlar yemin ederim. Dün konu açmıştım adsense aktif fakat kanal bağlanmıyor diye şimdi bu hesabı silip tekrar açmak istiyorum fakat bu adsense silinmiyor. Adsense ayarlarından hesabı sil diyorum maile link geliyo tıklıyorum . Adsense hesabınızı silemiyoruz diyo ya bu linkin süresi doldu yada ödeme ayarlarınızı değiştirdiniz diyo saçma sapan şeyler. 17.00 a kadar vaktim var askeriyeye gircem bi yardım edin nasıl silecem bu nalet olası hesabı. Silmesem bişey olurmu tekrar hesap açmam lazım hemen

Oradan silmek yerine adsense maili kökten silmeyi dene? böylelikle bağlı olduğu tüm hizmetleri sone erdirmiş olursun. benim aklıma bu geldi..

Acaba gider mi adsense öyle hocam ? Şimdi gitmezse bu sefer adsense daha silemem

bence gider hocam. mesela kanalın kapandığında mailini silerken sana orada soruyo işte hangouts google+ alt sayfalar konuşmalar gmaile gelen mailler tüm hizmetler kalıcı olarak siliniyor dolayısıyla o hesaba bağlı olduğu için. mantıken silinir silersin bu şekilde. neden silmek zorundasın ki? başka ads aç devam et

bence gider hocam. mesela kanalın kapandığında mailini silerken sana orada soruyo işte hangouts google+ alt sayfalar konuşmalar gmaile gelen mailler tüm hizmetler kalıcı olarak siliniyor dolayısıyla o hesaba bağlı olduğu için. mantıken silinir silersin bu şekilde. neden silmek zorundasın ki? başka ads aç devam et

Bilmiyomki hocam silmek daha iyi olmazmı ? Valla aceledeb telaştan herşeyyy birbirine girdi. Oraya no fln girdimya en azından silersem hesabı. Aynı no yu tekrar kullanayım diye yada adres isim bilgileri fln

Bilmiyomki hocam silmek daha iyi olmazmı ? Valla aceledeb telaştan herşeyyy birbirine girdi. Oraya no fln girdimya en azından silersem hesabı. Aynı no yu tekrar kullanayım diye yada adres isim bilgileri fln

esas bence o şekilde riskli olur hocam. bi arkadaşından rica et bi numara ile onaylayıver başvuruyu. adreside salla en kötü 3.pinde kimlikle onaylarsın.

esas bence o şekilde riskli olur hocam. bi arkadaşından rica et bi numara ile onaylayıver başvuruyu. adreside salla en kötü 3.pinde kimlikle onaylarsın.

Hocam hesap yurtdışı olacak kız arkadasım açacak hesabı. İsim aynı olsa bişey olmaz demi ? Adres de başka yaparız artık ama yine olmayacak gibi geliyo bu adsensede

Zaten bu hesap sorun olmaz farklı bir konum ve pc den yeni hesap aç

Hocam hesap yurtdışı olacak kız arkadasım açacak hesabı. İsim aynı olsa bişey olmaz demi ? Adres de başka yaparız artık ama yine olmayacak gibi geliyo bu adsensede

bende bu aralar araştırıyorum ama aynı isimle olması farketmez. iban felan daha önce banlananlardan veya başka adsenselerde kullandığın iban olmasın onlara dikkat et. adreside kapı numarasını vs değiştir yani eğer kimlikle onaylatıcaksan çokta önemli değil adres. sallasanda olur pinle işin olmayacağı için

Acaba gider mi adsense öyle hocam ? Şimdi gitmezse bu sefer adsense daha silemem

gidiyor saten silerken sana söylüyor ne hesabın varsa o gmaille alakalı mesela bloggera kayıtlısın youtube kanalın var adsensen var sana diyorki bunların da gidecek kabul ediyomusun

Zaten bu hesap sorun olmaz farklı bir konum ve pc den yeni hesap aç

Farklı konum yapamayızda tr olsa sorun değilde. O zaman mobil den açtırayım hesabı olur demi ? Hocam bide bu adsense onaylanıp aktif edildiği halde kanal bağlanmama sorununu biliyomsuın ? Nasıl yapmak lazım fikrin varmı

---------- Spam Engelliyici 12:39 ---------- Önceki Mesaj 11:59 ----------

direk gmaili sildim adsense giriş yapmıyo ama adsense silindimi bilmiyorum. mobilden zar zor hesap açmaya çalışıyoruz. hiç bu kadar kafayı yiyecek duruma gelmemiştim basit şey ne kadar zorluk çıkartıyo şuan ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri