Adsense hesabınız devre dışı kaldı

• Kullanıcı Kadircan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kadircan

Yasaklanmış
Web sitesi
ironturkish.blogspot.com
Adsense hesabıma giriş yaparken bu gmail ve ya google hesabının adsense hesabı kapatılmıştır.Yeniden başvurmak için tıklayın cinsinden bir şey vardı.Ben de tıkladım.Şimdi böyle bir ekran var.Adsense hesabım açılır mı? Pinli adsense idi ve iyi kazanıyordum :( En azından ödemeyi aldım (641 TL)

v4vwr.png

Yanlış yaptığını düşündüğün birşey var mıydı? yoksa adsense kolay kolay hesap kapatmaz.

Hayır.Kendi reklamıma tıklasam hesap banlanır.Önceden banlandı böyle değildi ekran...ve yeniden başvuramıyordum.

---------- Mesaj saat 00:33:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:32:32 civarında gönderildi. ----------

Yanlış yaptığını düşündüğün birşey var mıydı? yoksa adsense kolay kolay hesap kapatmaz.

Hesap banlansa ben de öyle düşünürdüm ancak hesap banlanmamış tekrar başvurabiliyorum ve başvurdum bakalım açılcak mı?

Hayır.Kendi reklamıma tıklasam hesap banlanır.Önceden banlandı böyle değildi ekran...ve yeniden başvuramıyordum.

---------- Mesaj saat 00:33:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:32:32 civarında gönderildi. ----------

Hesap banlansa ben de öyle düşünürdüm ancak hesap banlanmamış tekrar başvurabiliyorum ve başvurdum bakalım açılcak mı?
Tekrar başvurun yazısı otomatik çıkıyor sanırım, mantıken kapattığı bir hesabı tekrar neden açsın? Yayınlarında +18 içerik var mıydı? yada yanıltıcı?

Belki pişman oldu,kazayla kapadı vesayre :)
tamamen uygun içerik yapıyordum.İçerikten sorun olacağını sanmam.

Google pek pişman olmaz :) malum bizden çoook var :)
umarım dediğin gibi olur kardes geçmiş olsun.

pişmanlıktan onu kastetmedim.hesabı iptal etmişim galiba (kardeşim galiba :D )
ondan sonra tekrar başvurunca kazançlarım gitmemiş hepsi duruyor
hesap açıldı :) umarım sizde de açılır
senin adına sevindim kardeş şimdi kazanma zamanı ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri