Adsense Hesap Açma

bycopra70100

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar:

2013 Yılında Adsense'ye Kendi Ev adresim üzerinden abimin adına hesap açmıştım ve pin elime ulaşmamıştı.

2016 yıında tekrardan adsenseye üye olmak istedigimde daha önce üyeligim oldugunu söyledigi için onay vermedi fakat o üyelik abimin üzerine ve kendi adıma yeni üyelik almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim

Şimdiden teşekkür ederim iyi günler

Merhaba Arkadaşlar:

2013 Yılında Adsense'ye Kendi Ev adresim üzerinden abimin adına hesap açmıştım ve pin elime ulaşmamıştı.

2016 yıında tekrardan adsenseye üye olmak istedigimde daha önce üyeligim oldugunu söyledigi için onay vermedi fakat o üyelik abimin üzerine ve kendi adıma yeni üyelik almak istiyorum bunu nasıl yapabilirim

Şimdiden teşekkür ederim iyi günler

adres bilgilerini biraz farklı gir mahalle yerine mah. gibi yada sokak yerine sok. gibi

adres bilgilerini biraz farklı gir mahalle yerine mah. gibi yada sokak yerine sok. gibi
Teşekkür ederim hocam adres değiştirerek kabul edildim kusura bakmayın vaktinizi alıyorum fakat youtube konusunda acemi olduguma verin ben rusça içerik ile çalışmaktayım kendim videoyu izlerken reklam görmemekteyim bu dogal birşey mi yoksa sıkıntı mı var?

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim hocam adres değiştirerek kabul edildim kusura bakmayın vaktinizi alıyorum fakat youtube konusunda acemi olduguma verin ben rusça içerik ile çalışmaktayım kendim videoyu izlerken reklam görmemekteyim bu dogal birşey mi yoksa sıkıntı mı var?

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi. Kanalının icinden bakiyorsan reklam çıkmaması normal url kaydedip ip resetleyip izleyici gibi kontrol etmen gerekiyor ayrica her videoda reklam cikacak diye bir garantide yok

yanlış yere yorum yapmışım :D pardon

Son düzenleme:
aldıgım son 6-7 adsense hesabında hesap sahibi ile banka hesabının sahibi farklıydı.banka olarakda önemli olan sadece size verecegi iban.örnegin iş bankasında hesabım vardı,mersine gidince bi hesapda orada açtım sonra bi hesapta adanada açtırdım ve bunların hepsini aynı anda farklı adsenselerde kullandım 2 yıl.kullanacagınız bilgiler daha önce banlanan hesapdaki adres,telefon,banka hesap no farklı olsun yeter.gerisi sorun çıkarmıyor.

Aynı Cep Telefon Numarasıyla Birden fazla Adsense açan ve sorun yaşayan oldu mu ?

Ayni cep telefon numarasiyla adsense actim sorunsuz aldim

Banlanan adsense ait cep telefon nunarasiyla tekrar adsense actim odeme aldim

Banlanan adsense ait ibanı başka adsenseye girdim tekrar ödeme aldım o hesaba

Ayni adrese ayni kisi adina birçok adsense hesabi actim sorunsuz ödeme aldım vs vs vs....

Ayni cep telefon numarasiyla adsense actim sorunsuz aldim

Banlanan adsense ait cep telefon nunarasiyla tekrar adsense actim odeme aldim

Banlanan adsense ait ibanı başka adsenseye girdim tekrar ödeme aldım o hesaba

Ayni adrese ayni kisi adina birçok adsense hesabi actim sorunsuz ödeme aldım vs vs vs....

Tamam bakalım. Kendi telefon numaramla 1 adsense daha açayım bakayım sıkıntı çıkmaz inş :D teşekkür ettim üstadım.

aldıgım son 6-7 adsense hesabında hesap sahibi ile banka hesabının sahibi farklıydı.banka olarakda önemli olan sadece size verecegi iban.örnegin iş bankasında hesabım vardı,mersine gidince bi hesapda orada açtım sonra bi hesapta adanada açtırdım ve bunların hepsini aynı anda farklı adsenselerde kullandım 2 yıl.kullanacagınız bilgiler daha önce banlanan hesapdaki adres,telefon,banka hesap no farklı olsun yeter.gerisi sorun çıkarmıyor.

farkli iban problem degil bankaci arkadasiniz varsa istediginiz kadar hesap olusturabilir bir hesap altinda. benim aklimdaki problem isim farkli soyisim ayni oldugunda hesaba paranin ulasip ulasmamasi konusundaydi. yurtdisindaki hesaplarin cogunda bu farkli isim problem oluyor ve para hesaba ulasmiyor demekki turkiye'de cokta umursanan bir konu degilmis sayenizde ogrenmis oldum. tesekkurler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri