adsense hesap adresimi degistiremiyorum

• Kullanıcı kyters
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

kyters

Kayıtlı Üye
S.a arkadasla bu konuyu arasyrdim da actim ama bulamadim cevabimi simdi bn iki ay once adsense actim kendi adima ve o adresi simdi degistiremiyorum sadece isim ve gmail degtrebiliyorum suan kesinlesmis kazancim 15 tl tum kazanc da 40 kusur kesinlesmis kazanc 20 olunca mi pin gelicek gelirse o eski adrese gelmezmi . smdiden h.bayramlar

yeni panele geçmeden önce adres bilgileri kolaylıkla değişebiliyordu . Sanırım son güncellemeden sonra önlem almışlar. Adsense destek ekibine mail atabilirsin

Nerede okudugumu tam hatirlamiyorum ama bir arkadas mail atmis ve verdikleri cevapta da ileride bunun duzelecegi ve ayrica hesaplari istersek yine $ cinsinden goruntuleyebilecegimiz yaziyormus..

Nerede okudugumu tam hatirlamiyorum ama bir arkadas mail atmis ve verdikleri cevapta da ileride bunun duzelecegi ve ayrica hesaplari istersek yine $ cinsinden goruntuleyebilecegimiz yaziyormus..

bu pinimi ne zaman alicam kesinlesmis kazanc 20 tl oluncami ?

bu pinimi ne zaman alicam kesinlesmis kazanc 20 tl oluncami ?

pininizi,hesabinizda "kesinlesen" kazanciniz 20 TL olunca adsense otomatik olarak sisteme kayitli olan adresinize gonderecek..Gonderim tarihinden itibaren 4-6 hafta arasinda ulasir size pininiz.

pininizi,hesabinizda "kesinlesen" kazanciniz 20 TL olunca adsense otomatik olarak sisteme kayitli olan adresinize gonderecek..Gonderim tarihinden itibaren 4-6 hafta arasinda ulasir size pininiz.

hmm tmam kardes bide bnm adresimi degistiremiyorum kimlik fotokobimi yollauarak falan yapiliyormus yani illa pin sart mi dogrulama icin ? simdiden h.bayramlar Allah razi olsun szden

hmm tmam kardes bide bnm adresimi degistiremiyorum kimlik fotokobimi yollauarak falan yapiliyormus yani illa pin sart mi dogrulama icin ? simdiden h.bayramlar Allah razi olsun szden

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/11993-hic-pin-istemeden-kimlik-gonderdim-hesap-dogrulandi.html bu konuda arkadas yapmis ama tabi kesin yapilir diyemeyiz.Denemek lazim ama yine de basimiza gelecek kotu sonuclari da goz onunde bulundurmaniz gerekir.Ne tur kotu sonuclar dogurur bilemiyorum ama yine de dusunmek lazim. Size de hayirli bayramlar.

Bol kazanclar.

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/11993-hic-pin-istemeden-kimlik-gonderdim-hesap-dogrulandi.html bu konuda arkadas yapmis ama tabi kesin yapilir diyemeyiz.Denemek lazim ama yine de basimiza gelecek kotu sonuclari da goz onunde bulundurmaniz gerekir.Ne tur kotu sonuclar dogurur bilemiyorum ama yine de dusunmek lazim. Size de hayirli bayramlar.

Bol kazanclar.

simdi bennsistemin duzelmesini beklekten baska yapicak bisi yok gozuko tmam tesekkur ederim size bol kazanclar dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri