Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Arkadaşlar google türkiye partnerinden aldığım cevap;

-----------------------------------------
Merhabalar,

Eğer agario oyunu siteniz mevcut ise geçen hafta yüzlerce agario oyunu sitenin AdSense hesapları Google Policy ekibi tarafından kapatıldı. Bize konu ile ilgili çokça yayıncı maili geldi.

Biz AdExchange için başından beri bu siteleri onaylamadık, bu oyun ekranına yerleştirilen reklamlar site yapısı itibariyle Google Poltikalarına aykırı bir yerleşime neden oluyor, oyunun açılış ya da kapanış ekranına reklam kodlarını yerleştirdiğinizde Google reklamları splash reklam gibi geliyor.

Bunun dışında toplu bir kapatma için herhangi bir mail almadık, bunun dışında bir konudan dolayı siteniz kapatıldı ise farklı bir durum olabilir.

Aşağıda size bir itiraz formu iletiyorum, Google daki ekibin bize de yönlendirdiği bu form üzerinden öncelikli olarak kapatmaya itiraz etmenizi ve bu şekilde hesabınızda inceleme başlatılmasını öneriyoruz.

İyi günler...
----------------------------------------

Falan filan, gerisini biliyorsunuz işte. Klasik o itiraz ettiğimiz formun linkini vermişler.

Heyvan gibi şiyabiur bu gugıl ya

Arkadaşlar google türkiye partnerinden aldığım cevap;

-----------------------------------------
Merhabalar,

Eğer agario oyunu siteniz mevcut ise geçen hafta yüzlerce agario oyunu sitenin AdSense hesapları Google Policy ekibi tarafından kapatıldı. Bize konu ile ilgili çokça yayıncı maili geldi.

Biz AdExchange için başından beri bu siteleri onaylamadık, bu oyun ekranına yerleştirilen reklamlar site yapısı itibariyle Google Poltikalarına aykırı bir yerleşime neden oluyor, oyunun açılış ya da kapanış ekranına reklam kodlarını yerleştirdiğinizde Google reklamları splash reklam gibi geliyor.

Bunun dışında toplu bir kapatma için herhangi bir mail almadık, bunun dışında bir konudan dolayı siteniz kapatıldı ise farklı bir durum olabilir.

Aşağıda size bir itiraz formu iletiyorum, Google daki ekibin bize de yönlendirdiği bu form üzerinden öncelikli olarak kapatmaya itiraz etmenizi ve bu şekilde hesabınızda inceleme başlatılmasını öneriyoruz.

İyi günler...
----------------------------------------

Falan filan, gerisini biliyorsunuz işte. Klasik o itiraz ettiğimiz formun linkini vermişler.

Heyvan gibi şiyabiur bu gugıl ya

hangi linki atmışlar?

14 eylül de açmış olduğum adsense e 2 kanal bağlamıştım açar açmaz hesabı. dün de başka bir kanal bağladım fakat bugün yeni bağladığım kanal kapanmış. 14 eylülde bağladığım kanallar halen duruyor

14 eylül de açmış olduğum adsense e 2 kanal bağlamıştım açar açmaz hesabı. dün de başka bir kanal bağladım fakat bugün yeni bağladığım kanal kapanmış. 14 eylülde bağladığım kanallar halen duruyor

Kanalın kapanma sebebi ne ? spam,telif,topluluk vs

Size bir soru sorayım arkadaşlar. Yeni adsenseye kanal bağladımda ödemesi için minimum 2 ay beklemem gerekecek. ama bende bi eski adsense hesabı var 1 haftada para kazanması gidiyor. o kanalı para kazanması giden adsenseye bağlasam 22 ekimde ödemeyi alır mıyım sizce bu ayın ödemesini?

Size bir soru sorayım arkadaşlar. Yeni adsenseye kanal bağladımda ödemesi için minimum 2 ay beklemem gerekecek. ama bende bi eski adsense hesabı var 1 haftada para kazanması gidiyor. o kanalı para kazanması giden adsenseye bağlasam 22 ekimde ödemeyi alır mıyım sizce bu ayın ödemesini?

bu ayın sonuna kadar bağlarsan ve içeride para birikirse ekim 11de kesinleşir 22sinde de ödemeyi alırısn abi kanal ayakta kalırsa, yönetici değiştirmeyi denedin mi o adsensede

2 yıldır falan kullanmadığım 2 yıldır kanal bağlamadığım adsensem dün banlandı saçmalık.

Daha önce soruldu mu bilmiyorum biraz bakındım göremedim. Adsense hesabına başka bir maille yönetici yetkisi verince de banlanan var mı.

Yani şöyle hotmail yandex outlook gibi

Daha önce soruldu mu bilmiyorum biraz bakındım göremedim. Adsense hesabına başka bir maille yönetici yetkisi verince de banlanan var mı.

Yani şöyle hotmail yandex outlook gibi

Olmaz mı ben [emoji3] iyi bayramlar hocam bu arada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her şık elendi geriye adsense yetkililerin bilmem ne bilmem ne olması kaldı bence doğru seçenek o da neyse şimdi sinirliyim oldukça çok güzel satırlar yazabilirim o açıdan konuşmicam daha fazla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri