Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
bu sabahı çıkan daha da banlanmaz.

Partnere güven yok Adsenseye yok.Hep derdim google profesyonel bir şirket ama şu olaylardan sonra kahve ortamından farkı kalmamış onu gördüm.Kafalarına göre banlıyorlar istediklerini yapıyorlar blogger e reklam verip kaçan şirketler gibi.İzlenim atıp dünyanın parasını kaldıranlara dokunmayıp gelip bize alaksız bir şekilde ban atıyorlar ilginç...

şu rezilliğin sebeblerinden biride onlar. hadi biz özgünle devam ederiz yolumuza. kolay yoldan para kazanmaya alışmış kesim ne yapacak çok merak ediyorum. artık bakacaklar ssg + yol + akbil iş ilanlarına.

Partnere güven yok Adsenseye yok.Hep derdim google profesyonel bir şirket ama şu olaylardan sonra kahve ortamından farkı kalmamış onu gördüm.Kafalarına göre banlıyorlar istediklerini yapıyorlar blogger e reklam verip kaçan şirketler gibi.İzlenim atıp dünyanın parasını kaldıranlara dokunmayıp gelip bize alaksız bir şekilde ban atıyorlar ilginç...

şu rezilliğin sebeblerinden biride onlar. hadi biz özgünle devam ederiz yolumuza. kolay yoldan para kazanmaya alışmış kesim ne yapacak çok merak ediyorum. artık bakacaklar ssg + yol + akbil iş ilanlarına.

Şuan bile indexli meşhur kategorilere bakiyorum 5 saat önce 15 k adamlar kafada ilgincime gidiyor hocam yani :)

5 adsensemden 2 si gitmişti 3ü hala direniyor kapanmadı henüz ancak adsenslere baglı 50 kanaldan 1 tane kaldı oda ilginc :S birde şöyle bir durum var kapanan 2 adsensin kontrollerini benim gsm hattımdan ( turkcell ) ve eşimin gsm hattından ( vodafone ) kontrol ediyordum acaba bununla bi alakası var mı dicem de :S kafamda deli sorular :(

adsensesi muhtemelen dün banlanmıştır bugün 3 4 tane açmıştır izlenim basıp bağlamaya devam ediyordur. eğer şu ban olayı spam üzerine kurulu dünya çapında yapılıyorsa yine banlanacak yeni yeniden banlanacak. hatalarından ders almayanlar kaybetmeye mahkumdur.

Şuan bile indexli meşhur kategorilere bakiyorum 5 saat önce 15 k adamlar kafada ilgincime gidiyor hocam yani :)

Yaptığım analiz sonucu eşleşen,telif ve dünya engeli vermiş kanallar "Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı." şeklinde kaptılıyor.Bu kapatılmalar sonucu adsense'de bulunan komple kanallar askıya alınıyor ve adsense kapatılıyor.

Yarin mesai basladiginda google turkiye ekibini tel yagmuruna tutsak bi ise yararmi. Bi zamanlar paypal bloke koymustu quize aramadan deli etmistik simdide yapsak bi anlami olurmu

Yarin mesai basladiginda google turkiye ekibini tel yagmuruna tutsak bi ise yararmi. Bi zamanlar paypal bloke koymustu quize aramadan deli etmistik simdide yapsak bi anlami olurmu

Açıklama yapmayan bir şirket telefona bakıp bizimlemi ilgilenecek hiç sanmıyorum hocam.

Hocam mail ile donmezler ama kurumsal firmalarda mutlaka feedback vardir en azindan ustlerine asiri telden bahsederler

Hocam bunları görüyorlar zaten dönseler şimdiye 500 kere dönmüşlerdi umarım bir yanlışlık vardır diyeceğim ama giden kanallar vs çok zor..Bakalım sonu hayır olur inş.

eğer ban olayı dünya çapında yürütülmeye başladıysa arasanda bir şey ifade etmeyecek. adamlar belli ki spamı bitiriyor. ama türkiye sınırlarında kalmışsa iş sadece bize yapılan bir muameleyse o zaman ofislerini bile basarız. ayrıca bunlar kadar rahat şirket yok bizi otomatik bir bota verip haftasonu tatiline çıkmışlar. mesai diye bir olayları yok.

Hocam bunları görüyorlar zaten dönseler şimdiye 500 kere dönmüşlerdi umarım bir yanlışlık vardır diyeceğim ama giden kanallar vs çok zor..Bakalım sonu hayır olur inş.

eğer ban olayı dünya çapında yürütülmeye başladıysa arasanda bir şey ifade etmeyecek. adamlar belli ki spamı bitiriyor. ama türkiye sınırlarında kalmışsa iş sadece bize yapılan bir muameleyse o zaman ofislerini bile basarız. ayrıca bunlar kadar rahat şirket yok bizi otomatik bir bota verip haftasonu tatiline çıkmışlar. mesai diye bir olayları yok.

Adamlar bizimle ilgili yoruma bile girmiyor hocam kafa yormuyorlar :)

Ben genel sorun olduğunu düşünmüyorum adamlar spam'a savaş aşmış durumda.Partner şirketlerine getirilen politikada bunun göstergesi.Yeni getirilen algoritmalar bazı özgün kanallara da vurdu ama onlar açılır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benimde adsense hesabım kapandı.

Fakat çoğu kişinin sanki hakkıyla kazanılmış para gibi düşünüp google a artistlenmisini anlamıyorum. Zaten kural dışı bir şekilde bizim olmayan videolarla para kazanıyoruz neyin şekli bu :) Adamlar gerçekten spamı sonlandırmak için banlıyorsa hepimize geçmiş olsun. Gözüken tabloda o. Biz sadece umarız bir hatadır diyip küçük bir umutla bekleyebiliriz fazlası değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri