adsense IBAN no???

gencadam

Kayıtlı Üye
s.a adsense hesabıma ıban numaramı tanımladımk ama 3 gün geçti google para göndermedi akbank diye biliyorum ama doğrumu yanlışım varsa düzeltelim arkadaşlar bi yardım ??

Edit : Akbank'da sorun varmış herhalde

s.a adsense hesabıma ıban numaramı tanımladımk ama 3 gün geçti google para göndermedi akbank diye biliyorum ama doğrumu yanlışım varsa düzeltelim arkadaşlar bi yardım ??
Tam emin olmamakla beraber pin glmeyen adsenselere banka doğrulaması yapmıyorlar sanırım. Yeni hesabımda 4 banka denedim dördündede ödeme gelmedi. Ayrıca adsene tarafında şube seçimi kapatılmış kendisi direk IBAN merkezi olarak oto seçiyor belki bu güncellemeden kaynaklıda olabilir.

bendede aynı sıkıntı var arkadaşlar ne yapmak lazım acaba ziraat bekledim 10 gün gelmedi enpara denedim bugun 2. gün artık cumaya kadar bekliycem gelmezse başka banka deneyeceğimde niye sıkıntı var anlamadım sadece banka adı isim ıban istiyo bunu yanlış yapma olasılığımız nedir acaba ?

---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:31 ----------

bende on gündür test ödemesi bekliyorum küveyttürk hesabıma adsenseyi kimlikle onaylatmıştım
son durum nedir hocam ?

Son düzenleme:
bendede aynı sıkıntı var arkadaşlar ne yapmak lazım acaba ziraat bekledim 10 gün gelmedi en poara denemdim bugun 2. gün artık cumaya kadar bekliycem gelmezse başka banka deneyeceğimde niye sıkıntı var anlamadım sadece banka adı isim ıban istiyo bunu yanlış yapma olasılığımız nedir acaba ?

Bekleme abi boşa gelmiyor enpara ekle ertesi gün gelsin direk :)

Tam emin olmamakla beraber pin glmeyen adsenselere banka doğrulaması yapmıyorlar sanırım. Yeni hesabımda 4 banka denedim dördündede ödeme gelmedi. Ayrıca adsene tarafında şube seçimi kapatılmış kendisi direk IBAN merkezi olarak oto seçiyor belki bu güncellemeden kaynaklıda olabilir.

ben ekleme yeri geldikten 1 hafta sonra filan eklemiştim banka hesabımı (enpara)

yanlış yazmış olabilirmisin bana 10 dk dan daha kısa bi sürede geldi diye hatırlıyorum

hocam bankayı finans bank yapıyorum isism soy isism ve çok dikkatlice ıban noyu giriyorum başka da bişe yok valla anlamadım
bu arada pin geldi geçen ay ben buay parayı alayım dedim ama bankayı doğrulayamadık işte en paraya başvurduk enpara geldi onuda giridm yok daha bakalm cumaya kadar bekliycem artık

hocam bankayı finans bank yapıyorum isism soy isism ve çok dikkatlice ıban noyu giriyorum başka da bişe yok valla anlamadım
bu arada pin geldi geçen ay ben buay parayı alayım dedim ama bankayı doğrulayamadık işte en paraya başvurduk enpara geldi onuda giridm yok daha bakalm cumaya kadar bekliycem artık

kaldırıp birikim hesabı açıp onun iban no suyla deneyin bide

şube seçiminde internet bankacılığımı şubeciliğimi ne yazıyodu elbet tam bilen birisi yazar hocam birazdan

Benim şube istanbul onla alakalı olabilir belki birde istanbul dene abi

https://www.youtube.com/watch?v=XRYRZxvF-CQ
ben şube seçemeyirum tmm arkadaşlar sorunu bulduk :) burdan yapıcam artık :)

---------- Spam Engelliyici 20:57 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

şube seçiminde internet bankacılığımı şubeciliğimi ne yazıyodu elbet tam bilen birisi yazar hocam birazdan

şube seçemediğimden oldu :) neyse baştan gireceğiz artık :)

---------- Spam Engelliyici 20:58 ---------- Önceki Mesaj 20:57 ----------

hocam şubesi internet bankacılığımı hatırlayabiliyormusun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri