Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akbank sıkıntılı hocam başka banka deneyin
hocam denedim deniz bank denedim oda olmadı
Tam emin olmamakla beraber pin glmeyen adsenselere banka doğrulaması yapmıyorlar sanırım. Yeni hesabımda 4 banka denedim dördündede ödeme gelmedi. Ayrıca adsene tarafında şube seçimi kapatılmış kendisi direk IBAN merkezi olarak oto seçiyor belki bu güncellemeden kaynaklıda olabilir.s.a adsense hesabıma ıban numaramı tanımladımk ama 3 gün geçti google para göndermedi akbank diye biliyorum ama doğrumu yanlışım varsa düzeltelim arkadaşlar bi yardım ??
son durum nedir hocam ?bende on gündür test ödemesi bekliyorum küveyttürk hesabıma adsenseyi kimlikle onaylatmıştım
bendede aynı sıkıntı var arkadaşlar ne yapmak lazım acaba ziraat bekledim 10 gün gelmedi en poara denemdim bugun 2. gün artık cumaya kadar bekliycem gelmezse başka banka deneyeceğimde niye sıkıntı var anlamadım sadece banka adı isim ıban istiyo bunu yanlış yapma olasılığımız nedir acaba ?
Bekleme abi boşa gelmiyor enpara ekle ertesi gün gelsin direk![]()
Tam emin olmamakla beraber pin glmeyen adsenselere banka doğrulaması yapmıyorlar sanırım. Yeni hesabımda 4 banka denedim dördündede ödeme gelmedi. Ayrıca adsene tarafında şube seçimi kapatılmış kendisi direk IBAN merkezi olarak oto seçiyor belki bu güncellemeden kaynaklıda olabilir.
enpara yaptım zaten bugun 2. gün geçti halen bişey yok ?
enpara yaptım zaten bugun 2. gün geçti halen bişey yok ?
yanlış yazmış olabilirmisin bana 10 dk dan daha kısa bi sürede geldi diye hatırlıyorum
hocam bankayı finans bank yapıyorum isism soy isism ve çok dikkatlice ıban noyu giriyorum başka da bişe yok valla anlamadım
bu arada pin geldi geçen ay ben buay parayı alayım dedim ama bankayı doğrulayamadık işte en paraya başvurduk enpara geldi onuda giridm yok daha bakalm cumaya kadar bekliycem artık
kaldırıp birikim hesabı açıp onun iban no suyla deneyin bide
Screenshot by Lightshot şu şekilde olması gerekmiyormu hocam yanlış olan nedir acaba ?
Benim şube istanbul onla alakalı olabilir belki birde istanbul dene abi
şube seçiminde internet bankacılığımı şubeciliğimi ne yazıyodu elbet tam bilen birisi yazar hocam birazdan
şube seçiminde internet bankacılığımı şubeciliğimi ne yazıyodu elbet tam bilen birisi yazar hocam birazdan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.