arkadaşlar bu sabah itibariyle adsense ( 01.10.2014 04:27:49 ) paramı yatırmış fakat hesapta gözükmüyor. daha önce hesabı teyit etmek için ufak bi mebla yatmıştı. kısacası size sorum başına böyle bir sorun gelen var mı? varsa ne yapabiliriz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu ay ödemeleri bizde 1 gün geç almıştık citibank belkide yollamamıştır parayı akbanka yarını bekle bence
Kardes yatıp yatmadıgını haber et de, biz Akbank ta böyle bi sıkıntı oluyosa ona göre hareket edelim.tamam bekleyelim bakalımyarın gelir inşallah bayram önü lazımda
![]()
Kardes yatıp yatmadıgını haber et de, biz Akbank ta böyle bi sıkıntı oluyosa ona göre hareket edelim.![]()
Bankadan kaynaklı sıkıntı olmaz dostum, 1.5 yıldır adsenseden para alırım daima akbank çalışıyorum bir kez böyle bir durum oldu, ondada benim hatam vardı vadeli hesabımın ıban kodunu girmişim adsenseye para gelmedi, daha dogrusu geldi ama geri gitti.Bnaka vadeli hesaba para aktaramıyor, düzgün iban verince diger ay toplam aldım.Hesabının normal hesap oldugundan emin ol.
Ödemeniz yapıldı diyorsa google yapmıştır.Bundan emin ol.
ben akbank kullanıyom ödeme geldi
Pm ni bekliycem kardesyarın akşam pm atarım hocam![]()
ödemenin yapıldığı gün mü geldi?
Pm ni bekliycem kardesinş. paranı alırsın bu arada.
ödemem bu sabah 09,21 itibariyle geçti kardeşimyanlız hemen hesap işletim ücreti kesmişler 57 tl
) sıkıntı yok yani
bankaya git itiraz et. yıllık işlem ücretlerini kesmeye hakları yok. itiraz ettiğin zaman yıllık işlem kesmiyorlar. kesinlikle yedirme paranı bankalara..
bi dilekçe örneği göndersene biladeryoksa ben satırla basarım paramı verin diye haha
![]()
Hayırlı olsn kardesm,senn adına sewndm bayramda agız tadıyla yersin inş.ödemem bu sabah 09,21 itibariyle geçti kardeşimyanlız hemen hesap işletim ücreti kesmişler 57 tl
) sıkıntı yok yani
Bankadan kaynaklı sıkıntı olmaz dostum, 1.5 yıldır adsenseden para alırım daima akbank çalışıyorum bir kez böyle bir durum oldu, ondada benim hatam vardı vadeli hesabımın ıban kodunu girmişim adsenseye para gelmedi, daha dogrusu geldi ama geri gitti.Bnaka vadeli hesaba para aktaramıyor, düzgün iban verince diger ay toplam aldım.Hesabının normal hesap oldugundan emin ol.
Ödemeniz yapıldı diyorsa google yapmıştır.Bundan emin ol.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.