Adsense ile sonradan ilişkilendirme

• Kullanıcı Moschino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Moschino

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar

aslında pek yeni sayılmam ama fazla vakit harcayamıyorum benim adsense ile aynı gmail hesabına bağlı 2 kanalım vardı. Birini başta açtığım için(zaten adsense'ye o kanal sayesinde kayıt oldum) o otomatik olarak adsense ile ilişkilendirilmiş ancak sonradan açtığım ve 300 bin küsür izlenmesi olan kanalımın ilişkilendirilmediğini yeni farkettim ancak kanalda reklamlar aktif dolar yeşil yanıyor ve iş ortağı olarak gözüküyor sadece adsense hesabım ile bağlantısı yok onuda şimdi yaptım acaba ordaki gelirler yandımı yoksa ilerleyen dönemde hesap bakiyeme sonradanmı eklenecek

okuduğunuz için teşekkürler.

Mnote geçen yazmıştı son 1 aylık kazanç adsense yansıyormuş.

Merhabalar arkadaşlar

aslında pek yeni sayılmam ama fazla vakit harcayamıyorum benim adsense ile aynı gmail hesabına bağlı 2 kanalım vardı. Birini başta açtığım için(zaten adsense'ye o kanal sayesinde kayıt oldum) o otomatik olarak adsense ile ilişkilendirilmiş ancak sonradan açtığım ve 300 bin küsür izlenmesi olan kanalımın ilişkilendirilmediğini yeni farkettim ancak kanalda reklamlar aktif dolar yeşil yanıyor ve iş ortağı olarak gözüküyor sadece adsense hesabım ile bağlantısı yok onuda şimdi yaptım acaba ordaki gelirler yandımı yoksa ilerleyen dönemde hesap bakiyeme sonradanmı eklenecek

Kanalın boşta olduğu (adsense bağlı olmadığı) zaman kazanılan para, adsense bağlandıktan sonra bağlanılan adsense geçmez. Fakat bazen youtube kazancın bir kısmı hediye olarak yollayabiliyor.

Gerçi bu dediğim olay aylar öncesi oluyordu. Sistemi değiştirmiş olabilirler.

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar

Maalesef Yansımıyor. Geçenlerde Benimde Başıma Geldi. ilişkilendirmeyi Unuttuğum Kanal 400K İzlenim Almış ve O Vakit Fark Ettim. Kesinleşecek Son Dönemi Sabırsızlıkla Bekledim ama Koskaca Bir Hüsranla Sonuçlandı. Bağladıktan Sonraki Rakam Kesinleşti. 17x TL :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri