Adsense inde kesinleşme olmayanlar

umudunuzu kaybetmeyin hocam.benimde tek kanal calıstıgım adsensem kesınlesmedı gecen ay ödeme almıştım.

admobla hesap açmaktantan ziyade admob ile adsense başvurusunda nasıl bir yöntem izleneceğini kestirdiğinizde kesinti oranınız normal düzeyde oluyor, hatta kapanan kanalın bile ödemesi gerçekleşebiliyor bunu gördüm ben

admobla hesap açmaktantan ziyade admob ile adsense başvurusunda nasıl bir yöntem izleneceğini kestirdiğinizde kesinti oranınız normal düzeyde oluyor, hatta kapanan kanalın bile ödemesi gerçekleşebiliyor bunu gördüm ben

biraz açarmısınız nasıl admobla adsense açılır ?

spam adsenselerin hepsi kesinleşti,saçmasapan 15-95 kesinti arası..1 tane çok iyi gelirli yarı özgün kanalın ads'si kesinleşmedi hala...

spam adsenselerin hepsi kesinleşti,saçmasapan 15-95 kesinti arası..1 tane çok iyi gelirli yarı özgün kanalın ads'si kesinleşmedi hala...

Aynen bende onu anlamadım kanalda birşey yok para kazanma devam yüzde 80 özgün 3 yıllık hesap 4 hane bu ay kesinleşmedi

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] hocam hiç 13 14 ünde kesinleştiğini gördünüz mü ? Ben en fazla 12 akşam 23.00 a kadar gördüm de ?

Umarım sadece buaya mahsusdur eğer gelecek aylardada böyle olacaksa bu sefer yt harbiden biti

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Varmi gelisme Disardaydim şifreleri bilmiyorum

-mobil

Saat 5 ten sonra kanalı kapanmış nasıl sayıyoruz arkadaşlar?

Benim hep tek kanalım oldu, oda özgün kanal. Paypal kapanınca partnerden adsense'e geçtim. 6 aydır da param yatıyor. Eğer ben bu ytparaya üye olmasaydım, şu an hala kesinleşmesini bekliyordum, hatta hiç bakmayacaktım bile. Buradan bir arkadaş sormasa bana, dikkat bile etmeyecektim. Çünkü hiç kesinleşmemesi aklımın ucundan geçmeyecekti.

Bunları niye anlattım, çünkü benim de kesinleşmemiş ve yazılanlardan sonra korktum.

Umarım biz büyütüyoruzdur durumu, umarım hata vardır. Kanalımı kapatmak ya da başka adsense açıp ona taşımak falan gibi durumları hiç düşünemiyorum şu an.

Saat 5 ten sonra kanalı kapanmış nasıl sayıyoruz arkadaşlar?

Benim hep tek kanalım oldu, oda özgün kanal. Paypal kapanınca partnerden adsense'e geçtim. 6 aydır da param yatıyor. Eğer ben bu ytparaya üye olmasaydım, şu an hala kesinleşmesini bekliyordum, hatta hiç bakmayacaktım bile. Buradan bir arkadaş sormasa bana, dikkat bile etmeyecektim. Çünkü hiç kesinleşmemesi aklımın ucundan geçmeyecekti.

Bunları niye anlattım, çünkü benim de kesinleşmemiş ve yazılanlardan sonra korktum.

Umarım biz büyütüyoruzdur durumu, umarım hata vardır. Kanalımı kapatmak ya da başka adsense açıp ona taşımak falan gibi durumları hiç düşünemiyorum şu an.
Saat 5 olmaz gece 12 olur benim 4 haneli 3 yıllık hesap kesinleşmedi eğer bugünde kesinleşmezse
Yapacak ne var başka zaten tek kanal tek adsense

Arkadaslar daha once ayın 12 si oglenden sonra yada aksam kesınlesen oldumu ?

Özgün premium adsensede de problem var. Desteğe yazdım bakalım ne diyecekler. Ama şuanda adsense de ciddi güncellemeler var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri