Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bildiğin 10 dk içinde pin girip iptal ettimadsense iptal ettim derken![]()
hocam bildiğin 10 dk içinde pin girip iptal ettim
ayrıntılı cevap için sağolun hocamKonuyu Açan Arkadaşı Anlamadınız galiba konusunu okudum burayada yazayim ..1 hesabi yuzunden tum kanalarin para kazanmasi kapatiliyor. o hesabina da ulaşamadığı için kanal bağlayamıyor .. yani tek çare silmek kalıyor ..
@EnesKlck sorun yok adsenseni sil ilk ödeme de parani alirsin ..
+200 TL olunca alınıyor biliyorum.Bu durumda pek alacagını zannetmem.adsensemin pini bugün elime ulaştı ve aynı vakit adsenseyi iptal ettirdim.
soru iptal eşiği 10 tl, adsensemde 180 tl var acaba iptal ettirdikten sonra param gelirmi?
hocam peki içerdeki yatırılan miktar +200 müydübende de bu şekilde sorun olmuştu sorunlu kanal hiçbir şekilde hiçbir telefon numarasını kabul etmiyordu ve bağlanan her kanalın para kazanmasını kapatıyordu. iptal ettim 2-3 gün içinde yatırdılar paramı.
hocam peki içerdeki yatırılan miktar +200 müydü
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.