Adsense İşleme Girdimi Girmedimi ?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Ayın 23 ve Sonrasın'da Adsense Hesabınız İşleme Girdimi ?

• YT Adsense Girdi

Oy: 27 10,6%
  • YT Adsense Girmedi

Oy: 207 81,5%
  • Web Adsense Girdi

Oy: 4 1,6%
  • Web Adsense Girmedi

Oy: 16 6,3%

• Kullanılan toplam oy
    254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gençler, google forumlarına baksanız orada resmi elamanlardan bir tanesi düşmüştür. ingilizce biliyorsunuz net bilgiler o forumda olabilir ama bir önceki yazışmaları arkadaşlar gösterdi adamın biri salı gününü bekleyin diyor. ne kadar uzman bilemeyiz tabi.

onlarda biz gibi tahmin yürütüyolar

2 saattir google forumlarındaki bütün başlıklara baktım yetkili bir ağızdan birşey yazılmamış. onun dışında ödeme alamayanların büyük kısmı vietnam pakistan filipinler endonezya hindistan gibi spamci memleketlerden :) tek tük işleme girenler var dünden beri. pek iyi görünmüyo vaziyet ama bekleyecez bakalım yapacak bişey yok

Uzmanıda bekleyin diyor uzman olmayanıda. Beklemekten başka yapılacak bişeyde yok. Geçen seferki adsense vurgunundada aynı şeyler oldu. Ben yavaş yavaş adsenseiçin hazırladıgım boşta duran kanalları partnere bağlamaya başladım. Duruma göre komple partnere geçmeyi düşünüyorum.

partner çözüm olmaz büyük yıkım olursa sanmıyorum ama bi ihtimal oldu diyelim bu iş partnerlere kalırsa üzerimiz de her türlü fanteziye girerler. şuan gözle görülür kapanan kanalları ödeyen bir quiz var bir zamanlar freedom da efsaneydi ama talep artınca ödemiyorum paraları deyip spamcıları attı. adsense bu işin çavuşu, aslanı. aslanın olmadığı yerde çakal dan kral olmaz.

Yabancılar yazmış No PIP USA vs(Amerikada işlemde değil) diye. Biri de yazmış No PIP Topkapı :) türkleri böyle forumda görünce mutlu oluyorum nedense.
Şimdi arkadaşlar digital point forumuna baktım göz geçirdim.Özetle amerika ingiltere ve dünyanın hemen hemen hiçbir yerinde işleme girmemiş.26-27 sine kadar girer diyorlar.Tabi bunu neye göre söylediklerini bilmiyorum.Hakikaten genel sıkıntı var yani sadece Türkiye'ye özgü bir durum değil.

bu ay için alacağım çok önemli değilde gelecek ay ödemeleri için sağlam miktar var ondan korkuyorum bakalım umarım sorunsuz alırız alamazsakta canımız sağolsun

beyler salı akşamına kadar senaryo üretmeyi durdursanız ?

tamamen özgün, tek adsense olup işleme girmeyenler Allah rızası için beni bir alıntılasında rahat bir nefes alıp uyuyabileyim. n'olur

adam dogru söylüormus benimde girdi :D
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] Gene yırttık ortak

Son düzenleme:
birine girdim baktım henüz ses yok tatilse herkese tatil olmalı bazıları girip bazıları niye girmiyor bu ne biçim belirsizlik anlamadım ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri