Adsense işleme girip Ödeme Alamayanlar

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Psi hocam merhabalar.Enparadan hesabı açıp bilgileri girdim fakat 10 olmasına rağmen test ödemesi gelmedi.Bilgiyi girerken yanlış birşey yapmış olabilir miyim acaba?İsim-soyisim türkçe karakter olmadan, iban no ve finansbank ı işaretledim.

Hocam yanlislikla alakası yok test ödemesi gelmiyor kimseye

bu ay işleme girdi hatta ödendi yazıyor adsense ödemeler de fakat bankaya yatmadı.

yav işleme girmedi derken kesinleşmedimi demek istiyorsunuz yoksa enson ödeme (ödeme gönderilmedimi demek istiyorsunuz).bende ayın 11 inde para kesinleşti ama, en son ödeme hala geçen ayda.aceba gönderilirmi.ilk defa başıma geldi

valla nisan ayının üzerine yattılar heralde. mayıs 22'de ödendi yazıyordu ama bankaya gelen giden yoktu. ilk mesajda verilen formu doldurdum geri dönü yaptılar bankanızla iletişime geçicez haber vericez diye. 3 hafta geçti mail attım bankadan cevap gelmedi daha dediler. bugün yine mail attım. bakalım...

Adsense İşleme girdiği halde ödeme alamayan veya daha sonra Ödeme alan arkadaşlar bu konu altında fikir alışverişinde bulunalım.

Geçen Ay Akbank hesabımın girili olduğu adsense işleme girdi ama para gelmedi. Bu ay aynı şekilde işleme girdi, Ziraat İşbank gelmişken Akbank hala yok,.

Geçen Ay farklı banka hesabı giren bir arkadaşın ödemesi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam, ben Google Adsense yetkilisi Maksimum diye biriyle yazıştım hesabı değiştirmenize gerek yok demişti, Gelen giden yok..

Bu forum ve google da arattım toplamda 4 kişi Yeni Banka hesabını ekleyip Yeni Banka hesabını Birincil Ödeme yöntemi seçtiğinde Ödemelerini o hesaplara almışlar.

Benim Tavsiyem sizde Yeni banka hesabı ekleyin Gelen tutarı onaylayın ve Hesabı Birincil Ödeme yöntemi olarak belirleyin.

İşleme girdiği halde ödeme alamadım diye [email protected] a mail atın

ve ödeme gönderildiği gözüken tarihten en az 10 gün sonra

Bu formu doldurun arkadaşlar.

https://support.google.com/adsense/contact/wire_transfer_not_received

Hocam merhabalar,

Ödeme yapılmayan 3 haneli ödememi aldım ama bi tane daha var 3 haneli.Onu bir türlü alamıyorum.Defalarca formu doldurdum mail attım ama hala ödeme göndermediler.Başka bir yol daha var mı acaba??

Hocam merhabalar,

Ödeme yapılmayan 3 haneli ödememi aldım ama bi tane daha var 3 haneli.Onu bir türlü alamıyorum.Defalarca formu doldurdum mail attım ama hala ödeme göndermediler.Başka bir yol daha var mı acaba??

banka hesabını sil, yeni banka ahesabı ekle, gelen küsüratı onayla,

forumu doldur, mail at, paramı vermezseniz Psi ye söylerim zaten canı sıkkın uçar size de kesin alırsın hocam :mad:

banka hesabını sil, yeni banka ahesabı ekle, gelen küsüratı onayla,

forumu doldur, mail at, paramı vermezseniz Psi ye söylerim zaten canı sıkkın uçar size de kesin alırsın hocam :mad:

:) hehh işte böyle yapıp ilk ödemeyi aldım ikinciyi alamıyorum

Benimde 2 ismim var ,gonderirken soy ismim yerine ismim yazilip para yollandığı icin sorun yasadim.para geri gonderiliyordu. Banka muduru komsumuzdu onun sayesinde ayarladim işimi artik para bankaya gelince bankadaki havale ile sorumlu kişiyi ariyorum ariyorum hesaba aktariyor. Aksi tatdirde para havuza düşüyor bankacilar parayi geri yolluyorlar .
Mobil.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri