Adsense İşleme Girmeme Olayı Hakkın da

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ilyas

Kayıtlı Üye
şu adsense olayından benden daha sağlam çalışan sadece özgün kanal açanlardır. hesapları ne sanal sunucuya ne bota bulaştırdım, telifte 2 3 ayda bir yerim o kanalıda hemen kapatırdım. serkan abilerin sıraya dizilip kapandığı dönem de bile sorunsuz ödemeleri aldım. anladığım kadarıyla şu banka muhabbetin'e kurban gittim. bu hep böyle olacaktır yeni hesap açsam bile ne kadar sağlam çalışırsam çalışayım belki 2 3 yıl yine götüreceğim hesapları ama teknik arızalardan ama hukuki problemler den bir dönem sonra mutlaka o hesabı indireceklerdir.

kanallarımı quize taşıdım ertesi gün kazanç kısmına baktım yüzde 25 artış yaşadım. muhtemelen adsense den kazandığımın yüzde 50 daha fazlasını partnerlerden kazanacağım ama adsense den vazgeçermiyim vazgeçmem tabi... arayüzünün rahatlığı hiç bir partner de yok, olamaz da... kanallarımı partnere atma işlemi bittikten sonra adsense de özgün yada yarı özgüne gireceğim unutacağım sonra hesabı. adsense ye atıp unutacak kanal yapamıyorsanız ne kadar sağlam çalışırsanız çalışın bugün olmasa yarın mutlaka indireceklerdir. öyle para kazanması devamlı giden, sayısız telif yiyen, devamlı lokasyon değiştiren hesapların ömrü daha kısa olacaktır zaten.

bu arada bir ay para çekmedik çevremizde ki insanların ne kadar menfaatci olduğunu gördük. zaten tanrı arada bir kullarını yokluğa düşürür ki gerçek dostlarını anlasın diye. pek çok insan sırtım da yükmüş onu anladım. hepsinden kurtuldum. zorda kaldığınız da yanınız da olmayanlarla bir şeyinizi paylaşmayın. her yer arkadaş dolu ama dost sayısı azdır.

Son düzenleme:
Hocam yüksek kazançlı kanallar var mıydı quiz'e soktuklarınız arasında ?
Bende quiz'e taşımayı düşünüyorum ama kanalları quiz'e taşıyınca spamdan kapanma riski artıyor gibi geldi bana. Böyle bişey yaşadınız mı?
Geçmiş olsun bu arada.

Bende de 2 yıldır sorunsuz ödeme aldığım adsense işleme girmedi.
Bu ay baya bir kişide işleme girmemiş.
En son ankette 45 kişiydi.
Forum dışı olanlarda vardır muhakkak.
Büyük ihtimal Haziran 15 sonra zaten adsense daha kapsamlı olacak.
Büyük ihtimal Haziran önceki geçişte denk düştük ve yakalandık.
Sağlık olsun deyip sıfırdan adsense açarız yolumuza devam ederiz.
2 sene daha götürse yine yeter.

hayır yaşamadım. 50 dolar üzerinde kazanç bırakan kanal yapmayı bir ay önce bıraktım zaten.

Hocam yüksek kazançlı kanallar var mıydı quiz'e soktuklarınız arasında ?
Bende quiz'e taşımayı düşünüyorum ama kanalları quiz'e taşıyınca spamdan kapanma riski artıyor gibi geldi bana. Böyle bişey yaşadınız mı?
Geçmiş olsun bu arada.

Bu işleme girmeme konusunda ne yapmak lazım arkadaşlar ? Bir sonraki ayı bekleyelim mi ? Kanalları partnere bağlayın diyenler var ancak kanalların çoğunda telif var.Başka adsenseye geçiş yapsak sorun düzelir mi yoksa tecrübeli arkadaşlar bu ay da beklememizi mi öneriyorlar ?

söylediğim gibi öyle kanal açacaksın arkaya dönüp bakmayacaksın. buda en az yarı özgün çalışmak demek oluyor. çok telif yiyen, eşleşen yiyip para kazanması giden adsensesi zaten seneyi görmez. en sağlam çalışanların adsenseleri bile 2 yılı zorla görüyor.

Bu işleme girmeme konusunda ne yapmak lazım arkadaşlar ? Bir sonraki ayı bekleyelim mi ? Kanalları partnere bağlayın diyenler var ancak kanalların çoğunda telif var.Başka adsenseye geçiş yapsak sorun düzelir mi yoksa tecrübeli arkadaşlar bu ay da beklememizi mi öneriyorlar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri