adsense itiraz formu

Çoğu kişi geçtiğimiz aylardan bu zamana kadar itiraz etti sonuç olumsuz.

İtiraz ediyoruz size müjdeli bi haberimiz var kanalınız acık diyo :D sanki biz adsense icin itiraz etmiyoruz gelmiş bana acık olan kanalı söylüyor :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayın Yayıncı,

YouTube kanalınızda Google reklamlarını kullandığınız için teşekkür ederiz. Gelecekte YouTube ve AdSense'i bir para kazanma platformu olarak kullanmaya devam etmenizi umuyoruz.

Tarafımızda yapılan, uyumluluk amacıyla tasarlanmış algoritmik bir değişiklik nedeniyle hesabınız uygunsuz şekilde geçersiz etkinlik nedeniyle işaretlendi ve devre dışı bırakıldı.

Hatayı fark ettikten sonra bu özel sorunun tekrarlanmasını önlemek için adım attık ve hesabınızı yeniden etkinleştirip önceki bakiyesini geri yükledik.

Ayrıca, AdSense yayıncılarına sürekli bağlılığımızın bir göstergesi olarak son kazançlarınızın ve hesabınızın etkin olmadığı süreyi temel alarak hesabınıza bir telafi kredisi de uygulayacağız. Bunun hesabınızda görünmesinin birkaç hafta sürebileceğini lütfen unutmayın.

Hata için gerçekten çok özür dileriz. Anlayışınız için teşekkürler.

Saygılarımızla,

John Brown
Yayıncı Politikası İletişim Başkanı

arkadaslar 18 temmuzda kapanmış olan adsense hesabım için boyle bır mesaj aldım ve gayet ciddi bir rakam hesabıma yatırılmış (aslında birikmiş olandan da fazla) bunuda agustosta cektim lutfen kapanmış adsensleri kontrol edelim suprız olabılır

Sayın Yayıncı,

YouTube kanalınızda Google reklamlarını kullandığınız için teşekkür ederiz. Gelecekte YouTube ve AdSense'i bir para kazanma platformu olarak kullanmaya devam etmenizi umuyoruz.

Tarafımızda yapılan, uyumluluk amacıyla tasarlanmış algoritmik bir değişiklik nedeniyle hesabınız uygunsuz şekilde geçersiz etkinlik nedeniyle işaretlendi ve devre dışı bırakıldı.

Hatayı fark ettikten sonra bu özel sorunun tekrarlanmasını önlemek için adım attık ve hesabınızı yeniden etkinleştirip önceki bakiyesini geri yükledik.

Ayrıca, AdSense yayıncılarına sürekli bağlılığımızın bir göstergesi olarak son kazançlarınızın ve hesabınızın etkin olmadığı süreyi temel alarak hesabınıza bir telafi kredisi de uygulayacağız. Bunun hesabınızda görünmesinin birkaç hafta sürebileceğini lütfen unutmayın.

Saygılarımızla,

John Brown

arkadaslar 18 temmuzda kapanmış olan adsense hesabım için boyle bır mesaj aldım ve gayet ciddi bir rakam hesabıma yatırılmış (aslında birikmiş olandan da fazla) bunuda agustosta cektim lutfen kapanmış adsensleri kontrol edelim suprız olabılır

ooo süpermiş

İtiraz ettim ve bu cevap geldi.

Merhaba,

Emailiniz için teşekkür ederiz.

İtirazınızı inceledik ancak hesabınızı yeniden etkinleştiremiyoruz. İtirazlar hakkında verilen kararlar, politika uzmanlarımız tarafından dikkatli bir araştırma yapıldıktan sonra verilmiştir ve nihai kararlardır. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların, AdSense programına katılmaya devam etmesine izin verilmediğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi edinmek için, yardım merkezimizdeki devre dışı bırakılan hesaplarla ilgili sık sorulan soruları inceleyebilirsiniz: https://support.google.com/adsense/...n=notificationhl=tr&answer=113059&topic=30288

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Bakın dedik dedik sabredin hata var diye kimse dinlemedi. Forum yöneticileride artık bu adsense konularını silip tertemiz bir şekilde önümüze baksak süper olacak.

Sayın Yayıncı,

Saygılarımızla,

John Brown

hangi link üzerinden itiraz ettin hocam ?

Sayın Yayıncı,

Saygılarımızla,

John Brown

bu mail ne zaman geldi hocam

hocam bende ettim tam 6 kez otomatık cvp atıyorlar kımsenın incelediği yok

arkadaslar sonuç alamayacağımığı düşündüğümden hiçbiryere itiraz etmedim, kendileri kapatıp kendileri açtılar ve kendileri para yüklediler, önceki günlük kaançla oranlamışlar ve birazda bonus eklemişler. hesabım 18 temmuzda kapanmıştı 13 ağustosta bu mesajla geri açtılar.

herkese sevgiler

Bunu bugün yazmanızın sebebi neydiki
arkadaslar sonuç alamayacağımığı düşündüğümden hiçbiryere itiraz etmedim, kendileri kapatıp kendileri açtılar ve kendileri para yüklediler, önceki günlük kaançla oranlamışlar ve birazda bonus eklemişler. hesabım 18 temmuzda kapanmıştı 13 ağustosta bu mesajla geri açtılar.

herkese sevgiler

ne olabilir sayın arkadaşım sizce neyi ima ettiğinizi anlamadım? başıma gelmiş bir olayı arkadaşlarımla paylaştım bunun içinde ancak vakit bulabildim rahatsızmı oldunuz????

Hayır hocam sizin başınıza gelen temmuzdaki o genel hataydı ve o hatada banlanan birçok kişinin hesabı geri açılmıştı.Ama o söylenenler hep ağustos ve temmuzda kaldı.Yani size sormadan siz de tarih belirtmeden söyleyince yeni banlanan hesabınız açıldı gibi bir algı oluştu.Başta ne zaman geri açıldığını belirtseydiniz bu kadar arkadaş umutlanmamış olurdu bunu ima ediyorum.
ne olabilir sayın arkadaşım sizce neyi ima ettiğinizi anlamadım? başıma gelmiş bir olayı arkadaşlarımla paylaştım bunun içinde ancak vakit bulabildim rahatsızmı oldunuz????

Aşağıdaki mesajı aldım bunun için bir itiraz etme hakkım var mı ?
sayın Kullanıcımız,

Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Mevcut hesap durumu:: Devre dışı

Gerekli işlem: Yok

AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir. Bu kapsama aşağıdakiler dahil olabilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

diğer kaynaklardaki metin içeriklerinden bölümler kopyalama
diğer barındırıcıların yerleştirilmiş videolarına ayrılmış siteler
akla uygun gelmeyen veya otomatik olarak oluşturulmuş gibi görünen anlamsız içeriğe sahip web siteleri
kullanıcılara yinelenen içerik sunan şablon siteler veya önceden oluşturulmuş web siteleri

Daha fazla bilgi edinmek için AdSense program politikalarını, kopyalanmış içerik hakkındaki bu yardım makalesini ve Google’ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ni inceleyebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri