arkadaşlar bu formdan itiraz edeniniz oldumu
https://support.google.com/adsense/contact/appeal_form
https://support.google.com/adsense/contact/appeal_form
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sayın Yayıncı,
YouTube kanalınızda Google reklamlarını kullandığınız için teşekkür ederiz. Gelecekte YouTube ve AdSense'i bir para kazanma platformu olarak kullanmaya devam etmenizi umuyoruz.
Tarafımızda yapılan, uyumluluk amacıyla tasarlanmış algoritmik bir değişiklik nedeniyle hesabınız uygunsuz şekilde geçersiz etkinlik nedeniyle işaretlendi ve devre dışı bırakıldı.
Hatayı fark ettikten sonra bu özel sorunun tekrarlanmasını önlemek için adım attık ve hesabınızı yeniden etkinleştirip önceki bakiyesini geri yükledik.
Ayrıca, AdSense yayıncılarına sürekli bağlılığımızın bir göstergesi olarak son kazançlarınızın ve hesabınızın etkin olmadığı süreyi temel alarak hesabınıza bir telafi kredisi de uygulayacağız. Bunun hesabınızda görünmesinin birkaç hafta sürebileceğini lütfen unutmayın.
Hata için gerçekten çok özür dileriz. Anlayışınız için teşekkürler.
Saygılarımızla,
John Brown
Yayıncı Politikası İletişim Başkanı
arkadaslar 18 temmuzda kapanmış olan adsense hesabım için boyle bır mesaj aldım ve gayet ciddi bir rakam hesabıma yatırılmış (aslında birikmiş olandan da fazla) bunuda agustosta cektim lutfen kapanmış adsensleri kontrol edelim suprız olabılır
hangi link üzerinden itiraz ettin hocam ?Sayın Yayıncı,
YouTube kanalınızda Google reklamlarını kullandığınız için teşekkür ederiz. Gelecekte YouTube ve AdSense'i bir para kazanma platformu olarak kullanmaya devam etmenizi umuyoruz.
Tarafımızda yapılan, uyumluluk amacıyla tasarlanmış algoritmik bir değişiklik nedeniyle hesabınız uygunsuz şekilde geçersiz etkinlik nedeniyle işaretlendi ve devre dışı bırakıldı.
Hatayı fark ettikten sonra bu özel sorunun tekrarlanmasını önlemek için adım attık ve hesabınızı yeniden etkinleştirip önceki bakiyesini geri yükledik.
Ayrıca, AdSense yayıncılarına sürekli bağlılığımızın bir göstergesi olarak son kazançlarınızın ve hesabınızın etkin olmadığı süreyi temel alarak hesabınıza bir telafi kredisi de uygulayacağız. Bunun hesabınızda görünmesinin birkaç hafta sürebileceğini lütfen unutmayın.
Saygılarımızla,
John Brown
arkadaslar 18 temmuzda kapanmış olan adsense hesabım için boyle bır mesaj aldım ve gayet ciddi bir rakam hesabıma yatırılmış (aslında birikmiş olandan da fazla) bunuda agustosta cektim lutfen kapanmış adsensleri kontrol edelim suprız olabılır
Sayın Yayıncı,
Saygılarımızla,
John Brown
arkadaslar sonuç alamayacağımığı düşündüğümden hiçbiryere itiraz etmedim, kendileri kapatıp kendileri açtılar ve kendileri para yüklediler, önceki günlük kaançla oranlamışlar ve birazda bonus eklemişler. hesabım 18 temmuzda kapanmıştı 13 ağustosta bu mesajla geri açtılar.
herkese sevgiler
ne olabilir sayın arkadaşım sizce neyi ima ettiğinizi anlamadım? başıma gelmiş bir olayı arkadaşlarımla paylaştım bunun içinde ancak vakit bulabildim rahatsızmı oldunuz????
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.