Adsense izlemeler çakıldı

• Kullanıcı RIGEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
3464inciu188159.jpg

gecikme varmış, sağlık olsun

dostum sürekli paylaşıosn nazar değdircen kendi kendine ;)

bende olan sorunu herkesde olduğunu görüce içim rahatlıyor. googlenin bana özel muamelesi eğilmiş :)

Tam ben de durumu farkettim foruma bakayım kesin konu açılmıştır dedim, izlenimler kazanç çakılı kaldı, yukarıda kırmızı yazı çıktı zaten "bazı veriler eksik yansımış olabilir" diye. Daha önce de olmuştu merak etmeyin düzelir...

Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır.

Bende İzlenim düşük sürekli Tık artıyor. Sayfa to %8'lere çıktı.
:cool:

sayfa toı çıldırdı %43 lerde suan.... hem de hemen hemen bütün hesaplarımda

Adsense kafayı yedi izlenimler kazançlar yerle bir olmuş.

bende izlenme var,tık yok demiştim önceki mesajımda.şimdi yeni güne geçtik,tam tersi var.böyle devam etsin bence daha güzel oldu :D

aynen böyle kalsın en azından 1 kaç ay kalsın az şımart bizi youtube adsense

oo tık geliyomuş ben onu hiç görmedim :D niye 0 diyorum görüntülenmeler tbmler düşük :(

bende ne tık nede izlenme var 0 elde 0. :) yine genel bir sorundur google klasikleri işte :)

anlaşılan yotube işi tam karıştırdı benimde habire 10 şubatı güncelliyor.
acep sistemi bir stajere falan mı bıraktılar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri