Adsense İzlenim ve Tıkı saymıyor

Arkadaşlar bendede durum bu iyi mi kötü mü anlamadım tahmini kazançlarda sıfır yazıyor ama 3 tıklamam var bu nasıl oluyor ??

uglgx.png

Görüntüleme çıkmaya başladı reklam tıkı hala yok. Yakın zamanda onlar yansımaya başlar tahminimce.

Bendede sayfa görüntüleme saymaya başladı ama tık saymıyor hala...gitti tıklar...Neyse para kazanma kapanmasında...

bence görüntülenmede dogru değil dün sadece bir kanalımda 1 video 16k izlenmiş görüyor youtubede ama adsensede bugunkü görüntülenme 900 bence sayımlar hatalı

bence de arkadaşlar moral bozmak yok zaten sitelerde de sayım yok genel bir arıza var muhtemelen gösterim artıyor yavastan ama tık hala yok o da yakın zamanda düzelir.Bana göre kapanma gibi gözükmüyor kapatcak olsalar neden kazançları kesinleştirsinler..

tıklar yansıyor izlenme yerlerde Sayfa to %7 lerde geziyor.
Ama düşecektir.
Toptan ekliyorlar büyük ihtimal tıkları ve izlenimleri.
Tr saati ile akşam 7 ye doğru rayına girer gibi geliyor bana.
Her zaman Adsense toplu eklemeye başladığında o saatlerde düzeliyor.
Tr saati ile Akşam 10'dan sonra sorun tamamen çözülür diye düşünüyorum.

Tabiki butür donmalar vs'ler sonunda Google yine birşeyler çeviriyor.
Yeni bir icat çıkartabilir.

Hocam tamam biraz kurcalayınca gördüm 4 tıka 0.20 TL kazanmışım.

Arkadaşlar şimdi baktım tıklama sayısı 5 olmuş ve kazancım bir anda 0.56 olmuş yani 1 tıkla 0.36 almışım bu gayet iyi bir şey.

Acaba bu tıklama hangi reklamdan hangi katagoriden geldi bunu öğrenip o yönde videolar atsak onun üzerine yoğunlaşsak gelirimizi daha fazla arttırmmız mümkün mü?

Yine o mesaj çıktı bende;
"Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır."

sorun çözülüyor galiba bende de tıkları saymaya başlamış. yukarıya beklediğimiz uyarı gelmiş. gecikmeli geliyor rapor zaten belirtmişler.

uFXeEAl.png

bir de bu saymaya olayı ne zaman başladı ? dün gece de saymama durumu oldu mu ? sizde de dün bi düşüş yaşandı mı ? patlayan kanal yok ama genel bi düşüş var %10-15 civarı saymamadan mı kaynaklanıyor acaba ? birden fazla hesapta düşüş var dün için bir kaç tanıdğıma sordum onlarda da var, genel mi sorun ?

gençler panik yapmayın herhangi bir sorun yok sadece küçük bir teknik alt yapı çalışmamız var gün içinde verileriniz panelinize sorunsuz yansıyacak..

Google adsense yönetim..

İşin şakası bir yana sorun çözüldü sanki bende normal görünüyor hersey
ve şu mübarek yazı çıktı

Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır

5 Tıka 2.5 TL kazanmışım dün tbm 0.10 du bugün 0.56 olmuş :D

sorun çözülüyor galiba bende de tıkları saymaya başlamış. yukarıya beklediğimiz uyarı gelmiş. gecikmeli geliyor rapor zaten belirtmişler.

uFXeEAl.png

bir de bu saymaya olayı ne zaman başladı ? dün gece de saymama durumu oldu mu ? sizde de dün bi düşüş yaşandı mı ? patlayan kanal yok ama genel bi düşüş var %10-15 civarı saymamadan mı kaynaklanıyor acaba ? birden fazla hesapta düşüş var dün için bir kaç tanıdğıma sordum onlarda da var, genel mi sorun ?

Evet dünkü kazançta hissedilir bir düşüş var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri