Adsense izlenimler yansımıyor!

Sorun tekrar mı başladı?
Bir adsense dünden beri saymıyor, tek tek kanalları kontrol ettim sıkıntı yok?

hocam benimde bi adsensede sıkıntı var .saymıyor yada cok az sayıyor. piyango bize de vurdu Allahım Yarabbim tövbe tövbe..........

---------- Spam Engelliyici 16.10.2016 01:01 ---------- Önceki Mesaj 15.10.2016 23:12 ----------

Arkadaslar kanalın baglı oldugu adsenseyi degiştirsek mi ne yapsak.yazık kanal telef olmasın.Fikir verebilecek arkadas varsa cok makbule gecer veya çözümü olan yada böle durumu yasayıp kanalı değistirip sonuç alan varsa yani ne olursa artık bi el atın işte :)

bendede eksik sayıyordu suan yerine oturdu. hızlı bir şekilde

hocam ne zamandır vardı bu durum sizde ne zaman duzeldi

aksam 8 gibi fark ettim yani gerekenden az yansıyor izlenimde eksikti yani nası diyim artıyor ama tık tık. 30 dk önce f5 attım tekrardan adsenede tek kanal bağlı realtimeden karsılastırdım ve yakın değerler cıktı. (abd adsense)

adsense bu ay kafayı yedi. 22 sinde bizi bulmasında istediği kadar delirebilir problem değil:D

düzelme yok hocam aynı.umarım en kısa zamanda düzelir.

not:4'te 1 i kadar yansıyor

cidden mi bende 1-2 bağladım baktım şuan 20-25 görünüyor kazanç iyi diye seviniyordum bu 4 te 1i mi ...

diyorum başka adsenseye güzel izlenen 2 kanal bağladım kazanç 1-2 tl..

tüm adsenseler mi geriden geliyor ?

cidden mi bende 1-2 bağladım baktım şuan 20-25 görünüyor kazanç iyi diye seviniyordum bu 4 te 1i mi ...

diyorum başka adsenseye güzel izlenen 2 kanal bağladım kazanç 1-2 tl..

tüm adsenseler mi geriden geliyor ?
yok hocam yanlış anlamıssınız siz.bende yeni bagladıgım kanallar oldu farklı adsenseye o normal.her adsensede olmuyo.bendeki adsenselerden birinde günlük ne kadar kazandırdıgı belliydi onda böle sıkıntı oldu kanalı kontrol etmeme ragmen kanal gercek analistikle uyusmuyo adsensedekiyle.sizde böle bi sorun var mı yok mu bi karşılastırın yt kanalınızı ve adsense yi 3 asagı 5 yukarı anlarsınız sıkıntı olup olmadıgını.

güncelleme yapacaz diye bozdular adsenseyi :D ödemelerde gecikme ve sıkıntı yaşanırsa işte ozaman büyük sorun olur

Bi an dedim noluyo neyse ki genel bir sorunmuş :)
Hesaplarıma göre gece den beri saymıyor. Saat 3 ten sonra gitmiş olabilir.

Koca Google Filesonic-Wupload gibi katakulli yapıp saymıyor reklam tıklarını.
Adamlar iyice uploaderları kekleyen Affilite gibiler 1 Haftadır kazançlar sürünüyor.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri