Her Zaman ki Gibi Kırmızı Şerit'de : Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır. fakat asıl sorun normal'de benım adsense Sabah 10:00'dan Diğer Sabah 10:00'a kadar ama suana kadar ne tık var ne izlenim var ne de baska bırsey hesaplar duruyor para kazanmalar acık fakat ilzeidm vs hersey adsense'De 0 gözüküyr sizler'de de böyle bir drum varmı acaba ?
Edit : Arkadaşlar kanallara bakıyorum videolara felan en kısa vıdeom 20dk hepsinin normal'de video ortası felan reklamları var ama su bır kac gundur bakıyorum videonun basın'da ve sonunda reklam cıkıyor ortalar'da reklamlar cıkmıyor acaba sadece bende mi boyle yoksa genel sorunmu ?
Edit : Arkadaşlar kanallara bakıyorum videolara felan en kısa vıdeom 20dk hepsinin normal'de video ortası felan reklamları var ama su bır kac gundur bakıyorum videonun basın'da ve sonunda reklam cıkıyor ortalar'da reklamlar cıkmıyor acaba sadece bende mi boyle yoksa genel sorunmu ?
Son düzenleme: