Adsense İzlenimleri Saymıyor .

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
bgbg dün 2,47 bu günde 3,07 ile gidiyor bende.herhangi bir problem yok.Tıklamalar yansıyor.Sadece tıklama azalmış.

ne anladım bu işten ya uyarı çıkmayana kadar bgbg yüksekti şimdi ne kadar düşmüş yaa

ketempereye mi gelecez la yoksa...
bu nedir ya?

inşALLAH birşey olmaz adsenselere sıkıntısız geçer bu sorunda umarım .

Sorunun habercisiyse yandık fakat surum genel görünüyor. benim merak ettiğim ben bu kırmızı şeride rağmen izlenim tıklama falan normal hatta bi kaç kanal takviyesi nedeniyle biraz ilerden gidiyor.

o değilde adsense sayfa to 22 bgbg 28 sorun olurmu

o değilde önceden izlenim saymama uyarısı adsense ana sayfasında çıkardı şimdi performans raporlarında çıkıyor.

sayaçta ara sıra gösterimi artırıyor ara sıra duruyor ne iştir anlamadım hayır olsun inş.

ayda 4-5 kez oluyor zaten bu niye bu kadar takılıyorsunuz ki

tekrardan çıktı kırmızı şeritcik, ama bu uyarıdan sonra hiç toparlanmıyo benim değerler

2 Gündür en az 15-20Tl az kazandık.
Bugünde öyle gidiyor.

-
Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır.
-

Fazla iyimserler yok sonradan tık ekleniyor felan diye bazılarıda eklenmiyor, boşuna kasmayın.
Ne kadar ekliyor vs yazsada adsense.

İşte ay sonu normalde "daha fazla kesinleşti allah razı olsun adsenseden" denene olay bu olaydan olsa gerek

hala durum aynı bende hiç bu kadar ard arda gecikme olmamıştı, sakın bi güncelleme yapayım deme yutuubbbb

2 gündür bu şerit yüzünden daha az kazanmaya başladım hayırlısı olsun

Az önce girdim sayım durdu yine galiba arkadaşlar?
Sizdede var mı bu sorun?

Bugün bi tuhaflık var ama baya bi düşük düne göre.
İşyerindeyim kanal mı kapandı acaba diye kafayı çiziyodum mesajını gördüm içim rahatladı . Oh be ne dolmuşum arkadaş :D

dün çok iyi kazandıran günlük kazancımın 3/1 tekabil eden 3 kanalım kapandı aklıma temizlikmi var sorusu geldi bugün sürünüyo izlenimler :(

Arkadaslar su an kirmizi serit var mi disardayim verileri gordum yari yariya nerdeyse her sey. Umarim kanallar ucmamistir. Biri alintilayarak cevap yazarsa cok sevinirim. Iyi gunler

Mobilden yazildi.

Arkadaslar su an kirmizi serit var mi disardayim verileri gordum yari yariya nerdeyse her sey. Umarim kanallar ucmamistir. Biri alintilayarak cevap yazarsa cok sevinirim. Iyi gunler

Mobilden yazildi.

en son baktığımda kırmızı şerit yoktu ama yavaş bi ilerleme var bende anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri