Adsense Kafayı Yedi Yada Youtube İzlenme Saymıyor

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

bojan54

Kayıtlı Üye
İzlenmeleri sürekli takip ediyorum 2.adsensemde tek youtube kanalı var..Normalde video yöneticisinden baktığımda videolar 300 400 arası izlenmiş ama adsensede dün 6.5k yazıyor bugünde 500 olmuş..

Reklam tıklanma oranına gelince 6.5k izlenmeye 6 tık , 450 izlenmeye 0 tık var? Bu nasıl oluyor.Saldırı falan mı var:mad:

---------- Mesaj saat 03:05:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:59:53 civarında gönderildi. ----------

Yeni mi hocam kanal veya adsense?

1.adsense banlandı sandığım için 2.adsense açmıştım ondada tek kanal var.

Neyse ki sorunu buldum 1 tane video 323 de kaldı izlenimi dünden beri 7k civarı izlenmiş ama reklam çıkmıyor.

İlk defa başıma geldi video +301 dışında kaldığı oluyor muydu? 323 de dün geceden beri.Bide reklamda çıkmıyor bugda mı kaldı kanal anlamadım

Bir anda patladıysa olabilir hocam.Benim şuan 10 videom 301 ama hiç biri açılmadı.323 de durmazlar yani.Hepsi 1k üzeri açılacak.

Bir anda patladıysa olabilir hocam.Benim şuan 10 videom 301 ama hiç biri açılmadı.323 de durmazlar yani.Hepsi 1k üzeri açılacak.

Video 1 haftadır var..Gece 11 de patladı herhalde acayip izlenmeye başladı reklamlarıda kapattılar herhalde 323 de kaldı.

Video 1 haftadır var..Gece 11 de patladı herhalde acayip izlenmeye başladı reklamlarıda kapattılar herhalde 323 de kaldı.

Valla hocam onu bilmem de herşeyin fazlası zarar.Tamamen özgün olmadığı sürece patlama yapan her video adsense hesabına zarar veriyor.

özellikle bugün bende de görüntüleme ve tık çok aşırı düşük, bi sıkıntı var sanırım

Videonun para kazanmasını kapattım adsense de acayip görüntü kirliliği yaptı.

Bende de bir tane eşleşen video var 3 gündür tek başına ortalama 3000 izleniyor günlük. Ama bir şey kazanamıyorum. Ah eşleşmeseydi iyiydi :)

Genel bir sorun var

Genel sorun mu var? Herkesde mi böyle?Bende hala devam ediyor

Youtube baktım bazı videoların izlenmesini kitlemiş ve ama adsense sayıyor tabi bunları ama tık yok.:mad:

---------- Mesaj saat 17:21:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:17:04 civarında gönderildi. ----------

Başka bu durumda olan var mı? Var diyinde içim rahatlasın.

10k izlenim videolarda reklam var ama sadece 8 tık var.

Diğer adsense de sorun yok.

Aynen bir sorun var sayımlarda.Bir videomda 301 takıldı.1 saat sonra 350 civarıydı.Kısa bir süre sonra baktığımda 66.000 falandı.

yeni kanal veya adsense böyle sıkıntı hep oluyor
bazen eskide olsa kanalı adsenseye yeni bağlamışsan
saymaya biliyor

Yeni 1 adsense açtım kanalımı bağladım 15 saat geçti hala -veri yok- yazıyor.

Yeni 1 adsense açtım kanalımı bağladım 15 saat geçti hala -veri yok- yazıyor.

kadeşim ben bi ara yeni adsensede 2 gün veri görmedim
20 bin izlenim alan video vardı ertesi gün veri yoktu

başka adsensedede aynısını yaşadım
ben artık kanalı ilişkilendirip bikaç video ekleyip bi kaç hafta bekletiyorum
daha önce ilişkilendirdiğim kanalları kasıyorum :) tıkır tıkır işliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri