Adsense kanal bağlanmıyor

• Kullanıcı slayfer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Peki hocam anladığım kadarıyla yönetici kanalına dönüyor. Peki Adsense yönetici hesabınızdaki kanal boşsa onu silseniz düzelmiyormu.
Sadece g+ yı silin kanalı silmiş olursunuz
Benim adsense yöneticisinin kanalı yok.

Yada yöneticiyi değiştirin (kanalsız gmail) eski yöneticiyi iptal edin

Ben de şöyle bir sorun var :

Bu özellik şu an ülkenizde kullanılamıyor. Daha fazla bilgi edinin.

Kanalı bağladım adsenseye ancak yeniden kendi hesabıma döndüğünde bu uyarıyı verdi. Kanalın ülkesi Amerika olarak görünüyor.

Adsense hesabımın yani ana hesabın youtube kanalıının para kazanması kapanmış acaba ondan mıdır:) Bilmediğim için kusura bakmayın pek adsense çalışmam da..

Onla alakalı değilse neden?

Ben de şöyle bir sorun var :

Bu özellik şu an ülkenizde kullanılamıyor. Daha fazla bilgi edinin.

Kanalı bağladım adsenseye ancak yeniden kendi hesabıma döndüğünde bu uyarıyı verdi. Kanalın ülkesi Amerika olarak görünüyor.

Adsense hesabımın yani ana hesabın youtube kanalıının para kazanması kapanmış acaba ondan mıdır:) Bilmediğim için kusura bakmayın pek adsense çalışmam da..

Onla alakalı değilse neden?

Bu gün herkes sorun yaşıyor ya.
Yeni bir güncelleme mi geliyor, geçici bir sorun mu bilmiyorum.
Bir kaç gün bekleyip her şeyi netleşmesinde fayda var.
Bahsettiğiniz şey hiç başıma gelmedi hocam

geçici bir sorun olabilir arkadaşlar... adsense değişime gidiyor. giriş arayüzünü değiştirdi. sonunda iş bize patlayacak o ayrı konu tabi

Ayni sorun bendede varkli birgisayarlar farkli tarayicilar denedim token olmuor kanala degil kendi adsensime yonlendirildigim icin baglayamiyorum ulan tam 1 aydir izlenme almasi bekldigim simdilerde tatli bir izlenme alan 2 kanalim bu zamana denk geldi keske dun baglasaydim

Bu gün herkes sorun yaşıyor ya.
Yeni bir güncelleme mi geliyor, geçici bir sorun mu bilmiyorum.
Bir kaç gün bekleyip her şeyi netleşmesinde fayda var.
Bahsettiğiniz şey hiç başıma gelmedi hocam

Adsense hesabının youtube kanalı oluyor ya ana hesabın kanalı. O kanalın para kazanmasının gitmesi buna sebep oluyor denemez değil mi?

alt kanalda baglanmıyor normali de baglanmıyor , tek adsense tek kanala geçiş olabilir bu.

kanal para kazanımı acamıyorum

500 Internal Server Error

hatısı veriyor...

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

Arkadaşlar yukarıda da yazdım.
Benim adsense e sorunsuz kanal bağlanıyor.
Aradaki fark sizin yönetici mailinin kanalı var benim yönetici mailin kanalı yok.
Kanalsız bir maili yönetici olarak ekleyin, sonra adsense e yeni yöneticiden giriş yapın.
Ondan kanal bağlamaya devam edin...

nasıl yani kanalsız hocam..şimdi kanalsız bir gmail onaysız olduğu için yönetici ekleme olmaz diye biliyorum.size zahmet olacak konuyu biraz daha acarsanız iyi olurdu.yönteminiz kulağa hoş geliyor

Adsense hesabının youtube kanalı oluyor ya ana hesabın kanalı. O kanalın para kazanmasının gitmesi buna sebep oluyor denemez değil mi?

Adsense ana kanalının para kazanması gitmişse zaten ne bağlarsanız bağlayın para kazanmlar gider hocam, para kazanmanın gittiğinden eminseniz hemen yönetici değiştirin yeni bir gmaili yönetici olarak ekleyin. Yeni yönetici aktif olduktan sonra diğer para kazanması giden kanalın gmailini kökten silin.

kanal para kazanımı acamıyorum

500 Internal Server Error

hatısı veriyor...

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

nasıl yani kanalsız hocam..şimdi kanalsız bir gmail onaysız olduğu için yönetici ekleme olmaz diye biliyorum.size zahmet olacak konuyu biraz daha acarsanız iyi olurdu.yönteminiz kulağa hoş geliyor

Yönetici olur hocam, Adsense e yönetici yapacağınız yeni gmailin kanalının olup olmaması önemli değil.

yeni adsense oluşturma ekranına giriyor, mevcut adsensemi bağlayamıyorum. adsensenin gmaili ve youtube hesabının gmaili farklı olduğu için problem yaşıyorum.

Arkadaşlar sorunu çözdüm.Adsenseye bağla dediğiniz anda [MENTION=13118]acan38[/MENTION] hocamın dediği gibi bu sorunla karşılaşıyorsanız adsense mailine ait bir kanalınız var demektir.Sizi bağladığınız kanalın alanına yönlendirmeyip adsensenin olduğu yere yönlendiriyorsa yani "Hesabımı Etkinleştir" diyorsa oradan çark butonuna basıp (ayarlar) diyorsunuz ardından gelişmiş ayarlara gelip o adsense mailine ait Kanalı Sil diyorsunuz.Sonra tekrar adsense bağlama işlemlerini yapıyorsunuz ve kanal sorunsuz bir şekilde bağlanıyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm.Adsenseye bağla dediğiniz anda @acan38 hocamın dediği gibi bu sorunla karşılaşıyorsanız adsense mailine ait bir kanalınız var demektir.Sizi bağladığınız kanalın alanına yönlendirmeyip adsensenin olduğu yere yönlendiriyorsa yani "Hesabımı Etkinleştir" diyorsa oradan çark butonuna basıp (ayarlar) diyorsunuz ardından gelişmiş ayarlara gelip o adsense mailine ait Kanalı Sil diyorsunuz.Sonra tekrar adsense bağlama işlemlerini yapıyorsunuz ve kanal sorunsuz bir şekilde bağlanıyor.

Hocam dediğiniz gibi yaptım ama yine bağlanmıyor yardımcı olur musunuz?

hala bağlanmıyor ne denediysek olmadı başarabilen var mı?

Ben yeni actıgım bir maili yonetici yaptım onda da acık bir kanal yok gene aynı sorun oluyor.

her yolu denedım bende baglıyamadım adsense hesabından dıger hesaba giriş yap dıyor giriyorum o baglandı bolumu gelmıyor.

galiba gerçekten her adsense 1 kanal olacak bundan sonra. erken ama bunu söylemesi, youtube yapar mı yapar. çünkü özgün çalışan adamın 100 kanala ihtiyacı olmaz :D

Arkadaşım az önce kanal bağladı herhangi bir sorun görünmedi.

Peki hocam anladığım kadarıyla yönetici kanalına dönüyor. Peki Adsense yönetici hesabınızdaki kanal boşsa onu silseniz düzelmiyormu.
Sadece g+ yı silin kanalı silmiş olursunuz
Benim adsense yöneticisinin kanalı yok.

Yada yöneticiyi değiştirin (kanalsız gmail) eski yöneticiyi iptal edin

bende kanal resmi boyle

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:33 ----------

yeni açilan adsenlerdemi boyle yoksa eski adsenselerdemi tek baglanılıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri