Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Edit. düzelmemiş :S
düzelme yok senin yüzünden hemen koşturdum![]()
Sabah tekrar söyledim 1 kişi tw adresini göndersin beraber deniyelim arkadaşlar adsensemolsa kendim baglayamayi deniyeceğim ama adsensem yok o yüzden deniyemiyorum.
3 ile 5 saat arası onaylanıyor abi..Yeni adsense açtım web adsense gibi olmuş hayırlı olsun
Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.
3 ile 5 saat arası onaylanıyor abi..
3 ile 5 saat arası onaylanıyor abi..
denk gelmiştir bence, ben 28 şubatta denedim açıldı.. yeni vds veya yeni pc ile gerçek tel ile onaylayarak yapmıştım benhayır onaylanmıyor 1 mart itibariyle, yada en azından bende öyle oldu, 1 martta açtıgım adsense hala inceleniyor, 1 mart öncesinde böyle bi sorun yoktu
denk gelmiştir bence, ben 28 şubatta denedim açıldı.. yeni vds veya yeni pc ile gerçek tel ile onaylayarak yapmıştım ben
kanal bağlamayı deneyen var mı arkadaşlar ? düzeldi mi ?
Yeni adsense açtım web adsense gibi olmuş hayırlı olsun
Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSensee katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.
hayır onaylanmıyor 1 mart itibariyle, yada en azından bende öyle oldu, 1 martta açtıgım adsense hala inceleniyor, 1 mart öncesinde böyle bi sorun yoktu
Adsenseleriniz onaylandımı, bende öğlen saatlerinde açtım hala beklemede
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.