Adsense-Kanal İlişkilendirme Çelişkisi

oktaykzlky

Kayıtlı Üye
Abiler merhaba , yeni bi adsense açtım , ertesi gün "Adsense hesabınız tamamen etkinleştirildi" maili geldi , ama kanal bağlamaya çalıştığımda "henüz onaylanmamış veya başvurusu incelenmekte olan bir adsense hesabı bağlamaya çalışıyorsunuz yazıyo.. ve kanal bağlanmıyo doğal olarak.. Sebebi nedir ? Tavsiyesi olan var mı ?

bendede aynı hata çıktı yeni açtığım adsensede büyük ihtimal kanal adsense ilişkisnde etkin yazısı çıkmadan adsense ye girip sözleşmeyi imzalamakta acele ettiğimiz için oldu diye düşünüyorum.çözümü yok galiba.

bendede aynı hata çıktı yeni açtığım adsensede büyük ihtimal kanal adsense ilişkisnde etkin yazısı çıkmadan adsense ye girip sözleşmeyi imzalamakta acele ettiğimiz için oldu diye düşünüyorum.çözümü yok galiba.

Hocam bazı yardım konularında 1 haftaya kadar sürebileceği yazıyo ama , adsense e girebiliyorum , onay maili de geldi , sorun ne anlamadım..

zaten adsenseye ilk 10 gün kanal bağlama diyorlar hocam sanada öyle tavsiye ederim

Yardım için 3 farklı mail adresi buldum , hepsi de otomatik yanıt çıktı , yardım forumunda net bi bilgi yok , mail atmak için bi adres yok.. Bilen var mı mail adresini ?

Beyler aynı problemle karşılaştım sonra bir arkadaşın yardımıyla olayı çözdüm. Eğer adsensi direk açtıysanız olmuyor. Adsense hesabımızı YouTube üzerinden açmalısınız. Yani bir kanalınıza giriş yapın YouTube üzerinden sonra adsense ilişkilendirme kısmında yeni hesap oluştur seçin ordan devam edin sizden yeni Gmail oluşturmanızı isteyecek ve öyle devam edeceksiniz

Beyler aynı problemle karşılaştım sonra bir arkadaşın yardımıyla olayı çözdüm. Eğer adsensi direk açtıysanız olmuyor. Adsense hesabımızı YouTube üzerinden açmalısınız. Yani bir kanalınıza giriş yapın YouTube üzerinden sonra adsense ilişkilendirme kısmında yeni hesap oluştur seçin ordan devam edin sizden yeni Gmail oluşturmanızı isteyecek ve öyle devam edeceksiniz
Hocam başvuru aşamasını mı diyorsunuz yoksa ilişkilendirme kısmını mı

---------- Spam Engelliyici 12:34 ---------- Önceki Mesaj 12:32 ----------

Yani demek istediğim bu adsenseleri kullanamıycak mıyız

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam başvuru aşamasını mı diyorsunuz yoksa ilişkilendirme kısmını mı

---------- Spam Engelliyici 12:34 ---------- Önceki Mesaj 12:32 ----------

Yani demek istediğim bu adsenseleri kullanamıycak mıyız

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam normalde partner çalışıyodum bende sonra malum olaylar adsense geçeyim dedim. normal adsense sitesinden bi adsense sehabı oluşturdum.onaylandı maili falan geldi ama bu adsense kanal bağlamak istediğimde hala onay bekliyo muhabbeti yapıp kanal bağlanmıyordu.Bir kaç yerde okumuştum yt kanal için adsensenizi youtube üzerinden açmalısınız diye. sonra bir arkadaşta yardım etti sağolsun. Yt üzerinden açtım adsenseyi. Şuan çatır çatır kanal bağlıyorum. İşin özü herhangi boş bir hesabınızla youtube a giriş yapın sonra normal ilişkilendirme kısmına girin oradan ileri deyince hesap oluştura girin sizi gmail ana sayfasına yönlendirecek yeni bir hesap oluşturacaksınız orda oluşturduğunuz hesap sizin adsense hesabınız olacak. İşte onu youtube kanallarınız için kullanabilirsiniz. Uzun oldu biraz :D

Hocam normalde partner çalışıyodum bende sonra malum olaylar adsense geçeyim dedim. normal adsense sitesinden bi adsense sehabı oluşturdum.onaylandı maili falan geldi ama bu adsense kanal bağlamak istediğimde hala onay bekliyo muhabbeti yapıp kanal bağlanmıyordu.Bir kaç yerde okumuştum yt kanal için adsensenizi youtube üzerinden açmalısınız diye. sonra bir arkadaşta yardım etti sağolsun. Yt üzerinden açtım adsenseyi. Şuan çatır çatır kanal bağlıyorum. İşin özü herhangi boş bir hesabınızla youtube a giriş yapın sonra normal ilişkilendirme kısmına girin oradan ileri deyince hesap oluştura girin sizi gmail ana sayfasına yönlendirecek yeni bir hesap oluşturacaksınız orda oluşturduğunuz hesap sizin adsense hesabınız olacak. İşte onu youtube kanallarınız için kullanabilirsiniz. Uzun oldu biraz :D

Yani bu açtığım kullanılamıycak ? Bunu babamın adına açmıştım telefon numarası falan da öyle , aynısını girsem bu sefer de sıkıntı yapıcaklar bana..

Yani bu açtığım kullanılamıycak ? Bunu babamın adına açmıştım telefon numarası falan da öyle , aynısını girsem bu sefer de sıkıntı yapıcaklar bana..

Hocam kullanılıp kullanılmayacağı konusunda bişey söyleyemiyorum. Belki onay sürecinden sonra kullanılır yani ne zaman onaylanırsa. Elinizde dursun yine de.ytdan başvurunca onay süreci daha hızlı 2-3 saate onaylanmıştı benim hesap

Abiler , sorunun devam etmesi üzerine yeni bi adsense açtım , herşeyi değiştirmişler.. Üstteki abinin dediği gibi , önce youtube kanalından adsense ilişkilendirme yolunu izleyip hesap oluştur diyoruz , hesap oluştururken sizden gmail haricinde bi mail adresi istiyo o adrese doğrulama mail ' i gönderiyo , eğer telefon doğrulamasını seçerseniz bi de telefon doğrulaması istiyo , yazdığınız adrese gelen maildeki yönlendirmeyle adsense kayıt sayfası çıkıyo bilgileri giriyosunuz tekrar telefon doğrulaması istiyo.. Çok yorucu bi süreç oldu.. Bilginiz olsun diye yazmak istedim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri