Adsense Kanal Taşıma Hakkında.

Funny Fails

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar zaman kaybetmeden soruma geçmek istiyorum . Elimde 2 adet adsense var bunlardan bir tanesine bağlı olan 3 adette kanalım var. Sayfa To ile ilgili sıkıntılarımdan dolayı kanalları diğer adsenseme taşımak istiyorum (aynı kategoride çalıştığımız arkadaşların sayfa to'su neredeyse benimkinin 3 katı).Şimdi ben kanalları taşıdığımda ayın 15'ne kadar olan kazançlarım ne olacak, taşırsam adsensem ban riskine girermi, bu zamanda kanal taşımak mantıklımı. Şimdiden Herkese çok teşekkürler.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler kesinleşmeme gibi problem cıkarmı ortaya

adsense de sorun yoksa kanalda sorun çıkmaz merak etme .. Risk konusuna gelince de onlarca kisi adsenseye bağlı para kazandığı kanalarını satıyor yani risk yok

adsense de sorun yoksa kanalda sorun çıkmaz merak etme .. Risk konusuna gelince de onlarca kisi adsenseye bağlı para kazandığı kanalarını satıyor yani risk yok
Dediğim gibi adsensede problem yok sadece to cok düşük uzun zamandır calıştığım adsense olduğu için belki bağlı kanal unutmuş olabilirim. Arada cok buyuk ucurum var 180k izlenime verdiği 300 şaka gibi.

Dediğim gibi adsensede problem yok sadece to cok düşük uzun zamandır calıştığım adsense olduğu için belki bağlı kanal unutmuş olabilirim. Arada cok buyuk ucurum var 180k izlenime verdiği 300 şaka gibi.

peki analizde kanalın oynatmaya göre geliri ne kadar

o bgbg 6.62 $ mış

800 izlenmeye ( para kazandıran izlenme ) 14 dollar vermiş .. artık kendi bgne göre de bunu hesaplayıp sonucuna bakarsan neticeyi bulursun .. mevzu kanalı farklı adsenseye taşıma mevzusu değildir benim düşüncem bu .. karşı olanlarda var

800 izlenmeye ( para kazandıran izlenme ) 14 dollar vermiş .. artık kendi bgne göre de bunu hesaplayıp sonucuna bakarsan neticeyi bulursun .. mevzu kanalı farklı adsenseye taşıma mevzusu değildir benim düşüncem bu .. karşı olanlarda var
bilhilendirdiğin için teşekkürler kardeş bir hesap yapalım bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri