Adsense Kapanan Kanallar

irfancan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şimdi yazacağım deneyimli üstadları kızdırabilir ama kusura bakmayın forumda net bi cevap bulamadığımdan açıyorum konuyu.

Arkadaşlar bu zamana kadar ben quiz çalışırdım ama malum quizin darbesinden sonra bende adsenseye döndüm ama içeriğim telifli 1 hafta arayla falan telif veriyo adsense bilmediğim için bi kaç sorum olacak.

1- Kapanan kanalların ücretini veriyormuş adsense ama ayı ayınamı veriyor ve kesinti aynımı ?

2- Quizde kapanan kanallar olunca quiz hesabına bir sorun çıkarmıyordu adsensede kanallar kapanınca adsense hesabım kapatılırmı ordan tedirginim pin bekliyorum içinde param varda ?

Şimdiden Teşekürker İyi Forumlar.

1- ağustos kapananı eylül alırsın muhakkak
2- eskiden telif vs. neyden kapanırsa sıkıntı olmuyordu (benim izlenimim) fakat bu eylülden sonra ne olacağını kimse kestiremiyor

Ne apsam yeni adsensemi açsam birde hocam kesinti stabil dimi
forumda adsense ödemeler bölümü var orada herkes kesintisini yazıyor ayın11'deli kesinleşmelerde mesela yarın o bölümü takip edebilirsin herkesin yüzdesi değişik benim genelde %18 - %25 arası oluyor.
kanal kapanmasından dolayı yeni adsense açacaksan onu sen bilirsin hemen pin gelir dersen aç
ama 3-5 kanal kapandıysa ben adsensene birşey olacağını düşünmüyorum.
daha fazla kapandıysa birşey diyemem
kolay gelsin

Adsense de şuan farklı durumlar var hocam kapanma olaylari cok fazla yeni acilip max 30-40 kanalli adsenselerde bile toplu kapanmalardan dolayi yeni acilan adsenseleri spama dusenler var o yüzden şuan ben dahil bircok kişi adsensenin duzelmesini bekliyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumda adsense ödemeler bölümü var orada herkes kesintisini yazıyor ayın11'deli kesinleşmelerde mesela yarın o bölümü takip edebilirsin herkesin yüzdesi değişik benim genelde %18 - %25 arası oluyor.
kanal kapanmasından dolayı yeni adsense açacaksan onu sen bilirsin hemen pin gelir dersen aç
ama 3-5 kanal kapandıysa ben adsensene birşey olacağını düşünmüyorum.
daha fazla kapandıysa birşey diyemem
kolay gelsin

hocam şöyle bi durum var benim içerik telifli başka içeriğimde yok haftada bir 1-2 kanal kapanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri