Adsense kapandı gelen karşılık mesajını paylaşmak istedim

• Kullanıcı teoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

teoo

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Adsensem geçen hafta kapanmıştı ve itiraz etmiştim gelen karşılık mesajını paylaşmak istedim gerçekten adsense matbu bir mesajlamı karşılık veriyor bunu öğrenmek istiyorum bana verdikleri mesaj.

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınız için teşekkür ederiz. Sağladığınız ek bilgiler ve AdSense programına ilgi göstermeye devam ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ancak, hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

İtirazınızla ilgili olarak bir karara vardığımızda, sonraki itirazlar dikkate alınmayabilir ve bizden başka herhangi bir bildirim almayabilirsiniz. Hesapları Şartlar ve Koşullarımızın ihlalleri nedeniyle devre dışı bırakılan AdSense yayıncılarının AdSense'te yer almaya devam edemeyeceklerini unutmayın. Bu nedenle, yeni hesaplar açamazsınız.

Ayrıca, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakılan hesaplar başka hiçbir ödeme alamayacaktır ve önceki ödeme de yeniden yapılmayacaktır. Ödenmemiş bakiyeniz ve Google'ın payına düşen gelir, etkilenen reklamverenlere tümüyle iade edilecektir. Bu konuda gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Hesap etkinliğinizle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek istemenize hak veriyoruz. Ancak, kendi geliştirdiğimiz tespit sistemlerimizi korumamız gerektiği için yayıncılarımıza hesap etkinliklerine ilişkin ayrıntıları açıklayamıyoruz.

Saygılarımızla,

herkese bunu diyor hocam ben bu güne kadar kapanan sonra açılan adsense görmedim :D

Hocam şöyle bir kaç sorum var size.

Adsense hesabı kaç aylık?
Günlük kaç lira bırakıyordu?
Kaç kanal bağlıydı?
Kazançlarda ani artış veya ani düşüş yaşıyor muydun?
Adsense bağlı gmail adresin kaç aylıktı?

En önemlisi senin şüphe duyduğun hangi durumlar mevcut. Bu sorularıma cevap verebilirseniz memnun olurum.

Hocam şöyle bir kaç sorum var size.

Adsense hesabı kaç aylık?
Günlük kaç lira bırakıyordu?
Kaç kanal bağlıydı?
Kazançlarda ani artış veya ani düşüş yaşıyor muydun?
Adsense bağlı gmail adresin kaç aylıktı?

En önemlisi senin şüphe duyduğun hangi durumlar mevcut. Bu sorularıma cevap verebilirseniz memnun olurum.
5 aylık adsense
2 kanal bağlıydı.
şubat ayının başında 80 tl ile başladı artmaya başladı 25 ine kadar günlük 15 gün sabit denecek düzende 300-350 arası çekmeye başlamıştı sonra tutan kanal flag dan kapandı tek kanal kaldı kanal bağlamadım ayı atlatsın diye yeni aya geçtiğimizde yine kanal bağlamadım tek kanal kaldı oda günlük 15 tl bırakıyordu ayın 6 sında adsense banlandı. ani artış yoktu günlük sabit denecek düzeydeydi.

5 aylık adsense
2 kanal bağlıydı.
şubat ayının başında 80 tl ile başladı artmaya başladı 25 ine kadar günlük 15 gün sabit denecek düzende 300-350 arası çekmeye başlamıştı sonra tutan kanal flag dan kapandı tek kanal kaldı kanal bağlamadım ayı atlatsın diye yeni aya geçtiğimizde yine kanal bağlamadım tek kanal kaldı oda günlük 15 tl bırakıyordu ayın 6 sında adsense banlandı. ani artış yoktu günlük sabit denecek düzeydeydi.

Peki kapatılma sebebi neydi ?

Peki kapatılma sebebi neydi ?

Söylediklerine göre geçersiz tıklamaymış. neyin kafasını yaşıyorlarsa artık onuda bilmiyorum :confused:
gecen aydanmı geçersiz dediler yoksa bu aydanmı anlamadımki 15 tl çekiyor adsense tıklama yapsam 15 tl mi çektiririm adsense ye

sağlık olsun diyip yola devam et usta. eş dost 20 tane adsense aç yola devam et. asla vazgeçme.

başka bankadan hesap aç, başka adres vererek kendi adına tekrar başvurabilirsin.

Benimde geçersiz tıklamayla kapatıldı Adsense hesabım değil tıklamak videolarıma bile bakmıyordum... Artık dengesizin birileri 5-10 kere reklamlara mı tıkladı nedir 1500 tl çöp oldu içinde itiraza da aynı bu cevabı verdiler...

sağlık olsun diyip yola devam et usta. eş dost 20 tane adsense aç yola devam et. asla vazgeçme.

başka bankadan hesap aç, başka adres vererek kendi adına tekrar başvurabilirsin.

7 tane adsensim var zaten ama encok kazanan buydu 7000 tl yalan oldu biraz zoruma gitti acikcasi:mad:

---------- Mesaj saat 03:41:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:39:48 civarında gönderildi. ----------

Benimde geçersiz tıklamayla kapatıldı Adsense hesabım değil tıklamak videolarıma bile bakmıyordum... Artık dengesizin birileri 5-10 kere reklamlara mı tıkladı nedir 1500 tl çöp oldu içinde itiraza da aynı bu cevabı verdiler...

Flag cilarin isimi acaba demeden yapamiyorum:confused:

7 tane adsensim var zaten ama encok kazanan buydu 7000 tl yalan oldu biraz zoruma gitti acikcasi:mad:

---------- Mesaj saat 03:41:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:39:48 civarında gönderildi. ----------

Flag cilarin isimi acaba demeden yapamiyorum:confused:

umarım öyle değildir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri