Adsense kapanınca içerideki parayı alma hk.

• Kullanıcı seric33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba bir sorunum var son 1 haftadır uykularımı dahi bölmeye başladı bilen deneyen yardım edebilecek olan varsa gerçekten çok ihtiyacım var geçen ay tek adsense tek kanal çalıştım ödeme zamanı antiban yapıp ödeme aldım kanal temizdi ve kanala geçen hafta topluluk geldi ama hala kazandırıyo şu an günlük 300TL ye yakın para bırakıyo.
Sizce ne yapmalıyım?

1- Adsenseye 18 ine kadar kazandırıp 18 inde kendim kapatsam içerdeki parayı alabilirmiyim ? Support sayfasında 90 gün içinde alınır deniliyor deneyen varmı ?

2- kanalı hemen başka adsenseye taşıyıp şu anki adsenseye antiban uygulayarak ayın 22 si gibi ödeme alma imkanım varmıdır yoksa adsense ban yermi?

3- kanalı başka adsenseye taşırsam o adsense de kirlenir mi ?

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum

Hocam 300 lira veren kanal silinir mi ya :(

ben onun 3 katı vereni sildim adsense panelden yt devre dişi bıraktım bekliyorum. istersen riske at tabi ama 6 aydır adsenseden ödeme alamadığım için riske girmedim.

ben onun 3 katı vereni sildim adsense panelden yt devre dişi bıraktım bekliyorum. istersen riske at tabi ama 6 aydır adsenseden ödeme alamadığım için riske girmedim.

Hocam benim şu an ocak ayında kazanılan paraya aşırı derece ihtiyacım var ve en garanti yöntemi arıyorum inanın bana şu an bu kanaldan vazgeçersem çok sıkıntı yaşarım. Çünkü birden patladı kanal 80-90 verirken 250-300 vermeye başladı

Hocam kanalı neden siliyorsun ? Topluluk ödeme için bir engel değil ki bende bundan birkaç ay önce topluluk yemiştim 2 ay ödeme almaya devam ettim tabi sonradan bu kıyımda adsensemi kaybettim :)

Hocam kanalı neden siliyorsun ? Topluluk ödeme için bir engel değil ki bende bundan birkaç ay önce topluluk yemiştim 2 ay ödeme almaya devam ettim tabi sonradan bu kıyımda adsensemi kaybettim :)

Topluluk gelince ödeme alındığını biliyorum hocam bende onun dedindeyim zaten adsense banlanmasına önlem için kendim kapatıp 3 ay sonra da olsa almak istiyorum o parayı

hocam bu antiban dediğin filmmaning gösterdiği yöntem mi? Geçen ay bunu deneyen birçok arkadaşın adsense'i kapandı bir işe yaramyor galiba.

hocam bu antiban dediğin filmmaning gösterdiği yöntem mi? Geçen ay bunu deneyen birçok arkadaşın adsense'i kapandı bir işe yaramyor galiba.

Evet hocam o yöntem ne hikmetse işe yaradı o adsensenin ilk ödemesiydi ama ondan mı antibandan mı bilmiyorum ama

filmman'ın yöntemini uygulayıp banlananların çoğu büyük ihtimal spama düşen adsenselerdi. Spama düşen adsense zaten kesin olarak banlanıyor. Normal spama filan düşmeden banlanan var mı o önemli benim kapalı kanallarımn ve açık kanallarımın olduğu adsense o yöntemle ayakta kaldı ödemesini alabildim.

filmman'ın yöntemini uygulayıp banlananların çoğu büyük ihtimal spama düşen adsenselerdi. Spama düşen adsense zaten kesin olarak banlanıyor. Normal spama filan düşmeden banlanan var mı o önemli benim kapalı kanallarımn ve açık kanallarımın olduğu adsense o yöntemle ayakta kaldı ödemesini alabildim.

Hocam son 4 ayda 6 adsense pert oldu inanılmaz titiz çalışmama rağmen hemde.
Hiçbiri de spam a düşmemişti valla
Yahu nedir bu adsense den çektiğimiz arkadaş deli etti şuraya bak hiçbir senaryo kapanmaların önüne geçemiyor

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------

özür dileyerek up yapıyorum bilen deneyen arkadaşlar yardım pls

Adsenseyi kapatsan bile ban maili geliyor diye biliyorum

kardeşim bukadar kasmana gerek yok banlanacağı varsa banlanıyo zaten

Antiban Taktiğini Şimdiden Uygulayan Arkadaşlar Hata Yapıyorsunuz. YT İle Olan Bağlantıyı Kesinleşmeden Sonra Kesmeniz Gerekli... Şayet Öncesinde Uygularsanız Adsenseniz Kesinleşmez...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri