Adsense Kayıt Açık Blogspot Siteler

ssusar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Web Adsense başvurusu yapabileceğiniz elimde blogspot vardır. Geçenlerde bir arkadaşa satmıştım 2 gün sonra bloga baktığımda reklam eklediğini gördüm. Blog başvurusunu yaparak web adsense basitce alabilirsiniz. Blogun domainini değiştirince başvuru alanı gitmiyor. Örn: xxx.blogspot.com olarak veriyorsam aaa.blogspot.com olarak değiştiğinde yine başvuru bölümü açıktır.

Fiyat: 45 TL.

Stok:1

5uZEi5N.png

Son düzenleme:
adsense onayı alınıp satılsa olmaz mı bu şekilde elimizde kalma riskide var...

o zaman benim mailim üzerinden başvuru yapılmış olur. Sizin bilgileriniz gerekli adsense başvurusunda. Ayrıca kabul olmadığını görmedim şu ana kadar. Diyelim kabul olmadı , değişim yapıyorum.

hocam bende de 1 adet blog var ama bugüne kadar satmayı hiç aklımdan bile geçirmedim. lakin uygun görülürse ihtiyacı olan arkadaşlara satabilirim. adsense başvuruya açık. uzantısını ne yaparsanız yapın başvuru ekranı kilitlenmeyecektir.
sabote ettiysem afolla. iyi kazançlar

Adsense mi satıyorsunuz hocam bu fiyat ne. r10.net de konu açın arkadaşlar 10/20 liraya millet kullanmadığı yıllık blogları satacaktır.

Bu bloglar 20-30 liraya satılıyodu 150 mi oldu şimdi

Paylaşımcı foruma bu kadar yüksek fiyatlar yakışmıyor :(

Adsense mi satıyorsunuz hocam bu fiyat ne. r10.net de konu açın arkadaşlar 10/20 liraya millet kullanmadığı yıllık blogları satacaktır.

Hocam bu söylediğiniz ticaretimi baltalamaya girer. Ama hata bende olduğu için bişey demeye hakkım yok.

Bu bloglar 20-30 liraya satılıyodu 150 mi oldu şimdi

Paylaşımcı foruma bu kadar yüksek fiyatlar yakışmıyor :(

Kusura bakmayın gece dalgınlığıma geldi sanırım. Düzenledim.

bu bloglar blogger adsense açılması için yeterli mi?
Aynen bende tam bunu soracaktım. Bilen arkadaşlar yönlendirirse iyi olur. İzlememiz adımlar vs nelerdir ? Şu an da herkes adsense butonu açık blog satın alıyor. Fakat ne şekilde yapıcak aktif edecek bilmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri