Adsense Kazanç Çalışması- 2 (Ücretli-Garantili)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşla boş adsense verip çalışacakların dikkatine.Çok ağır çalışıyor.1 adsensemi 1 ay kadar kullanacak diye verdim ama adsenseyi kullanmadı ve adsense boş yattı.Yine bir şey demedim ve bu ay kullanıcakmısınız peki dedim.Yok düşünmüyorum dedi.Ben son mesajda tamam size kolay gelsin yanlız birdahaki sefere emin olduğunuzda çalışıcaz deyin dedim.Adam beni skypeden silmiş.Bir kusura bakma bile demedi.Kesinlikle uzak durun derim.Şahsi görüşümdür.İş yapıp memnun kalanlarda vardır.

O ay iş yoğunluğu özellikle kullanmadıgınz adsenseniz varsa çalışabilirim dedim. Yoğunluk aksilik derken çalışma yapmadım adsensenize. Birde suçluymuşum gibi yazıyorsunuz :D kazancın %25 alacaksınız oturdugunuz yerde kassaydım birde yazdıklarınıza bak yazık. Konuya başka yorum yazmayın lütfen pm den yazın ne yazacaksanız ve silmemin sebebi son kelimeniz hosuma gitmedi. Mecbur değildim kasmaya o yüzden kullanılmayan dedim :)

skype ekledim bakarmısın hocam [MENTION=9013]LoonyTuneS[/MENTION]

Bu kadar iyilik yeterli suyunu cıkaranlar var. İş alımı çok uzun bi süre kapalı. Adsense kasılıp adsensesinde sorun cıkıp ödeme işleme girmeyen arkadaşlar vardı. Bizle alakalı değil zaten ama google madur etmesin arkadaşları diye onlara yeniden kazanç sağlıyorum. ( Normalde böyle birşey yapmıyoruz ) Bu yüzden o arkadaşların işlerini yapıp iş alımını tamamen kapatıyorum. Battusay kendi iş yaparsa bilemem tabi

O ay iş yoğunluğu özellikle kullanmadıgınz adsenseniz varsa çalışabilirim dedim. Yoğunluk aksilik derken çalışma yapmadım adsensenize. Birde suçluymuşum gibi yazıyorsunuz :D kazancın %25 alacaksınız oturdugunuz yerde kassaydım birde yazdıklarınıza bak yazık. Konuya başka yorum yazmayın lütfen pm den yazın ne yazacaksanız ve silmemin sebebi son kelimeniz hosuma gitmedi. Mecbur değildim kasmaya o yüzden kullanılmayan dedim :)

Ben yoğunluk yüzünden o ay çalışma yapmamanıza mı kızdım sence ? soruyorum epki bu ay yapacakmısınız düşünmüyorum diyorsunuz.Yani zaten 1 ay bekletiyorsunuz ben yazmasam daha hocam kusura bakma yoğunuz adsenseni al kullan demiyceksin.Ayrıca mecburmuyum diyorsun ya MECBURSUN.Çünkü insan olan verdiği sözü yerine getirme mecburiyetindedir.Hem oturduğun yerde demişsinde biz senle konuştuk adsense kapanırsa filan mesuliyet kabul etmem dedin iyi tamam dedim bu bile bir iş değilmidir.Ayrıca sanki sadece ben kazanıcakmışım gibi konuşuyorsun sende adsense tedarik etmiş olup kazanmış olucaktın.Yani birde terbiyesizlik yapıp siliyorsun tek kelimeyle yazık diyorum.Son olarak şunu söylüyorum ya bir işi tam yap ya hiç yapma yada yapamadığın iş için doğru şekilde özür dilemeyi kusura bakma demeyi bileceksin.Neyse nasıl insan olduğunu öğrendim ben.

Ben yoğunluk yüzünden o ay çalışma yapmamanıza mı kızdım sence ? soruyorum epki bu ay yapacakmısınız düşünmüyorum diyorsunuz.Yani zaten 1 ay bekletiyorsunuz ben yazmasam daha hocam kusura bakma yoğunuz adsenseni al kullan demiyceksin.Ayrıca mecburmuyum diyorsun ya MECBURSUN.Çünkü insan olan verdiği sözü yerine getirme mecburiyetindedir.Hem oturduğun yerde demişsinde biz senle konuştuk adsense kapanırsa filan mesuliyet kabul etmem dedin iyi tamam dedim bu bile bir iş değilmidir.Ayrıca sanki sadece ben kazanıcakmışım gibi konuşuyorsun sende adsense tedarik etmiş olup kazanmış olucaktın.Yani birde terbiyesizlik yapıp siliyorsun tek kelimeyle yazık diyorum.Son olarak şunu söylüyorum ya bir işi tam yap ya hiç yapma yada yapamadığın iş için doğru şekilde özür dilemeyi kusura bakma demeyi bileceksin.Neyse nasıl insan olduğunu öğrendim ben.

neyse. konuyu kitleme zamanı gelmiş.

Aynen öyle olmuş.Neyse...

ya hocam boş muhabbet yapıyorsun başka bişe değil :D Senin yüzünden azda olsa para kazanacak adamlar kazanmayacak :D 1 kişi yaptığım işten madur olmadı su zamana kadar farklı bişe yapıp ihtiyacı olanlar için para almadan adsense ücret kasayım o da kazansın bende dedim burnumdan getirdiniz :D düşünmüyorum derken orda zamanım kalmadı anlamında dedim. Ne kadar büyüttünüz ya. Ama kasılsaydı o adsense o ay ne güzel dualar edecektiniz ama ? insanoğlu işte

Aynen öyle olmuş.Neyse...

tamam da herşey düşündüğün gibi olsa , bi gir olayın içine ne var ne yok gör ondan sonra emin emin konuş , ben çalışma yaptım google ödeme yapmasa suçlu [MENTION=9013]LoonyTuneS[/MENTION] mi olacaktı olursa olur olmazsa olmaz diye girdik zaten bu işe , milletin ekmeğine mani olacak sözlerde bulunmayın hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri