Adsense Kazanç kesinleşmedi

redwind

Kayıtlı Üye
Merhaba herkese iyi günler öncelikle. Adsense' e bağlı mevcut bir kanalımda manuel teliften dolayı ihtar gelmesi sonucu kanalın para kazanması gitti başka ihtar gelmeden videoları sildim fakat kanal duruyor. Bugün kontrol ettim kazanç kesinleşmedi teknik bir sorundan dolayımı yada videoları sildigimden dolayımı kesinleşmedi aynı problemi yaşayan arkadaşlarımız varsa veya bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir mi ?

hocam aklıma gelen tek şey teliften dolayı paranın iade edildiği yada içerik sahibine aktarıldığı ama emin olamıyoruz ki

kanal silince kesinleşmesi gerekiyordu ama anlamadım, daha önce yaşayanlar aynıdurumu yaşarsa sevinirim, bu ay parayı unutayımı ? diğer aya para eklenirmi üstüne ?

Arkadaşlar peki adsenseler spama düşümüşmü test ettinizmi

Para kazanması giden kanal zaten kesinleşmezki. Aynı şekilde silinen kanallarda. Şunu söyliyeyim nisan ayında bir kanalımda para kazanma gitmişti. O şekilde o adsensede mayıs ayında kesinleşme olmadı. 1k civarıydı. Kesinleşme olmayınca kanalı sildim bende. Sonrasında haziran ayında ise mevcut adsensede 1k üstü fazla kesinleşme oldu.

Benimde tek 1 kanal bağlıydı kanal kapandı gmaili felan silmedim 7k kesinleşmesi gerekirken 280 tl kesinleşti. :D belki gelecek ay kesinleşir kim bilir..

Mayıs ayında teliften dolayı para kazanması giden kanalı silmedim.
Haziran ayında kesinleşme olmadı. Kanalı sildim.
Temmuz ayında %30 civarı fazla kesinleşti.

Para kazanması giden kanal zaten kesinleşmezki. Aynı şekilde silinen kanallarda. Şunu söyliyeyim nisan ayında bir kanalımda para kazanma gitmişti. O şekilde o adsensede mayıs ayında kesinleşme olmadı. 1k civarıydı. Kesinleşme olmayınca kanalı sildim bende. Sonrasında haziran ayında ise mevcut adsensede 1k üstü fazla kesinleşme oldu.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam bende kanalı sileyim o zaman bir sonraki ay fazladan kesinleşme olursa alırız.

O halde anlayacağımız şu bu ay para yok diğer ay kesinleşme üzerine bu ayın bi miktarı üzerine eklenecek. Kaybımız yok

para kazanması giden kanal bal gibide kesinleşiyor.

Bu ay 2 kanalımında para kazanması gitti birini para kazanma gitmeden sildim yani telif geldikten sonra öbürünüde ki yüklü mebla bundaydı para kazanma gittikten 7-8 saat içinde sildim.

İkiside kesinleşti çok şükür kesinti yüzde 20.

Ben komple siliyorum gmail hesabıyla beraber en garanti bu. Belki sadece kanalı silince google çakallık yaptığı anlayıp kesinleşme vermiyor. Bazıları kanalları geri açıyormuş galiba çünkü.

para kazanması giden kanal bal gibide kesinleşiyor.

Bu ay 2 kanalımında para kazanması gitti birini para kazanma gitmeden sildim yani telif geldikten sonra öbürünüde ki yüklü mebla bundaydı para kazanma gittikten 7-8 saat içinde sildim.

İkiside kesinleşti çok şükür kesinti yüzde 20.

Ben komple siliyorum gmail hesabıyla beraber en garanti bu. Belki sadece kanalı silince google çakallık yaptığı anlayıp kesinleşme vermiyor. Bazıları kanalları geri açıyormuş galiba çünkü.
bu ay yamuk yaptı bana gmail den kökten sildiğim halde, hiç yaşadınızmı bi dahaki ay fazla kesinleşme olur mu ?

bu ay yamuk yaptı bana gmail den kökten sildiğim halde, hiç yaşadınızmı bi dahaki ay fazla kesinleşme olur mu ?

hocam o tarz bi tecrübem olmadı ondan ne desem yalan olur. Ancak geçen ayda para kazanma gittikten sonra sildim kanalı oda kesinleşti. Artık neye göre yapıyorlar bu işi bilmiyorum. Belki fazla telif vs. aldıysan arıza çıkarmış olabilirler. Kesinleşme konusunda yüzde 90 küsür kesinti yiyip sonraki ay yüzde 90 küsür fazla para alanlar var ama belli olmaz yani kısmet.

Arkadaşlar benimde bir adsensemde nisan ayı kazancı mayıs ayında kesinleşmemişti şimdi aklıma geldi baktım hala kesinleşme olmamış adsense de açık ama ben bu adsenseye kanal bağamak istemiyorum içinde 4 haneli bir meblağ kalmış ancak kesinleşme olmuyor bu parayı almanın bir yolu var mı?

Arkadaşlar benimde bir adsensemde nisan ayı kazancı mayıs ayında kesinleşmemişti şimdi aklıma geldi baktım hala kesinleşme olmamış adsense de açık ama ben bu adsenseye kanal bağamak istemiyorum içinde 4 haneli bir meblağ kalmış ancak kesinleşme olmuyor bu parayı almanın bir yolu var mı?

teliften vs para kazanma mı gitmişti kanalın ? gittiği halde silmemişmiydiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri